LeTv le one pro x800 problem

poruka: 7
|
čitano: 2.141
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozz , uzeo sam s njuskala Le one pro x800 , radio je dobro, ali kad sam uradio factory reset, izgubile se obje kartice, nadje samo bonbon karticu, ali nema mreze niti signala, dok simpu uopce ne prikazuje..

I onda sam flashao neki rom, i naravno brickao mob, nisam ga mogao ni upaliti.. i nekako flasham neki kineski glupi rom, isto ne rade kartice, al rom je prelos.. 

Ugl ima itko pojma sta sad dalje? :D koji ROM bi bio najbolji za njeg, i kako vratiti kartice?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

rijesio sam problemcic, 

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Re: LeTv le one pro x800 problem

Nemoj slucajno da napises kako da ne bi neko saznao ako ima slican problem...

14 godina
neaktivan

necu, ne brini.. nek se snalaze ljudi :P 

ja sam cijeli jeb. dan izgubio na tome, tek u 4 ujutro sam rijesio

0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: LeTv le one pro x800 problem
exer1234 kaže...

necu, ne brini.. nek se snalaze ljudi :P 

ja sam cijeli jeb. dan izgubio na tome, tek u 4 ujutro sam rijesio

Sva sreća da takve kante ekipa na forumu ne kupuje....osim tebe 

14 godina
neaktivan

pa ne znam, ljudi hvale letv. ugl rijesio sam i jako sam zadovoljan s mobom, performanse su odlicne, 94 000 antutut, jedino sto se zna zagrijati

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.7.2017 0:15 (exer1234).

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Letv x800 vodio je plavo

Pozdrav svima, imao sam veliki problem sa mojim LeTV X800 američke verzije kada sam instalirao NC Roma, ali uspio sam riješiti problem sa QFIL nakon što sam instalirao TWRP i Roma Couco92 ( Le1PRO_US_X800-RED-v48RL-CUOCO92-5.5.011S), ali na kraju instalacije LeTV ponovnog pokretanja X800 na mom Rom, ali prije nego što je mi pokazuje (LeTV s dva stroja na kineskom) sa LED svijetlo plave i c ' je isti kada ponovo pokrenem telefon.
I kad sam isključen moj X800 LeTV da ga ponovno opet ne mogu ga ponovno uključite s normalnim preše moć, ali morate pritisnuti polaganje oko 10 sekundi za to uvijek počinje s istim problemom.
Završni Problem: okrenuti moj LeTV X800 su pritisnuti gumb za napajanje polaganje više od 10 sekundi, a sa normalnim podlogama 5 sekundi neće uključiti, a kad dođe na sa dugo pritisnut više od 10 sekundi Čini mi se (s LeTV OW posteljina brade OIS) nakon što prođe Rome, ali uvijek s LED svijetlo plava.
ugoditi pomoć mene riješiti ovaj problem.

https://www.casimages.com/i/18072905524139522.jpg.html

https://www.casimages.com/i/180729055241201938.jpg.html

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice