HTC One X Root problem

poruka: 2
|
čitano: 919
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
HTC One X Root problem

Rootao sam svoj HTC One X prije par mjeseci, sve je bilo u redu. Nedavno sam išao u recovery i iskreno, iz dosade izbrisao nekakav važan file, i sad se mobitel zamrzne pri svakom paljenju na logu od HTC-a. (HTC Quietly brilliant)
Imam pristup fastboot-u ali uopce ne prepoznaje SD karticu i nemogu stupiti kontakt sa kompjuterom preko kabela, osim preko fastboot-a i cmd.exe u Windowsima. Mislim da više u mobitelu ne postoji Android, a novi nemogu staviti jer kako sam rekao nemam pristup SD kartici (unutrašnjoj).
Dali ima neki način da sve nanovo instaliram na mobitel koristeči samo fastboot komande u cmd.exe?

Recovery verzija je :  recovery-clockwork-touch-6.0.4.8-endeavoru

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: HTC One X Root problem
PeterFtW kaže...

Rootao sam svoj HTC One X prije par mjeseci, sve je bilo u redu. Nedavno sam išao u recovery i iskreno, iz dosade izbrisao nekakav važan file, i sad se mobitel zamrzne pri svakom paljenju na logu od HTC-a. (HTC Quietly brilliant)
Imam pristup fastboot-u ali uopce ne prepoznaje SD karticu i nemogu stupiti kontakt sa kompjuterom preko kabela, osim preko fastboot-a i cmd.exe u Windowsima. Mislim da više u mobitelu ne postoji Android, a novi nemogu staviti jer kako sam rekao nemam pristup SD kartici (unutrašnjoj).
Dali ima neki način da sve nanovo instaliram na mobitel koristeči samo fastboot komande u cmd.exe?

Recovery verzija je :  recovery-clockwork-touch-6.0.4.8-endeavoru

Provaj spojit neki recovery to stock tool..

http://design-extreme.net/restore-htc-one-x-to-stock-rom/

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2014 17:03 (someguy).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice