Novi Desire U23 Pro je receno da ce ga biti u Europi, no medutim jedino gdje ga mogu naci je par webshopova na nabava.net, znaci nista od price da ce biti neka veca dostupnost.
Dali itko zna jel HTC vise ne koristi svoje Sense UI sucelje,koje je po meni bilo fenomenalno.
Koliko vidim, sve mi djeluje da sada koristi cist android sustav kao Nokia,Vivo,Motorola...
Zadnji HTC koji je bio vise dostupan je bio Desire 19 iz 2019. godine koliko se sjecam, i u to vrijeme je na portalu pisalo da ce neke HTC uredaje proizvoditi neka kineska tvornica, kao da nece svi biti original Tajvanski, vec da ce biti rebrandirani, isto kao sto je HMD Global dobio pravo na koristenje Nokije.
Kineska tvornica koji proizvodi Lava uređaje, kao da ce proizvoditi i HTC
Prvi takav model je bio Wildire X.
Dal je to i dalje tako, evo bas me zanima, ili se dio i dalje proizvodi na Tajvanu...hm?
Nakon toga, svaki model koji je i izasao koliko vidim po recenzijama ima cisti android, i tu kao da je krenilo to drugacije vrijeme HTCa..
Novi U23 Pro, kosta oko 500€, i sta mislite dal bi takvim uredajem dobio nesto ok, ili bi ispalo isto smece kao Nokia danas. Nokia koja se reklamira nekom dobrom kamerom ovo ono, a imamo dvije na poslu,nijedna kurcu nevalja. Cak sam i ja imao dvije i prodao ih, nisu me uopce odusevile.
Cini mi se da je HTC sada klasican kinez koji nema nista svoga kao nekada sto je valjalo, samo ime naljepljeno od brenda. Mozda se i varam, U23 Pro ima lijep dizajn, cak od iza me podsjeca na S22 Ultra sa kamerama, al eto da cujem i vase misljenje.