Ako ne pomogne, probaj hard reset.

E jel vama radi onaj citac za poruke?meni ne, kak to funkcionira?
Sys mi ni nema, a ova dva nemogu izbrisati :S
EDIT : Uspio sam , sad cemo viditi oce pomoci :)
Nema frke..samo reci..
Ovo što se tiče Xtension-a, vjerojatno nisi napravio par koraka koje ja (neodgovorno) nisam napisao da se moraju...ugl. pišu na linku koji sam predstavio kao detaljan opis firmware-a.
Ako imaš još neke CFW u koje treba ubaciti hrv samo reci..mislim da bi sad mogao i T9 srediti u njima...
Nadam se da ne bude bilo bugova u C6 fw..;)
ak misliš za brisanje ona 4 foldera na MMC - jesam...
evo JAF govori DONE!
kul!!
malo ću prošvrljat po mob pa se javim...
pls pomoc :S
EDIT : uspio sam , ne treba pomoc ^^
Instalirao sam FW od C6 i super izgleda, samo imam jedan ne tako mali problem. Naime kada odem u Messaging, pa kreiram novi mail onda se kod polja primaoca (To) i naslova maila (Subject) ne pojavljuje tastatura pa je nemoguće bilo šta upisati. Kod polja primaoca (To) mogu kliknuti na dugme i odabrati primaoca iz adresara ali ne mogu upisati mail ručno. Što znači da bi za svaki novi mail trebao prvo kreirati kontakt u adresaru pa ga onda dodati u polje pomoću dugmeta. Što se tiče polja CC ista stvar je kao i sa poljem primaoca (To), a što se tiče polja za naslov (Subject) tu je nemoguće bilo šta upisati ili promijeniti. Kod sadržaja maila (body) uredno se pojavi tastatura nakon klika na istu.
Pročitao sam sve postove na ovoj temi ali niko nije prijavio ovaj problem. Da li sam ja jedini koji ga ima?
Lijep pozdrav svima.
Pitanjce jedno: moram li update-at na v.51 prije flashanja ovim firmware-om pošto sam sad na v.50 (No Crap, Just Firmware verzija)
Stiskao sam više puta i radio restart ali ne pomaže. Da pojasnim, ja ne otvaram mailbox preko ikonice E-mail iz izbornika nego putem ikonice Messaging, gdje se inače nalaze SMS poruke. Tamo sam dobio ikonicu za mailbox nakon što sam instalirao aplikaciju emoze koja služi za push mailova. Znači kada odem u mailbox pa stisnem @+ otvori se strana za kreiranja novog maila ali se na poljima To, CC i Subject ne prikazuje tastatura pa je nemoguće bilo šta upisati, dok se ista normalno pojavi kada kliknem odmah ispod na sadržaj e-mala (body)...
E to ne bih znao...ne koristim tu aplikaciju...
A zašto ne koristiš E-mail preko izbornika? Tu sve radi kako treba..
Instalirao sam tu aplikaciju jer jer mi treba push mail, tj. da me obavijesti čim mi signe mail da ne bih morao provjeravati ručno svaki čas. U svakom slučaju hvala ti na pomoći :)
Ne znam za vas ali meni ovi firmware baš i nije lega, možda da mi preporučite neku kvalitetnu temu jer mi ove šta dođu s njim nikako ne leže !
Iako sam stavio svoje mišljenje na onoj drugoj temi, stavit ću i ovdje, da ljudi znaju ;)
Probao sam C6 CFW na 5800 (v10) i nisam bio oduševljen.
Baterija mi je dosta kraće trajala.
Najviše mi je išla na živce tipkovnica u porukama, koja nije automatski išla u fullscreen kad se okrene na landscape.
Da je nešto brže radio - je
Isto što me je jako iritiralo da kad se klikne na neki od kontakata (na contact baru) mora se još dosta klikati da bi se nekog nazvalo ili poslalo sms.
Npr. Ako kontakt ima više brojeva, onda prvo odabrati kontakt, pa onda hoćeš poziv ili poruku, pa kakvu poruku, pa na koji broj, dok to sve odaberem, zaboravim što sam htjeo ;)
Na kraju mi je ipak bilo sretnije rješenje obični FW + SPB mobile shell koji rješava probleme landscape homescreen-a a i kontakte je dosta brže odabrati (kliknem na sliku, i onda sms ili poziv i gotovo), baterija mi traje 2 dana minimalno uz dosta prćkanja, slobodnog rama imam 30-40mb s tim da mi uvijek rade: SPB mobile shell, handy blacklist, handy taskman.
Ja sam prijmetio da mi ne zeli oznaciti tekst kad pisem poruku
Da, i ja sam to primjetio..
Stvar je u tome da se selekcija vrši, ali se ne prikazuje. Implementacija tipkovnice nije dobra (Nokia C6 ima fizičku, pa je ovo bilo naknadno ubačeno za 5800). Ne prebacuje se sama u portrait i ima taj bug da ne prikazuje selektirani tekst. Kada izađeš iz tipkovnice, vidiš koji si dio selektirao..tako da povućeš, i na slijepo kopiraš, pa kada ugasiš tipkovnicu vidiš je si li dobro kopirao...
ljudiii , treba mi pomoc hitno. Instalirao sam c6 firmware i uopste mi se nescvidja. kako mogu da vratim na v50.0.005. Hitno pomoc potrebna
Preko navifirma skineš željeni firmware (original) i kako si stavio C6 FW, tako sad stavi ovaj originalni i to je to ;)
hvala, a kako da znam koji fajl na koje mesto da stavim ? Za c6 je pisalo al neznam za v50. ajde ako znas , rreba mi pomoc :)
hvala, a kako da znam koji fajl na koje mesto da stavim ? Za c6 je pisalo al neznam za v50. ajde ako znas , rreba mi pomoc :)
v51 sada moraš staviti!!!
Ako staviš v50 možeš se pozdraviti s mobom..
Evo, pričekaj malo, sada ću napisati tutorial..
ajde..
imam jos jedno pitanje. Koja je razlika izmedju v50 i v51?
Vrlo mala, skoro nikakva...ali, C6 je ustvari v51 (bazirano na njemu), tako da se nesmije više vraćat v50 jer je to downgrade i to pokvari mobitel.
i zasto ce mi telefon "crknuti" ako vratim sa c6 na v50?
puno pitanja postavljam :P. interesuje me i dali kada se otvara meni (a ukljuceni su efekti tema) dal to radi isto kao kod c6 ili kao kod v50 onako iz coskova ide u sredinu, ja to zovem elegantno , za razliku od C6