a svi oni sta kazu da ga imaju i da je sranje su idioti
btw, kakvi su appleovi laptopi sa macom?
a svi oni sta kazu da ga imaju i da je sranje su idioti
btw, kakvi su appleovi laptopi sa macom?
Odlični. Ako želiš laptop koji će raditi za tebe, a ne ti za njega, nemaš što razmišljati.
Koristio sam MacBook neko vrijeme i jedina mana koju sam mu našao je relativno oštar rub kućišta koje smeta kad tipkaš duže vrijeme ( možda je samo iznimka, ovisi o veličini šake i položaju ruku ).
Ostalo 5+. Radiš i radiš i radiš i onda se počneš čuditi kako to da on (MacOS) tako lijepo radi bez ikakvih intervencija karakterističnih za windovse. Vremenom se prestaneš čuditi i shvatiš da bi to, ustvari, tako trebalo i biti i zašto prije nisi kupio Mac.
Naravno, ako si mlad i nadobudan hardcore PC-aš koji voli prčkati po hardveru i windovsima i nakon što složiš komp da lijepo radi, samo da se prčka, onda Mac nije za tebe..
ma dobar je apple bolan samo sto oni ne kontaju da nemogu na mobitelima kako su navikli MAC je uvijek bio standard za znanstvenike,dizajnere i nalik
Ali mobitel je mobitel jbg,ima jeftniji,skuplji vaki naki ali ne sviđa mi se i sta ces uzet cu drugi
Oni moraju jednom skontat da nemoze uvijek po njihovom da moraju nekad i korisnika poslusat al mozda do 3-4 generacije se to cudo i desi...
Imam ja dva pitanja u vezi iphone-a...
1. Da li se zna kada bi otprilike trebao doći i u naše dućane (3G model)?
2. Ako aparat podržava satelitsku navigaciju, da li treba neka pretplata za nju ili čim kupiš aparat imaš navigaciju?
Vezano za tvoje drugo pitanje govoreči iz prakse ostalih mobitela, ne treba ti nikakva pretplata. GPS + sateliti i imaš navigaciju. Brend SE (P1i) u VIP-ovoj ponudi imao je neznam koji program gdje je koristio karte preko neta, što je pilo promet, ali to je bio samo taj model u VIP-ovoj ponudi. Ubaciš Garmin i imaš free navigaciju.
2. Ako aparat podržava satelitsku navigaciju, da li treba neka pretplata za nju ili čim kupiš aparat imaš navigaciju?
eh mene zanima oce iphone bit u prodaji npr u simpa paketu..bez glupe pretplate..i kolko bi kosto onda otprilike??..znam da je t-mobile dubrad al nadam se da nece bas nabit cijenu...i dal ima iphone kupt vani takodjer ko uredaj samo il tak u nekom paketu bez pretplate..i kolko kosta?..
ps.imo sam prek ljete sad nedugo iphone3g na 2 tjedna i predobar je..ima milion aplikacija za skinut,net je jako brz makar sam bio u podrucju prekrivenom samo gprsom..malo treba vremena za priviknut na pisanje al kad se navikne onda je ful lagano pisat..
Tko vec hoce iphone ja bi mu preporucio First gen verziju jeftnija,da se otkljucat a nista ne masi za 3g (osim 3g i GPS naravno)
Ja ocekujem da ce bez pretplate biti 4000kn+ i kalkulira se da ga nece oficjelno biti prije nove godine...
Kod nas bi trebao doći u prodaju za 2-3 mjeseca u t-mobile ponudi naravno i koliko znam za sad samo uz preplatu.
od mog frenda frend ide oko 12. mjeseca u SAD,pa me zanima kolko kosta tam iphone u ducanu i kolko ce kostat unlock mobitela....
na ebayu gledam cijene i mogu rec da je dosta skupo...
ty :=)
Prema http://www.iphoneunlockstatus.com/iPhone_Unlock_Status/Home.html iphone 3g još nije otključan..
Sony Ericsson Xperia je zakon !!!!!
iPhone je po mom mišljenju čisti shit !!!!!
Mislim da ljudi ne shvaćaju jednu bitnu stvar. Jailbreaking, unlocking i slične preinake mogu (a vjerojatno i jesu) biti uzrok problema u radu iPhone-a. Prvo prčkaju po njemu, a onda se čude kad ne radi kako treba i okrivljuju Apple..
Koristio sam iPhone mjesec dana, bez ikakvih modifikacija osim rada na sve SIM kartice ( takav je kupljen od operatera ) i uredno je radio, bez ikakvih problema.
da vas pitan ja mogu nabavit iPhone u kini ali oce li mi radit ovdi to je pitanje tako ako ko zna neka odgovori pls
da vas pitan ja mogu nabavit iPhone u kini ali oce li mi radit ovdi to je pitanje tako ako ko zna neka odgovori pls
službeno u Kini nije u prodaji a se može kupiti i nije jeftin
a zašto ga ne kupiš u HR?
izbjegavaj kinu, lako miguće da je kakva iKopija.
Pogledajte ovo! Prava anti-propaganda! Nisu uopce nabrojali sve mogucnosti iPhone-a, ali su zato nabrojali sve NEmogucnosti! Da mi je samo znati tko im radi marketing!
Evo izasle su neke nove informacije o 2.2 softwareu. Izgleda da se nece placati update ni za iPhone ni za iTouch (osim ako imate sada neku 1.x verziju). Neke od novosti su:
-Street view (ovo je bilo i na BOL-u)
-Mogucnost gasenja automatskog ispravljanja napisanih rijeci (ovo me posebno veseli!)
-Baterija bi trebala duze trajati (u ovo bas ne vjerujem jako)
-Nove mogucnosti u AppStoreu (misli se na AppStore na iPhone-u/iTouch-u)
-Ispravke bugova