Apple iPhone

poruka: 106
|
čitano: 31.514
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Apple iPhone
vjeko kaže...
puma1400 kaže...

a svi oni sta kazu da ga imaju i da je sranje su idioti

btw, kakvi su appleovi laptopi sa macom?

Osoba koja ne može prihvatit da se iPhone nekom ne sviđa je totalni idiot.

Laptop sa macom? Mac je računalo! Apple laptopi su zakon!
 On je mislio na Mac OS, a ne na Mac racunala!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Assassin kaže...
vjeko kaže...
Laptop sa macom? Mac je računalo! Apple laptopi su zakon!
 On je mislio na Mac OS, a ne na Mac racunala!
 yep

i kakvi su laptopi sa macom?

jer mi je glupo kupit apple, a onda stavit vistu na njega...
http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan

Odlični. Ako želiš laptop koji će raditi za tebe, a ne ti za njega, nemaš što razmišljati.

Koristio sam MacBook neko vrijeme i jedina mana koju sam mu našao je relativno oštar rub kućišta koje smeta kad tipkaš duže vrijeme ( možda je samo iznimka, ovisi o veličini šake i položaju ruku ).

Ostalo 5+.  Radiš i radiš i radiš i onda se počneš čuditi kako to da on (MacOS) tako lijepo radi  bez ikakvih intervencija karakterističnih za windovse. Vremenom se prestaneš čuditi i shvatiš da bi to, ustvari, tako trebalo i biti i zašto prije nisi kupio Mac.

Naravno, ako si mlad i nadobudan hardcore PC-aš koji voli prčkati po hardveru i windovsima i nakon što složiš komp da lijepo radi, samo da se prčka, onda Mac nije za tebe..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan
Apple iPhone

ma dobar je apple bolan samo sto oni ne kontaju da nemogu na mobitelima kako su navikli MAC je uvijek bio standard za znanstvenike,dizajnere i nalik

Ali mobitel je mobitel jbg,ima jeftniji,skuplji vaki naki ali ne sviđa mi se i sta ces uzet cu drugi
Oni moraju jednom skontat da nemoze uvijek po njihovom da moraju nekad i korisnika poslusat al mozda do 3-4 generacije se to cudo i desi...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina

Imam ja dva pitanja u vezi iphone-a...

1. Da li se zna kada bi otprilike trebao doći i u naše dućane (3G model)?

2. Ako aparat podržava satelitsku navigaciju, da li treba neka pretplata za nju ili čim kupiš aparat imaš navigaciju?

CPU AMD Athlon 6000+, MBO Gigabyte GA-MA790FX-DS5, GPU Sapphire Radeon HD4870, DDR2 Kingmax 4 Gb 800MHz (4x1 Gb) PSU Corsair TX750W
17 godina
Apple iPhone

Vezano za tvoje drugo pitanje govoreči iz prakse ostalih mobitela, ne treba ti nikakva pretplata. GPS +  sateliti i imaš navigaciju. Brend SE (P1i) u VIP-ovoj ponudi imao je neznam koji program gdje je koristio karte preko neta, što je pilo promet, ali to je bio samo taj model u VIP-ovoj ponudi. Ubaciš Garmin i imaš free navigaciju.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
uređaj je dostupan u austriji www.t-mobile.at
17 godina
neaktivan
unique83 kaže...

2. Ako aparat podržava satelitsku navigaciju, da li treba neka pretplata za nju ili čim kupiš aparat imaš navigaciju?

Nemoras nista placat. Sve radi cim ukljucis iPhone!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Apple iPhone

eh mene zanima oce iphone bit u prodaji npr u simpa paketu..bez glupe pretplate..i kolko bi kosto onda otprilike??..znam da je t-mobile dubrad al nadam se da nece bas nabit cijenu...i dal ima iphone kupt vani takodjer ko uredaj samo il tak u nekom paketu bez pretplate..i kolko kosta?..

ps.imo sam prek ljete sad nedugo iphone3g na 2 tjedna i predobar je..ima milion aplikacija za skinut,net je jako brz makar sam bio u podrucju prekrivenom samo gprsom..malo treba vremena za priviknut na pisanje al kad se navikne onda je ful lagano pisat..

Intel Core 2 Duo E8200 Corsair 2x2GB kit 1066MHz HD4870 512GDDR5 520HX Corsair

0 0 hvala 0
17 godina
Uređaji se prodaju uz pretplatu zato su tak "jeftini". Solo uređaj bude puno skuplji.
17 godina
neaktivan
Apple iPhone

Tko vec hoce iphone ja bi mu preporucio First gen verziju jeftnija,da se otkljucat a nista ne masi za 3g (osim 3g i GPS naravno)

Ja ocekujem da ce bez pretplate biti 4000kn+ i kalkulira se da ga nece oficjelno biti prije nove godine...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Apple iPhone

Kod nas bi trebao doći u prodaju za 2-3 mjeseca u t-mobile ponudi naravno i koliko znam za sad samo uz preplatu.

The bird of the Hermes is my name, eating my wings to make me tame

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

od mog frenda frend ide oko 12. mjeseca u SAD,pa me zanima kolko kosta tam iphone u ducanu i kolko ce kostat unlock mobitela....

na ebayu gledam cijene i mogu rec da je dosta skupo...

ty :=)

17 godina
neaktivan

Prema  http://www.iphoneunlockstatus.com/iPhone_Unlock_Status/Home.html  iphone 3g još nije otključan..

16 godina
Apple iPhone

Sony Ericsson Xperia je zakon !!!!!

iPhone je po mom mišljenju čisti shit !!!!!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...

Da li si probao Xperiu?  Da li si probao iPhone?

Ako jesi, nabaci koji "user experience" jer brat kupuje xperiu, a ja iphone.. a znam da nisi, jer xperia na naše tržište dolazi tek krajem siječnja 2009., a ne vjerujem da si probao i iphone tako da nepotkrijepljene dojmove zadrži za sebe.
17 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...

Jest 100% boji od iphone-a ali i cijena nije bas mala...
Ma HTC TyTN II za posla dusu dao...
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
ferovca1 kaže...
Xbox360 Modder kaže...

Ako jesi, nabaci koji "user experience" jer brat kupuje xperiu, a ja iphone.. a znam da nisi, jer xperia na naše tržište dolazi tek krajem siječnja 2009., a ne vjerujem da si probao i iphone tako da nepotkrijepljene dojmove zadrži za sebe.
 iPhone mi ima frend i bio je otključan a on ga je spojio na pc da stavi pjesme i opet se nešto zaje**lo i mob je već 2 mjeseca u njemačkoj na popravku.
A Xperia po specifikacijama i recenzijama ostavlja super dojam.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...
ferovca1 kaže...
Xbox360 Modder kaže...

iPhone mi ima frend i bio je otključan a on ga je spojio na pc da stavi pjesme i opet se nešto zaje**lo i mob je već 2 mjeseca u njemačkoj na popravku.
 I prema tome si ti zakljucio da iPhone nista ne valja! Znam da sam rekao da se vise necu svadjat s ostalima oko iPhone-a, ali ovo stvarno nisam mogao izdrzati!!!
17 godina
neaktivan

Mislim da ljudi ne shvaćaju jednu bitnu stvar. Jailbreaking, unlocking i slične preinake mogu (a vjerojatno i jesu) biti uzrok problema u radu iPhone-a. Prvo prčkaju po njemu, a onda se čude kad ne radi kako treba i okrivljuju Apple..

Koristio sam iPhone mjesec dana, bez ikakvih modifikacija osim rada na sve SIM kartice ( takav je kupljen od operatera ) i uredno je radio, bez ikakvih problema.

17 godina
neaktivan
Apple iPhone
We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the universe. That makes us something very special. - Stephen Hawking

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Apple iPhone

da vas pitan ja mogu nabavit iPhone u kini ali oce li mi radit ovdi to je pitanje tako ako ko zna neka odgovori pls

zipo

0 0 hvala 0
17 godina
zipo_king kaže...

da vas pitan ja mogu nabavit iPhone u kini ali oce li mi radit ovdi to je pitanje tako ako ko zna neka odgovori pls

ako kupis lizalicu u africi, hoces li je moci lizati u hrvatsko?
kada kinezi dodju s iPhone-om u hrvatsku, mogu li ga oni koristiti?

loool..... razmisli pa odgovori,
http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan
Apple iPhone

službeno u Kini nije u prodaji a se može kupiti i nije jeftin

a zašto ga ne kupiš u HR?

http://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw

0 0 hvala 0
17 godina
Apple iPhone

izbjegavaj kinu, lako miguće da je kakva iKopija.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Apple iPhone

Pogledajte ovo! Prava anti-propaganda! Nisu uopce nabrojali sve mogucnosti iPhone-a, ali su zato nabrojali sve NEmogucnosti! Da mi je samo znati tko im radi marketing!

http://www.t-mobile.hr/iphone/iphone-faq.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Apple iPhone

Evo izasle su neke nove informacije o 2.2 softwareu. Izgleda da se nece placati update ni za iPhone ni za iTouch (osim ako imate sada neku 1.x verziju). Neke od novosti su:

-Street view (ovo je bilo i na BOL-u)

-Mogucnost gasenja automatskog ispravljanja napisanih rijeci (ovo me posebno veseli!)

-Baterija bi trebala duze trajati (u ovo bas ne vjerujem jako)

-Nove mogucnosti u AppStoreu (misli se na AppStore na iPhone-u/iTouch-u)

-Ispravke bugova

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2008 15:49 (Assassin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...
ferovca1 kaže...
Xbox360 Modder kaže...

Meni taj tvoj stav praaaaavoooo ide na zivce,ako ti se nesto ne sviđa ok meni ne valja,vama je ok cist racun
a ti sad ovdje provodis neku glupu politiku i samo zato sto tvoj neki frend nije znao rukovat sa uređajem nemoras okolo' hodat i govorit
"Iphone je sranje uzmi X1,Iphone je sranje uzmi X1,Iphone je sranje uzmi X1,Iphone je sranje uzmi X1,Iphone je sranje uzmi X1,Iphone je sranje uzmi X1,Iphone je sranje uzmi X1..."rekao si svoje misljenje i dovoljno je,i jos nesto X1 sigurno nisi koristio pravo (iako jesi (a sumnjam) bio je neki prototip) a nemozes ti sto si iphone drzao u ruci 5 puta reci da je sranje vako nako,uređaj nije za tebe i to je potpuno uredu,ali nemoj hodat i samo ponajvljat jedno te isto
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice