T-Com Reklamacija Modema zaključana tema

poruka: 98
|
čitano: 31.254
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: T-Com Reklamacija Modema
perkoxcar kaže...

Uglavnom maloprije došla 2 frajera s modemom ispod ruke, ukopčali sve i sve 5 prošlo, vidjet ćemo da li je problem riješen.

Što se tiče rupica: Vadi modem i veli: Kakve su ovo rupe jebate ? Drugi veli: Ma to je majstor radio za hlađenje. Prvi veli: Onda si ga zadrži.

Sam ti reko..{#}

T-com je t-com, ali zato ih i masno preplaćujemo..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
DamageHigh kaže...
perkoxcar kaže...

Uglavnom maloprije došla 2 frajera s modemom ispod ruke, ukopčali sve i sve 5 prošlo, vidjet ćemo da li je problem riješen.

Što se tiče rupica: Vadi modem i veli: Kakve su ovo rupe jebate ? Drugi veli: Ma to je majstor radio za hlađenje. Prvi veli: Onda si ga zadrži.

Sam ti reko..{#}

T-com je t-com, ali zato ih i masno preplaćujemo..

Točno, ne znam tko može konkurirati njihovoj službi za korisnike.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
15 godina
T-Com Reklamacija Modema

Dobio si novi modem, ali si automatski dobio i produzenje ugovora na jos godinu dana! Meni je tako otisao modem, isti dan mi dosli i zamjenili ga no i automatski mi bez mojeg znanja produzili ugovor na godinu dana tj. jos godinu od dana od kako su zamjenili modem (sami su mi to rekli kada sam isao vidjeti kao to da jos imam toliko dugo pretplatu). Mislim da im to bas i nije ok, ali nema veze...sada mi je istekla pretplata i nema sanse da je produzim...ni za adsl, ni za MaxTV (ostati cu na t-comu sve dok moram, nakon toga idem kod providera koji ima optiku). Kako sada trazim novi stan posto ovaj debelo pretplacujem, jedan od uvjeta je i mogucnost uvlacenja optike ili prelazak na B.net ili nekog drugog providera koji ima neki pristojan upload.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
T-Com Reklamacija Modema

Mislim da nisu produžili jer ništa nisu rekli i ionak osam već pod ugovorom.Nazvat ću ih i pitazi pa ćemo vidjeti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
T-Com Reklamacija Modema

Dobio je modem samo. Nisu sigurno produljivali ugovor.

Slično iskustvo sam ja imao sa modemom koji mi je radio probleme. Došao čovjek, zamijenio i bok.

Je T-Com najskuplji, ali za to postoji razlog. Usluga im je također najbolja.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

8 0 hvala 0
14 godina
T-Com Reklamacija Modema

A da ti možda ne puca veza kad te nekto zove na telefon?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Amazon637 kaže...

A da ti možda ne puca veza kad te nekto zove na telefon?

Kad se to dešava kriv je splitter.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
T-Com Reklamacija Modema

Evo ga nazvao i izgleda da su produžili za nekih tjedan dana, makar i to nije 100% jer mi piše u dokumentima da traje do 6.5.2011 a oni vele do 12.5.2011 a vjerojatno je ugovor na snazi od 12 pa mi u dokumentima piše od 6 ili tako nešto.

Btw.Problem je riješen.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 13:51 (perkoxcar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
win32 kaže...

Dobio si novi modem, ali si automatski dobio i produzenje ugovora na jos godinu dana! Meni je tako otisao modem, isti dan mi dosli i zamjenili ga no i automatski mi bez mojeg znanja produzili ugovor na godinu dana tj. jos godinu od dana od kako su zamjenili modem (sami su mi to rekli kada sam isao vidjeti kao to da jos imam toliko dugo pretplatu). Mislim da im to bas i nije ok, ali nema veze...sada mi je istekla pretplata i nema sanse da je produzim...ni za adsl, ni za MaxTV (ostati cu na t-comu sve dok moram, nakon toga idem kod providera koji ima optiku). Kako sada trazim novi stan posto ovaj debelo pretplacujem, jedan od uvjeta je i mogucnost uvlacenja optike ili prelazak na B.net ili nekog drugog providera koji ima neki pristojan upload.

Ne moze niko samovoljno produzavati ugovor. Meni recimo pise da ako u roku od mjesec dana prije isteka ugovora ne odjavim on se automatski produzava. I to je vrlo diskutabilna odredba la eto pise. Negdje moras potpisati za produzenje. Ili ovako ili naknadno.

:)
15 godina
perkoxcar kaže...

Mislim da nisu produžili jer ništa nisu rekli i ionak osam već pod ugovorom.Nazvat ću ih i pitazi pa ćemo vidjeti.

Nisu ni meni rekli pa su produzili bez mojeg znanja!

logic kaže...
win32 kaže...

Ne moze niko samovoljno produzavati ugovor. Meni recimo pise da ako u roku od mjesec dana prije isteka ugovora ne odjavim on se automatski produzava. I to je vrlo diskutabilna odredba la eto pise. Negdje moras potpisati za produzenje. Ili ovako ili naknadno.

Vidis da moze...evo kazem kakav sam ja imao slucaj. Isto tako sam sada mj. dana prije isteka ugovora otisao u t-com centar napomenit da ne zelim vise da mi se produzi ugovor te su mi tamo rekli da ne produzuju automatski ugovore! Kada sam ih pitao zasto je meni produzen ugovor na godinu dana rekli su mi sami da je to radi zamjene modema. Ako lazu oni, lazem i ja.....no znam i sam da sam radi toga imao ugovornu obvezu za adsl 3 god, a ne 2 god. kako je trebalo biti.

Znaci u mome slucaju su sami produzili ugovor kada su mi zamjenili modem (bez da su mi to prije toga rekli jer bi u suprotnome kupio za cca 200 kn router, a ne da se vezem za njih na jos god dana radi bjednih 200-tinjak kn), a kada sam isao u t-com centar sada prije tocno mj. dana reci da ne zelim da mi vise produzuju ugovor rekli su mi da ga nece automatski produzit....eto, moje iskustvo. Ne znam samo zasto bih izmisljao ili lagao (OMG) ovakve stvari....

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
T-Com Reklamacija Modema

Meni su greškom isključili telefon i pravili se ludi, tek kad sam im počeo psovat mater, su riješili problem

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

1 0 hvala 0
16 godina
T-Com Reklamacija Modema

Samo telefon, meni u 3.mj adsl, a u 8.mj max tv i pravili se glupi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ma ne kaze niko da si ti.glup ili da lazes ali ti kazem da promjena modema nije uslov da produzis ugovor. Ti MORAS napismeno pristati na produzenje ugovora. oni su duzni da obezbijede opelremu. Po tlebi ispade da ako ilas ugovor za adsl i crkne ti modem moras cutati ili produziti ugovor da b dobio usligu? Dajte ljudi malo citajte ugovore i zakone a pogotovo zakon o zastiti potrosafa. I bunite se. Ja sam m:tel u banja luci tuzio inspekciji i dobio. Oni se sad prave ludi i tuzicu ih opet. Nedajte da vas prave budalama. Otidji kod njih i pitaj kad si ti to priistao na produzenje ugovora.
15 godina
Ionako sam gotov sa njima te nemam nikakve vise ugovorne obveze prema njima pa mi je sve ionako svejedno....samo kazem ljudima kako su meni radi mjenjanja modema produzili pretplatu jos godinu dana bez da sam ista potpisao. Kada sam ih sada prije cca mj dana pitao zasto sam imao jos tih godinu dana ugovora rekli su da je radi zamjene modema. Da mi je to smetalo otisao bih jos prije godinu dana kod njih, ali posto nisam imao nikakvu alternativu nije mi se dalo gnjavit sa time. Sto se tice tuzbi, tuzio sam VIP radi onog njihvog smeca od HB-a te su mi fino sve isplatili i raskinili prijevremeno ugovor cca godinu i pol prije nego su trebali.....toliko su krsili zakon da su cak i sam uredaj registrirali pod krivim imenom. Tuziti t-com mi nema smisla (bar ne u mome slucaju) jer sada je ionako sve gotovo posto sam sa njima gotov, ali bolje neka si ekipa pripazi i pustite sta vam sada oni kazu. Ako cu imati volje budem pogledao u u ugovor sta pise o zamjeni uredaja i produzenju ugovora.
16 godina
neaktivan
T-Com Reklamacija Modema

Meni je odavno istekao ugovor i nakon isteka promijenili su mi 2 modema. Prvo su mi dali taj st umijesto zyksela a onda mi daly siemens sx 763 koji je naj bolji modem koji sam imao do sad. Promijenit ce ti sigurno. Samo prijavi kvar i kad dode tehnicar on ce ti ga promijenit, bar je meni tako bilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hej acarnoje, hoces reci da su ti besplatno zamjenili modem makar ti je istekao ugovor!? Ako je tako onda super....bar si ne moram razmisljati o tome sta ce biti ako mi rikne modem. Makar ne znam dali ti usitnu po ugovoru moraju zamjeniti modem ako nisi na nekom ugovoru kod njih....zanimljivo. U svakom slucaju jako pohvalno za t-com ako je uistinu tako!
Zanimljivo kako su i meni doslovce isti dan zamjenili router dok neki cekaju po mjesec dana (vidio sam cak i tu na BUG forumu takve slucajeve) ili vise da I'm ovi dodu kuci sa novom opremom.
15 godina
T-Com Reklamacija Modema

Ugovor se može produžiti i telefonom, sada te traže oib, mislim da prije nisu, tako da je malo teško dokazati da nisi/jesi produžio ugovor

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
T-Com Reklamacija Modema

E zašto se moj router bar jednom na tjedan "restarta" odnosno isključi i uključi ? i zašto nekad kad jednostavno surfam lampica internet prestane svjetliti (onda nemam Internet) ali se za 30 sekundi upali nazad (to se događa 1 na dan) ? router je isti ko ovaj iz prvog posta. Jeli možda problem da se odjednom spaja 4 kompa od toga 3 wirelessom i još k tome radi maxtv ?

PUC GA MEDO

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
win32 kaže...
Hej acarnoje, hoces reci da su ti besplatno zamjenili modem makar ti je istekao ugovor!? Ako je tako onda super....bar si ne moram razmisljati o tome sta ce biti ako mi rikne modem. Makar ne znam dali ti usitnu po ugovoru moraju zamjeniti modem ako nisi na nekom ugovoru kod njih....zanimljivo. U svakom slucaju jako pohvalno za t-com ako je uistinu tako!
Zanimljivo kako su i meni doslovce isti dan zamjenili router dok neki cekaju po mjesec dana (vidio sam cak i tu na BUG forumu takve slucajeve) ili vise da I'm ovi dodu kuci sa novom opremom.

Ne samo jednom 2 puta. Sad ne znam da li sam imao srece ali to je tako. Oni su ti duzni sredit da ti internet funkcionira. A ako ti ne valja modem moraju ti ga zamijenit.

15 godina
Mozda je jednostavno neispravan! Nazovi ih i reci im da ti se router svaki dan tako gasi i pali te neka dodu to zamjenit! Placas stabilnu i stalnu vezu, a to ocito ne dobivas jer ti puca veza radi vjerojatno neispravnoga routera. Nikada u zivotu nisam gasio router i sve radi kao i prvoga dana te su mi do sada zamjenili samo jedan router kojega sam sam shebao svojom krivicom....i to mi je pao sa malo vece visine te ga je to ostetilo pa se poceo blesirat.
Gle, kod mene se spajaju dva netbooka, komp i dva BB i MaxTV pa sve sljaka kako treba tako da bi ti sve trebalo raditi kako treba.
15 godina
T-com ti je duzan zamjeniti opremu sve dok si ugovorom vezan za njih, nakon toga vise nisu nista obavezni mjenjati ti od opreme....nebi imalo smisla da ti mjenjaju routere ili neku drugu opremu, a nisi ugovorom vezan za njih i doslovce sutra mozes prestati koristit net, a oni su spusili jer su ti dali novu opremu!
To kao u vrijeme 56k da ti je npr Globalnet mjenjao strgani modem....nema smisla, zar ne!?
No ok....mozda su se u tvome slucaju nesto zeznili, ali znam da ti nakon prestanka ugovora vise nista nisu duzni mjenjat.

P. S.

Izvinjavam se na duplome postu, ali ne mogu editirati post posto sam na mobu i na Operi te nemam "edit".
17 godina
neaktivan
Ali oni trebaju dokazati da jesi a ne ti da nisi. Po toj logici onda bi svima tako produzavali i naplacivali. Ne ide to tako.
15 godina
T-Com Reklamacija Modema

Gle, znam kako sam prosao. Mislis da sam isao prije mj. dana bezveze u t-com da mi nakon 36 mj. nebio "zabunom" nesto opet produzili! Kazem kako sam ja prosao...nemam namjeru tu nekome ista dokazivat...znam sta mi je receno i zasto mi je ugovor produzen (isto tako znam i da nisam jedini kojem su produzili ugovor radi davanja novog modema) te zato i kazem ekipi da pripazi. Meni je svejedno posto sam ja sa njima gotov....a nemam ni volje vise tu ponavljat jednu te istu stvar posto nema smisla. Meni su produzili na temelju novoga modema, produzili su tako jos mnogim ljudima koliko ja znam...meni to NIJE smetalo posto onda nisam ionako imao izbora. Da se sada to dogodilo 100% bih reagirao, ali onda mi se nije dalo gnjaviti sa time.... To je to, nema se sta vise reci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
T-Com Reklamacija Modema

ja imam isti, nemam problema kod gubljenja neta, nego kod spajanja...neznam u cemu je stvar, ali problemi se pojave, traju tjedan dva i onda mjesec dva sve 5...dakle upalim, nije spojen, restartam i tako dalje 10 puta 20 restartam komp i tek onda radi, ali sam skuzio da kad ugasim ruter na tipku i upalim da ona u 80% slucajeva kad iduci put upalim komp se spaja iz 1.

zamjenio sam mreznu, kablove i nikakve promjene...

da napomenem da je ruter radio godinu i pol bez ikakvih problema...uskoro mi istice 2 god i uzet cu opet, ako daju novi super...

bi trebao dobiti novi ruter ako produzim jos 2god?

u svakom slucaju 100x bolje nego frendu mom kojem ruter crkava svaki dan i nema neta po pol sata i vise...(optima)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
T-Com Reklamacija Modema

Pa, generalno ja sa t-comom imam dobrih iskustava.

Mada je bila jedna situacija kada sam dobio pametnjakovica na sluzbi za korisnike.

Nakon sto mi je pametovao 5 minuta, moram priznati da sam djelomicno izgubio zivce i povisio ton. Naravno, bez vrijedjanja osobe s druge strane.

Na sto bi on rekao, nesto tipa - u redu... Evo staviti cu ovdje da ste prijavili kvar, ali ne garantiram da ce itko doci.

Nakon toga je tehnicar dosao u roku 2 sata. Promijenio modem, splitter i to sve bez pitanja/provjere i bez ikakvog produljenja ugovora.

Da ne spominjem da mi je odavno prosla ugovorna obveza s njima i da sam sve dobio 'besplatno'. Besplatno je u navodnicima, zato sto svi znamo da smo i preplatili u biti te uredjaje, koliko nas cijenama deru.

U biti zato i jesam kod njih jos uvijek, jer se pokazalo da brzo reagiraju i u mome slucaju i kvalitetno. I sve dok su takvi necu ih mijenjati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
T-Com Reklamacija Modema

od 1.9. je sva oprema u vlasništvu t-coma,pa ti promijene i modem i sve,al on ostaje u vlasništvu t-coma tako da ti nije produžen ugovor sigurno,samo nemoj bušiti rupice i po ovome :D

@jurek95, normalno je da ti se ruter odspoji i ponovno spoji nakon 24h konekcije,to nije nikakav kvar.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 14:39 (Amyy).

0 0 hvala 0
16 godina
T-Com Reklamacija Modema

Vidim da nisi čitao temu, ali ok je prošlo, dobio sam ruter a za rupice na ovom nema potrebe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

Vidim da nisi čitao temu, ali ok je prošlo, dobio sam ruter a za rupice na ovom nema potrebe.

ma jesam al vidim da se kasnije razvila rasprava jel moguće da je bez produljenja ugovora :) da,ovaj radi kao urica,bar kod mene

15 godina
odjavljen
T-Com Reklamacija Modema

Sa 780 WL sam imao dosta problema (spontana restartanja, pucanje veze po 2-3 puta dnevno). Obavio sam mali milijon razgovora sa službom za korisnike i kad je napokon došao tehničar i zamijenio ga sa 782 - preporod. Apsolutna divota od routera.

E sad, doći do njega je bilo teško. Nebrojene pritužbe, svaki put objasni nekome o čemu se radi, taj ne kuži o čemu se radi, pa opet, i opet, i opet.... Jednog dana, kad sam plaćao račune preko internet bankarstva, 780 se, po dobrom običaju, restartao....... e, tu mi je pukao živac. 08009000, jadni operater u SZK dobio takve jezikove juhe da je tehničar došao odmah drugi dan. Uglavnom, srao meni ovaj iz SZK sve i svašta dok mu nisam rekao slijedeće: ''Plaćam li ja vama uredno račune? Plaćam. U tom slučaju, hoću adekvatnu uslugu ili ću promijeniti ISP.''

Meni upalilo, želim puno sreće svima vama koji se borite sa ekipom na 08009000.

Inače, ekipa tehničara iz T-coma, barem po mojem iskustvu, je za 5.

Nemam 14 godina
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 16:30 (Danijel14).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
T-Com Reklamacija Modema

Po znaju 1,ali za riješit problem uvijek se netko javi ili ti dodu doma, to ima rijezko koja služba.

Oni pokušavaju, ali šta je t kad neznaju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 10:19 (perkoxcar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice