Preporuka 4g modema/routera

poruka: 183
|
čitano: 153.058
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
Re: Preporuka 4g modema/routera

Na kraju sam se odlučio za novi ZTE MF289F. Svejedno, puno hvala. Nadam se da bude upgrade u odnosu na ovaj moj prastari kojeg me sram i napisat. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
11 godina
Preporuka 4g modema/routera

Nisam baš potkovan oko 4g routera, no sestri na moru pada brzina. Ujutro 20mb navecer 0.1.

Imaju  Alcatel MW45V2, da li je problem u routeru ili previše konekcija, 5 klinaca.

Ako se pregrijava bi li pomoglo da se ubaci ap preko kojeg bi se spajali, da na modem nije opterećenje. Tj da li je to moguće jer modem nema lan priključak.

EDIT: Drugi model routera i ispravak grešaka.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2024 17:40 (Meneldor).

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Preporuka 4g modema/routera
Meneldor kaže...

Nisam baš potkovan oko 4g routera, no sestri na moru pada brzina. Ujutro 20mb navecer 0.1.

Imaju  Alcatel MW45V2, da li je problem u routeru ili previše konekcija, 5 klinaca.

Ako se pregrijava bi li pomoglo da se ubaci ap preko kojeg bi se spajali, da na modem nije opterećenje. Tj da li je to moguće jer modem nema lan priključak.

EDIT: Drugi model routera i ispravak grešaka.

Da moguće je da se pregrijava i temp su veće ,a i radi mu Wifi i modem za 4G mrežu i normalno je da se grije. Taj router(CAT4) može se spojiti samo na jednu frekvenciju 4G. Bolji routeri se mogi spojiti na više 4G frekvencija i do 5 u hr i zbrajaju se brzine svih spojenih frekvencija. Taj router se možda spoji na najopterečeniju frekvenciju i nema mogučnosti da mu zadaš koju drugu frekvenciju manje opterećenu. Definitivno bolji router bi trebao. Reci mi lokaciju u PP da vidim stanje tornjeva oko tebe.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice