Koji monitor kupiti izdvojena tema

poruka: 20.976
|
čitano: 5.051.739
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Koji monitor kupiti
8ax kaže...
Čisto sam ovak gledao Odyssey Neo G7 43" i navodno ima toliko loš smearing da se ne isplati uzimat za HRR gaming, neznam jel bolji panel u 32" pošto je taj 240 a ne 144Hz.

Ja nemrem izabrat između ova dva:
- 34" Xiaomi Curved 3440x1440 180Hz
- 32" ASRock PG32QF2B 2560x1440 165Hz

Trenutno imam 32" 4K 60Hz monitor tak da bi mi ovo služilo više manje za gaming, tu i tamo i film ak bi uzeo ultrawide.
E sad, igrao bi više manje CS, Cities:Skylines, BeamNG i Assetto Corsu, tak da se nemrem odlučit.
Brat mi ima 27" monitor i kolko kužim 34" je samo produženi 27", a to mi je visinski dosta malo, možda dovoljno taman za vozačke igrice. Ja i na 32" si približavam monitor u facu i igram sa minimum HUD scalingom, tak da neznam kolko bi mi pasao UW za CS, ali mi na 32" 16:9 nekad fali taj immersion/FOV, pogotovo u kokpit pogledu, u simovima.

Dakle ima neko iskustva sa 32" 16:9 i 34" ultrawide?

Vidiš, meni baš obrnuto - 32" 16:9 mi je bio "previsok", 34" ultrawide taman 

Sretna Nova 2025. svima 

It is always darkest just before the dawn.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2025 10:51 (mrsmith).
16 godina
Koji monitor kupiti

SRETNA NOVA..... tako je, to je sve toliko individualno da je najbolje svako po svom nahođenju....ne kažem da je sekcija nepotrebna, no ne treba je uzimati zdravo za ngotovo, bilo koga od nas u njoj.....ajte Živjeli ljudi, neka nam bude bolje u 2025.

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
Sretno u novoj svima !
Da se nadovezem na temu; uzeo sam Dell G2724D i mogu reci da mi najvise odgovara icc profil za boje sa rtingsa pa ako netko hoce neka proba. Svjetlina i kontrast su mi na 65 i hdr na off. I naravno, nemojte zaboraviti prebaciti na 10 bit colors. U globalu, za te novce (220€) monitor je odlican. Lp
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
Koji monitor kupiti

Uzeo sam i ja isti monitor za Playstation i zadovoljan sam isto,sretna Nova Godina svima!

BE HAPPY 要開心 : )
Moj PC  
6 0 hvala 0
6 godina
Koji monitor kupiti

Gdje ste kupili te Dellove?

0 0 hvala 0
11 godina
Lfcynwa1892 kaže...

Gdje ste kupili te Dellove?

tamo gdje ga nađeš trenutno najjeftinijeg...

ja osobno u Mikronisu (jer je tad bio najpovoljniji tamo)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice