Sleeving - ultimativna tema
- poruka: 552
- |
- čitano: 285.843
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Stavio sam u prvi post još par slika alat koji je potreban za što kvalitetniji sleeving!! :))
Trenutno sam u fazi mirovanja,čekam heetshrink od kolege a do tada evo još koja slika!!
Baš sam ti mislio javiti da je danas stigao paket. Koliko ti treba
naišao sam sad na ovo, tj. kupio sam takav konektor za neke kablove...
http://www.chipoteka.hr/artikl/37179/conn-9-pol-mz-za-kabel
dobije se 9 muških i 9 ženskih molex pinova...istina nije jeftino i pola toga je neiskoristiva, al eto ako nekog zanima...
nije to molex, to je onaj 3 pin koji se koristi npr za baterije za RC
nije to molex, to je onaj 3 pin koji se koristi npr za baterije za RC
Ajde sad lijepo pročitaj ponovno moj post...ovaj puta sa razumijevanjem!
Ja sam jučer bio u čipoteci i pitao za male pinove i samo su mi dali gotove PCI-x konektore ,da uopće nemaju takve pinove!Sad ili oni neznaju što imaju ili..
Ja sam jučer bio u čipoteci i pitao za male pinove i samo su mi dali gotove PCI-x konektore ,da uopće nemaju takve pinove!Sad ili oni neznaju što imaju ili..
nemaju oni toga, ne vidim ni razlog da bi imali uopće...
Da ,ništa drugo mi ne preostaje nego narućit direkt kod Nilsa,ionako mi fali par stvarčica,nego koji krimper da uzmen,malo mi je njegov preskup!
Tih pinova ima na ebayu za sitne pare.
Kako me je vas par pitalo za kljesta za posuditi a da ne ispadnem pi*da i ja sam u istim problemima. Naime imao sam krimp kljesta koja sam pri selidbi negdje izgubio. Ali snašao sam se na drugi način. Uspio sam napraviti dovoljno dobar crimp sa ovim kljestima. Ali ne mogu s njim napraviti 3 pin za ventove :(
Bravo kolega,odlična kombinacija!!
Posla sam ti večeras kabelić za grafiku!!
Pozdrav kolege,
naime, zainteresiran sam za sleevanje mog napajanja (mushkin mknpsvt500)
ne znam kako se sleeva, koliko toga treba nit ništa.. kak se veli ko muha bez glave :)
Molio bih uslugu sleevanja napajanja, ne znam koliko će koštati, (treba sve kupiti) i htio bih da me ispadne što jeftinije...
Kučište je crne boje, matična je crne boje, napajanje je crne boje, ram je crne boje :D
MAN IN BLACK
Hvala na odgovorima i strpljenju sa mnom (tudumom)
Moj bi savjet bio da se ide s paracordom. Dobiješ 30+ metara za 50-ak kuna. Čak i da trebaš dvije porcije,to ti je 100 kn. Daš nekome za sleevanje 50 kn,to ti je 150 kn,a vjerujem da bi te toliko izašao sam snake skin.
Da je modularno napajanje ja bih ti to napravio !!
Pa ako bude paracord, i ako on nabavi materijal-ja ću.
nadam se neka dobra osoba
Što/Tko je to/taj "paracord"
Pa ako bude paracord, i ako on nabavi materijal-ja ću.
Svaka čast. Idući puta se neću zajebavati 2 dana nego cu poslati tebi napajanje zajedno sa 50 kn;)
@Pranja , kod koga mogu nabaviti taj sleeve?
Tema ima 4 stranice, prije blesavih pitanja mogao si pročitati barem prvu!
Svaka čast. Idući puta se neću zajebavati 2 dana nego cu poslati tebi napajanje zajedno sa 50 kn;)
Može,ali samo ako budeš rabio paracord. Sa snake skinom ne radim. ;)
Može,ali samo ako budeš rabio paracord. Sa snake skinom ne radim. ;)
Ma šalim se ipak mi je uzitak napraviti svojim rukama ali moram priznati da ne cijeniš svoj rad :/
Hmm, cijenim svoj rad. ;)
Ali paracord je lakše stavljati nego snake skin. Mrzim termobužir.
50k,za to ne bih ni trenutka pomislio sleevat!Definitivno premalo,za 24 pinski kabel se uzima oko 300 kn minimalno,za cilo napajanje uff!!Iima tu posla!!Nije to jeftin sport,pogotovo ako misliš nekom drugom dat da ti radi!
50k,za to ne bih ni trenutka pomislio sleevat!Definitivno premalo,za 24 pinski kabel se uzima oko 300 kn minimalno,za cilo napajanje uff!!Iima tu posla!!Nije to jeftin sport,pogotovo ako misliš nekom drugom dat da ti radi!
A baš to, većina ljudi misli da je to uru vrimena posla... Za napraviti odličan posa triba i vrimena i živaca poprilično
Trebat će mi nekih 6-9 sati.
Ja osobno mislim krenut tim vodama,sleevanje modularnih napajanja,koristit ću samo MDPC-x,sa heetshrinkom i bez,ovisi tko što voli!
Cijena za moj rad sigurno neće bit 50 kn,puno više,tko voli nek izvoli!!
Trebat će mi nekih 6-9 sati.
S paracordom da, ali vjeruj mi da mdpc-om i bužirom triba punooo više. Ali na kraju se definitivno isplati jer izgleda puno ljepše od paracorda (barem meni)