bok,evo htio sam vam pokazati moj uradak na kojem sam 2 mjeseca radio i na kraju mislim da je dobro ispao(barem ja) a vi sami prosudite,komp radi bez zamjerki i nije da sam stavljao neke slabe komponente u njega,i na kraju sam dobio zahvalu u obliku friza zuje od zg pivovare,eto..........
Ožujsko@pc
- poruka: 186
- |
- čitano: 130.072
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
kako to mislis
A koji si ti legenda.. prejako!
Ajd molim te ako nije problem da poslikaš malo više i staviš na forum.
Cool :)
Sad nemaš problema sa hlađenjem odnosno stavljanjem dodatnih ventilatora u kućište
poslao sam im mail sa slikama od kompa i trazio nagradu i dosao friz
daj nabaci neke slike onda
Fora
Daj vece slike da vidimo bolje ;)
Komp - sanduk žuje.
Svaka čast!
Daj to poslikaj i stavi slike tu, kroz avatar se teško vidi...
Jel frižider bil prazan ili pun?
Svaka čast, odlična ideja i jako dobro izvedeno
Svaka čast!
Zakon, ima čak prostor za dvije žuje
To je znači "AMD, powered by Žuja", napiši to i pošalji slike AMD-u, možda dobiš cijeli komp
jel ti se piva pregrijava? možda da si stavio neki vent kod pive... :)
ZAKOOON ali ja bi slike od fiza
to ja zovem moding...
LOL
Sve je to zanimljivo i fora, al mi se nekako ne uklapa ta gajba u TV i ostale stvari.
Čak vidim da su stale i dvije pive u gajbu
Odlično je, pogotovo za LAN
HVALA
Da pogodim, najbolja piva ti je Karlovačka?
Šalu na stranu, komp ti je prejeee***, a najžešći dio su mi dvije boce sa strane u gajbi
Ovo je već viđeno, iako je bilo samo nabacano na gajbu. Isto tebi svaka čast, čak ako i nije orginalna ideja, izrada je za svaku pohvalu. U onaj kut si trebao stavit CD-ROM jer pive kraj napajanja baš i ne bi bile pitke.
Evo za usporedbu, tu postoji ta "prva" verzija: http://www.bug.hr/forum/post/ostalo/smijesne-slike/252290.aspx
Koja brutala...
Zamisli ono neki LAN party, ekipa se hvali svojim i7 i 5xxx grafama i onda frajer uleti s ovom konfom i ispadne deset puta veća faca
vec je vidjeno ali nimalo ovako odradjeno,pive su prazne naravno,i ŽUJA JE ZAKOOOOOON
nisam stavljao dvd rw zato sto imam image drive i sve preko 20 m lan kabla sa kompa koji mi je gore u sobi prebacivam i instaliram.
Ala ovo je najbolji pc koji san vidia. Predobro je svaka čast.
Da li je već viđeno i nije važno jer je ovo napravljeno.Čija je ideja isto nije bitno jer je netko to ipak napravio.Samoinovativno i nije samo ukrasno.Ukratko svaka čast i pohvala.A vi ostali izradite svoje ideje...
hahaha predobro, sto si dobio za ovo?
bravo odlicno ti je ovo baš carski xD
dobio sam friz od zuje za rodjendan,tocno na dan mi je city express pokucao na vrata,kad budem kuci stavim koju sliku
Svaka čast , izgleda odlično!