WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.058.698
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Netko instalirao na L630?

Prethodni build imao je problem s velicinom ikona. Da li su to rijesili s zadnjim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Upravo ažurirana 535ica

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

De neka neko opali screenshotove zadnjeg builda

Freeware Junkie Ltd. | www.besplatni-softver.ml | www-besplatni-softver.ml/forum
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: WindowsPhone - Općenito

Lumia 625. Oko 20h vidim javlja da ima neki update. Brzo poskidalo i evo vec preko 2 sata vrte se zupcanici. Ne sjecam se da je ijedan update tako dugo trajao. Jos netko?

14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Kada dolazi bas pravi win10 na mobitele, da nije DP. Planiram uskoro kupiti neki, pa si mislim da je bolje da pricekam neki koji ce direktno doci s win10, nego da sad kupujem ili sam u krivu? Hoce li izlaziti uopce neki novi mobitel u isto vrijeme kada i win10?  

0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Instalirao wp10 na L1020 i sada imam problem.

Na wp 8 sam imao unlock pin ono kad kliznete prema gore da se otkljuca trazi taj pin da se unese. Eh sad kad sam instalirao win 10 trazi mi taj pin ali nije vise stari tj kad njega ukucam kaze da je irregular. Sad da bih to ikako iakljucio moram uci u postavke a u njih uci ne mogu jer moram otkljucat mob.

Je li jos neko imao slican problem i ima li rjesenje?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Dr. Vicko kaže...

Instalirao wp10 na L1020 i sada imam problem.

Na wp 8 sam imao unlock pin ono kad kliznete prema gore da se otkljuca trazi taj pin da se unese. Eh sad kad sam instalirao win 10 trazi mi taj pin ali nije vise stari tj kad njega ukucam kaze da je irregular. Sad da bih to ikako iakljucio moram uci u postavke a u njih uci ne mogu jer moram otkljucat mob.

Je li jos neko imao slican problem i ima li rjesenje?

Ne znam dali je to to ali opet evo:

• If you have too many PIN unlock attempts, you’ll see the “enter A1B2C3” reset experience. However, there is an issue in this build where after you enter the code you won’t see the PIN pad. The workaround is to press Emergency Call after entering the code, then press Back and you’ll be able to enter your PIN

Savjetujem ti ipak da napraviš hard reset, kombinacijom tipki. Manje ćeš problema imati kasnije.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
Eld kaže...

Lumia 625. Oko 20h vidim javlja da ima neki update. Brzo poskidalo i evo vec preko 2 sata vrte se zupcanici. Ne sjecam se da je ijedan update tako dugo trajao. Jos netko?

Nakon vise od tri sata rijesio sam to kako je opisano ovdje:

http://www.cybercultura.com/2014/08/21/windows-phone-81-stuck-in-spinning-wheels-problem/

Cim sam maknio karticu i resetirao aparat podigao se sistem i pojavio se migrate ekran koji je vrlo brzo odradio.

Eto ako nekome zatreba.

16 godina
Upravo instalirao kriticno azuriranje na 920tku.
Sve regularno (bez insider trikova)...
U azuriranju ne vidim nista novo...
Mislio sam da ce biti update 2, al ocito nije.. Po postavkama nema novi raspored..
14 godina
x360gamer kaže...
Mislio sam da ce biti update 2, al ocito nije.. Po postavkama nema novi raspored..

Radi se o updejtu koji ispravlja neki problem sa random restartenjem mobitela. Instalirao malo prije na 925. Inače nisam imao nikad problema s restartanjem.

U zadnje vrijeme me ubijaju neke aplikacije tipa Messenger i WA koji mi se nekad sruše nakon resuming ili loading ekrana.

16 godina
5220 kaže...
x360gamer kaže...

Radi se o updejtu koji ispravlja neki problem sa random restartenjem mobitela. Instalirao malo prije na 925. Inače nisam imao nikad problema s restartanjem.

U zadnje vrijeme me ubijaju neke aplikacije tipa Messenger i WA koji mi se nekad sruše nakon resuming ili loading ekrana.

ni ja nisam imao problema.. Bezveze... Mogli su pustiti update 2, nebi ih ubilo.. A nas i korisnike i male stvari/azuriranja vesele

18 godina
Evo i ja instalirao update na 630.
18 godina
crozoki kaže...
Evo i ja instalirao update na 630.

Ikone na glavnom zaslonu su ok ili su skalirane?

17 godina
5220 kaže...
x360gamer kaže...

Kod mene je to također problem na 1020, Messenger, WhatsApp pa i FAcebook aplikacije se svako malo sruše prilikom pokretanja. Nije se dešavalo do unazad desetak dana, postaje jako iritantno.

14 godina
neaktivan

Meni se isto zadnjih dana whatsapp ruši prilikom pokretanja zadnjih dana. Dobro je radio, sve ok i odjednom počeo zezat. Ili kliknem na tile da otvorim whatsapp a on se pokrene nakon 5-6 sekundi. 

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Meni novi bild radio do danas normalno a danas se dva puta sam od sebe resetuje, i to jednom cak dok je stajao kraj mene na stolu u kancelariji...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Došo neki update za Ativ S, vjerojatno taj što rješava problem oko resetiranja... Imamo sam par slučajeva gdje mi se sam ugasi do ne mogu tvrditi da je do softwarea kad je bio u tjesnom džepu pa se zbog savijanja valjda ugasio... 

0 0 hvala 0
14 godina
Igra netko castle clash?
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Opet danas neki update na 925, nisam ni vidio što je, evo se instalira.

0 0 hvala 0
16 godina
5220 kaže...
x360gamer kaže...

Eto danas sam i ja primjetio da se neke aplikacije sruše nakon "resuming..." na Lumia 535 :/ FB messenger najčešće...

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Meni messenger radi ok (Lumia 630). Ali ga ne mogu ažurirati

Freeware Junkie Ltd. | www.besplatni-softver.ml | www-besplatni-softver.ml/forum
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

SBK15 današnji myAppFree

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
5 0 hvala 4
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Evo upravo skidam :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jutros skino telefon s punjaca 100% napunjen nakon pola sata stajanja na stolu uzmem tel u ruke i vidim topal, pogledam bateriju 75% ostalo...bild 10136. Lumia 1520.
14 godina
malina22 kaže...
Jutros skino telefon s punjaca 100% napunjen nakon pola sata stajanja na stolu uzmem tel u ruke i vidim topal, pogledam bateriju 75% ostalo...bild 10136. Lumia 1520.

Radi shi... ali nemam problema s baterijom

Strasno me živcira sto ne radi "show more tiles" tj. gasenje istog

Dva siroke plocice u istom redu je too much

15 godina
Imam L930 kupljen u vipu. Mađarska verzija. Preko insajder programa sam skinuo Update 2 iliti sad imam 8.1.2 verziju OS-a. Od kad sam instalirao Update 2 aplikacije (whatsapp, skype koji je ionako bio katastrofa, facebook) se dosta ruše. Odnosno ne mogu se uopće pokrenuti. Ponekad se odmah pokrenu, a ponekad od 5. ili 8. puta.
Jučer sam dobio notifikaciju za kritikal update 8.1 verzije os-a koji navodno rješava reboot problem. Samo ja ti nikada niti nisam imao. Niti jednom se do sad nije restartao sam. Update instaliran. Sve radi kao i do sada.
16 godina
izzy007 kaže...
Imam L930 kupljen u vipu. Mađarska verzija. Preko insajder programa sam skinuo Update 2 iliti sad imam 8.1.2 verziju OS-a. Od kad sam instalirao Update 2 aplikacije (whatsapp, skype koji je ionako bio katastrofa, facebook) se dosta ruše. Odnosno ne mogu se uopće pokrenuti. Ponekad se odmah pokrenu, a ponekad od 5. ili 8. puta.
Jučer sam dobio notifikaciju za kritikal update 8.1 verzije os-a koji navodno rješava reboot problem. Samo ja ti nikada niti nisam imao. Niti jednom se do sad nije restartao sam. Update instaliran. Sve radi kao i do sada.

Napravi si backup, pa lupi hard reset na mobu, ponekada pobenave nakon update - a, pa im je to potrebno.

14 godina
WindowsPhone - Općenito

Korisnik sam Lumie 720 cca 2 godine i nemam baš dobro mišljenje o WindowsPhone OS. I taman kad sam odlučio preći na Android, vidim da najavljuju WindowsPhone 10. Najave zvuče dobro pa umjesto Androida možda ipak uzmem Lumiu 640 DS. Dosta vas testira radne verzije WP10 pa ako može odgovori na neka pitanja:

1) ima li WP10 mogućnost uključivanja vibracija unosa broja kod telefoniranja (WP 8.1 to nema)

2) hoće li e-banking za Windows 10 automatski raditi na WP10 (moja banka nema ebank za WP 8.1)

3) da li Viber dobro radi pod WP10 (pod WP 8.1 je spor  i šteka kod primanja poruka)

4) može li se u defaultnoj email aplikaciji atačirati mp3, filmići i sl. (na WP 8.1 se to ne može)

5) može li se preko bluetootha pod WP10 prenijeti film s jednog mobitela na drugi (na WP 8.1 se to ne može)

6) da li glazba koja se skine i konvertira u mp3 s youtubea ostaje dostupna samo unutar aplikacije za skidanje ili je dostupna i preko glavne Music aplikacije (na WP 8.1. takve mp3ice ostaju samo unutar aplikacije poput GetThemAll)

7) da li pod WP 10 uredno radi tzv. screen mirroring

Unaprijed hvala na odgovorima!

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2015 15:25 (Did12).

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Meni Viber radi odlično na 8.1

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
@did12.
Što se tiče točke 6 i muzike koju skidaš i vidiš ju samo u toj aplikaciji. Imaš lošu aplikaciju :)
Ja na WP8.1 koristim free music downloader. On s youtubea skida glazbu i konvertira ju u mp3.
Kad se skine otvoriš Music app i tamo je vidljiva. Ako nije pričekaš da se odradi refresh u Music app i bit će vidljiva. Odličan app za skidanje. Preporuka.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice