WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.055.449
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
majstorSZ kaže...

zatvorite IE, pojačajte zvuk i u MS DOS upišite "internet"

uspio sam doci i do igrice, ali mi se cini da computer bira samo scissors?

...i tako dalje
14 godina
neaktivan

i meni se čini, računalo me vodilo 4:0.. ugasio, nema varanja xD

probajte i kameru, samo upišete "camera"

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
17 godina

5:1 za mene

12 godina
WindowsPhone - Općenito

april fools

kako upalit igru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Ukucajte win komandu. :D

0 0 hvala 0
15 godina
Pozdrav ekipa. Možda sam nekada davno ovo već pitao ali da ponovim još jednom :)
Tražim neki dobar DLNA stream app pomoću kojeg mogu muziku s mobitela reproducirati na nekom drugom uređaju. Trenutno za Nokie postoji PlayTo koji radi ok ali, uvijek neki ali, ne može reproducirati pjesme jednu za drugom ako aplikacija nije u fokusu. To znači ako surfam netom ili koristim neku drugu aplikaciju tada je PlayTo app u backgroundu i kada završi pjesma neće prebaciti na iduću. Ali ako je u fokusu pa ako i zaključam uređaj ona uredno prebacuje na iduće pjesme. Ali ako koristim bilo koji drugi app tada ne želi. Sa MS-om uvijek neki kompromis. Mrzim to. Ako desetka ne riješi ovakve iritantne sitnice razmislit ću o idućem mobitelu od MS-a.
Uglavnom zna li itko kakav app da može u pozadini vrtit/streamat muziku na DLNA certificiran uređaj a da ne moram nakon svake pjesme ručno klikati na iduću?
14 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

april fools

kako upalit igru?

cd games > cd rps > rps.exe i prati ostale upute

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
12 godina
WindowsPhone - Općenito

probajte format c: komandu

EDIT: meni cpu koristi samo paper

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 12:21 (Del_Boy97).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Del_Boy97 kaže...

probajte format c: komandu

EDIT: meni cpu koristi samo paper

Kod mene se vrti paper i scissors samo. Ostavio sam app upaljen jer kolege imaju tendenciju ići se igrati s mojom 930 svaki dan (svi joj se još uvijek dive). Trebali ste vidjeti reakcije... što je to... kako se u tome radi, kak možeš raditi u tome... A nikome nije palo napamet stisnuti back tipku, da skuže da je u pitanju samo aplikacija.

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Baterija na Lumii 930 je za mene vise nego zadovoljavajuca. Na Lumii 925 se desavalo da ju punim po 2x dnevno, a sada ovu lumiu nikako isprazniti, a stalno cackam po njoj

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Sad sam u Zadru vidio HERE auto kako snima po Boriku. Ocekujmo uskoro streetview!
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
Odlicna vjest!
Samo jos ne razumijem zasto su here stavili i na konkurenciju. Jako glup potez. M$ sve stavlja i na konkurentske osove, a nama google neda postenu youtube aplikaciju - cak stovise, odmah lete tuzbe kada M$ napravi postenu aplikaciju!
13 godina
neaktivan

Here Maps nije u vlasnistvu MS nego Nokie. 

12 godina
Here Maps, Nokijina aplikacija, na iPhoneu 5S radi bolje nego na Nokiama Lumijama 925, 930 i 830. Govorim iz vlastitog iskustva.
Enjoy The Silence
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kaj jesam ja ovdje jedini koji koristi LINE i WeChat ? Pokusavam nagovoriti prijatelje na njih ali svi koriste famozni Viber koji lose radi na WP,a Whatsapp nije besplatan poslije godinu dana (totalna glupost je to sto naplaćuju).

Problemi sa vasim racunalom ? Javite se u PM da sredimo :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kaj jesam ja ovdje jedini koji koristim LINE i WeChat ?

Svi koriste Viber i Whatsapp koji mi nisu dobri na WP dok ova dva rade super i ne kasne s notifikacijama.Najveća glupost je sto Whatsapp naplaćuje nakon 1 god.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ovo moram opovrgnuti za obje aplikacije. Meni Whatsapp i Viber rade odlicno, nista ne kasni i nemam primjedbe.

Uostalom, Whatsapp se ne plaća nakon godinu dana jer meni pise da free imam lifetime dok koristim Whatsapp, kako na androidu tako i na WP. Neko vrijeme je bilo da ce se naplaćivati Whatsapp, ali ništa od toga.

Nego, da li imaš štednju baterije ukljućenu dok koristis Whatsapp i Viber?

12 godina
odjavljen
Nocio kaže...

Ovo moram opovrgnuti za obje aplikacije. Meni Whatsapp i Viber rade odlicno, nista ne kasni i nemam primjedbe.

Uostalom, Whatsapp se ne plaća nakon godinu dana jer meni pise da free imam lifetime dok koristim Whatsapp, kako na androidu tako i na WP. Neko vrijeme je bilo da ce se naplaćivati Whatsapp, ali ništa od toga.

Nego, da li imaš štednju baterije ukljućenu dok koristis Whatsapp i Viber?

Kad je baterija manja od 20%

16 godina

Odi pod battery saver pa pod usage. Nadi viber i whatsapp i postavi ovako postavke kao sa slike.

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo L535 napravila neko ažuriranje i krenuo restart...u tijeku su oni kotačići.  Nemam pojma što se ažurira....a vi?

(imala je zadnja ažuriranja)

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2015 19:22 (torrente).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sto se sada trenutno dogada sa 535 razmisljam da je uzmem ali me strah tog touch problema?
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

A kaj bi ovo trebalo da znaci ? Je li whatsapp jos besplatan ili ću morati plaćat ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Silwncer kaže...

A kaj bi ovo trebalo da znaci ? Je li whatsapp jos besplatan ili ću morati plaćat ?

Korisnici kažu da se ništa ne dogodi nakon godine dana. Osobno sam koristio opciju "plati prijatelju" u nekoliko navrata. Ako imaš koga sa Paypal plaćanjem, neka ti nadoplati tri godine za smiješnih 15kn.

Glede one priče o kašnjenju poruka....Whatsapp od kada su vrhovni šefovi MS-a nazvali Whatsapp i nanovo nakucali kod, sve radi perfektno.

LINE je zakon...slažem se!

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
14 godina
g3arv8 kaže...
Sto se sada trenutno dogada sa 535 razmisljam da je uzmem ali me strah tog touch problema?

Nemoj uzimati. Mi smo u firmi uzeli 8 komada. Najgori uređaj iz Nokia/MS/kajveć tabora. Mislim sve je više manje ok za tu lovu, no taj touch, to izgleda nikad neće biti riješeno i zbilja frustrira. 

Fuck me I am famous.
16 godina
Silwncer kaže...

Whatsapp koristim od kad se pojavio i nikada nisam nadoplatio ništa. Ako ne platiš, samo ti resetira brojač za sljedećih 365 dana i nikome ništa. (i na Androidu i na WPu mi se isto dogodilo)

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kaj ovo s brojačem ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Silwncer kaže...

Kaj ovo s brojačem ?

Account expiration datum, na to sam mislio pod "brojač".

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

A hoće li nakon toga račun još postojati ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Silwncer kaže...

A hoće li nakon toga račun još postojati ?

U ovih nekoliko godina koliko ga ja koristim, account nije nestao, sve je još tu.

16 godina
Meni se produzuje to vec godinama...ali stvarno i da se placa zar nebi platili ?
...potpis nije potreban...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice