zatvorite IE, pojačajte zvuk i u MS DOS upišite "internet" 
uspio sam doci i do igrice, ali mi se cini da computer bira samo scissors?
zatvorite IE, pojačajte zvuk i u MS DOS upišite "internet" 
uspio sam doci i do igrice, ali mi se cini da computer bira samo scissors?
i meni se čini, računalo me vodilo 4:0.. ugasio, nema varanja xD
probajte i kameru, samo upišete "camera"
5:1 za mene
Ukucajte win komandu. :D
cd games > cd rps > rps.exe i prati ostale upute
probajte format c: komandu 
EDIT: meni cpu koristi samo paper
probajte format c: komandu 
EDIT: meni cpu koristi samo paper
Kod mene se vrti paper i scissors samo. Ostavio sam app upaljen jer kolege imaju tendenciju ići se igrati s mojom 930 svaki dan (svi joj se još uvijek dive). Trebali ste vidjeti reakcije... što je to... kako se u tome radi, kak možeš raditi u tome...
A nikome nije palo napamet stisnuti back tipku, da skuže da je u pitanju samo aplikacija.
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Here Maps nije u vlasnistvu MS nego Nokie.
Enjoy The Silence
Kaj jesam ja ovdje jedini koji koristi LINE i WeChat ? Pokusavam nagovoriti prijatelje na njih ali svi koriste famozni Viber koji lose radi na WP,a Whatsapp nije besplatan poslije godinu dana (totalna glupost je to sto naplaćuju).
Problemi sa vasim racunalom ? Javite se u PM da sredimo :)
Kaj jesam ja ovdje jedini koji koristim LINE i WeChat ?
Svi koriste Viber i Whatsapp koji mi nisu dobri na WP dok ova dva rade super i ne kasne s notifikacijama.Najveća glupost je sto Whatsapp naplaćuje nakon 1 god.
Ovo moram opovrgnuti za obje aplikacije. Meni Whatsapp i Viber rade odlicno, nista ne kasni i nemam primjedbe.
Uostalom, Whatsapp se ne plaća nakon godinu dana jer meni pise da free imam lifetime dok koristim Whatsapp, kako na androidu tako i na WP. Neko vrijeme je bilo da ce se naplaćivati Whatsapp, ali ništa od toga.
Nego, da li imaš štednju baterije ukljućenu dok koristis Whatsapp i Viber?
Ovo moram opovrgnuti za obje aplikacije. Meni Whatsapp i Viber rade odlicno, nista ne kasni i nemam primjedbe.
Uostalom, Whatsapp se ne plaća nakon godinu dana jer meni pise da free imam lifetime dok koristim Whatsapp, kako na androidu tako i na WP. Neko vrijeme je bilo da ce se naplaćivati Whatsapp, ali ništa od toga.
Nego, da li imaš štednju baterije ukljućenu dok koristis Whatsapp i Viber?
Kad je baterija manja od 20%
Evo L535 napravila neko ažuriranje i krenuo restart...u tijeku su oni kotačići. Nemam pojma što se ažurira....a vi?
(imala je zadnja ažuriranja)
A kaj bi ovo trebalo da znaci ? Je li whatsapp jos besplatan ili ću morati plaćat ?
Korisnici kažu da se ništa ne dogodi nakon godine dana. Osobno sam koristio opciju "plati prijatelju" u nekoliko navrata. Ako imaš koga sa Paypal plaćanjem, neka ti nadoplati tri godine za smiješnih 15kn.
Glede one priče o kašnjenju poruka....Whatsapp od kada su vrhovni šefovi MS-a nazvali Whatsapp i nanovo nakucali kod, sve radi perfektno.
LINE je zakon...slažem se!
Nemoj uzimati. Mi smo u firmi uzeli 8 komada. Najgori uređaj iz Nokia/MS/kajveć tabora. Mislim sve je više manje ok za tu lovu, no taj touch, to izgleda nikad neće biti riješeno i zbilja frustrira.
A kaj bi ovo trebalo da znaci ? Je li whatsapp jos besplatan ili ću morati plaćat ?
Whatsapp koristim od kad se pojavio i nikada nisam nadoplatio ništa. Ako ne platiš, samo ti resetira brojač za sljedećih 365 dana i nikome ništa. (i na Androidu i na WPu mi se isto dogodilo)
Kaj ovo s brojačem ?
Kaj ovo s brojačem ?
Account expiration datum, na to sam mislio pod "brojač".
A hoće li nakon toga račun još postojati ?
A hoće li nakon toga račun još postojati ?
U ovih nekoliko godina koliko ga ja koristim, account nije nestao, sve je još tu. 
...potpis nije potreban...