Koji Launcher preferirate?

poruka: 7
|
čitano: 2.045
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina

Kupio sam davno Nothing 3a tj volim njegov čisti OS, lakše instaliram nesluzbene app 

A s druge strane, android je dosadan, volio bi themese. Ograničen sam na light i dark. Vidim da to ne mogu instalirat kao aplikaciju, već moram nači launcher koji bi to podrzavao. Isprobao više njih, i ništa mi ne paše. 

Koji vi koristite i zašto baš taj volite?

0 0 hvala 0
14 godina

Već 10 godina koristim stock launchere, prije toga samo Nova Prime.

Od kako su uveli geste kao navigaciju, nijedan launcher ne radi kako treba osim onog predinstaliranog. Ili radi ako se uključi prastara navigacija na 3 tipke.

Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina

Nova Launcher sam koristio 15-ak godina dok nisam prešao na Samsunga na sad koristim stock launcher. Ništa mi ne fali na njemu pa nisam niti isprobavao neke alternative.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina

Koristim Square Launcher i ništa drugo mi nije ni blizu po brzini korištenja, prilagodljivosti, ali najvažnije: onom osjećaju za filing. Jednostavno mi je odlično sjelo takvo sučelje (iako nikad nisam imao Windows phone).

Gledam te!

0 0 hvala 0
14 godina

OneUI sa nekim opcijama iz službene GoodLock aplikacije opcijama pokazao mi se ko najbolje sučelje na bilo kojem smartfonu.

Novu sam koristio tamo negdje do 2015.-16. kad su svi 3rd party launcheri praktično osakaćeni sa uvođenjem gestama. Ne znam kakvo je stanje danas, ali mislim da su više-manje svi stock launcheri od većih proizvođača sazrijeli.

Alane, bježmo, njih je dvojica, a mi smo sami.

0 0 hvala 0
8 godina
Re: Koji Launcher preferirate?
Prije nekog vremena sam prešao na Kvaesitso. Trebalo mi je vremena da se naviknem search-based launcher, ali sada, u kombinaciji s lijevom, beskonačnom stranicom za widgete, ne vidim povratak na neki "tradicionalni" launcher.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 mjeseci

Niagara Launcher meni osobno najbolji, a probao sam manje-više sve. Treba par dana za naviknuti se ali sad više ne bih mogao nazad.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice