Poz moze procijena za AMD Ryzen 9 7950x cca 2 god star sa jos 1 god garancije.
Hvala.
Poz moze procijena za AMD Ryzen 9 7950x cca 2 god star sa jos 1 god garancije.
Hvala.
Vrhunski, ali meni preskup multitasking CPU
Nov je najjeftiniji 518,70 € u HR
Ovoliko bih cijenio da je moj
380-400 €
380-400 €
Ahahaha a ja mislio da ga mogu za cca 300 eura prodati lol.
Razmisljam si umjeto njega kupiti ryzen 7 9800X3D pa reko bar da ga za pola prodam da si otplatim novi ryzen.
Budem jos razmislio posto sam procesor uzimo jer sam mislio editirati za youtube nakraju mi sluzi samo za gaming di je ryzen 7 9800X3D puno bolji.
Nista ako je neko zainteresiran neka se javi u PM ako bude dobrih ponuda mozda ga i prodam.
380-400 €
Nebi reko, po izlasku iz ducana odmah se gubi otprilike 15%, a "pravo" rabljeno bi trebalo bit jeftinije od novog na R1, znaci 20+%.
Ja kazem 350-370€.
380-400 €
Ahahaha a ja mislio da ga mogu za cca 300 eura prodati lol.
Razmisljam si umjeto njega kupiti ryzen 7 9800X3D pa reko bar da ga za pola prodam da si otplatim novi ryzen.
Budem jos razmislio posto sam procesor uzimo jer sam mislio editirati za youtube nakraju mi sluzi samo za gaming di je ryzen 7 9800X3D puno bolji.
Nista ako je neko zainteresiran neka se javi u PM ako bude dobrih ponuda mozda ga i prodam.
Za 300€ bude otisao sigurno, nije da je Amd bio nesto prepopularan u tom segmentu u kojem je carovao Intel, iako bi ja stavio i 400€ cisto jer ih i nema na oglasima pa lagano spustaj!
Nebi reko, po izlasku iz ducana odmah se gubi otprilike 15%, a "pravo" rabljeno bi trebalo bit jeftinije od novog na R1, znaci 20+%. Ja kazem 350-370€.
Nije svaka kompjutorska komponenta iste vrijednosti u smislu prodajne vrijednosti.
Svakako je CPU s godinom dana garancije cjenjeniji od SSD s još godinu dana garancije jer se CPU gotovo pa ne kvari.
Znam da (često) svatko ovdje u komentarima navlači za sebe.
Mene taj CPU ne zanima, jer imam svoj, meni dovoljan.
Pretpostavio sam zašto ga prodaje, no to je superbrz CPu i za igre, pa ja ne bi, no tko zna. (nisam ni ja baš normalan za komp. tehniku)
Ma, stavi ga na Njušku za 380, za mjesec dana dobije 350, garantirano.
Ubija taj CPU.
Taman meni za glazbenu produkciju.