WP7 bez copy-pastea

poruka: 77
|
čitano: 15.119
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "WP7 bez copy-pastea".
17 godina
RE: WP7 bez copy-pastea
ansha kaže...

Ne bulazni. Flash igre igrati na mobitelu? Dobar dio ih se vuce i na solidno jakim desktopima, a ti bi ih igrao na npr. nokii 5800 kojoj kad stavis neku malo zahtjevniju temu crkava. Inace, iphonovo sucelje se moze izmodati sa bezbroj tema i promijenit ga do neprepoznatljivosti i uvijek leti i to na 3G a ne 3GS.

Nevjerojatno je kako uvijek moras sve sta je bolje na iphonu negirat ili umanjivat al ako to volis meni ne smeta. Mozda nekog naivca i uvjeris da symbian nije sporiji, al ja ti se bar imam pravo smijat dok to radis :))))))))

Smij se ti koliko hoces, meni je drago da sam nekoga nasmijao.

Samo si u krivu. Symbian nije sporiji. Ja sam se u to osobno uvjerio, ta dva mobitela side by side.

To sta si se ti zaljubio u iPhone i sta si stavljas povez na oci, mene uopce ne zanima.

Kao sto sam rekao, iPhone OS je nesto fluidniji, od tud mozda dobivas dojam da je brzi ali to nije isto.

iPhone OS prvo podigne graficko sucelje neke aplikacije a sama aplikacija se obicno loada u pozadini.

To je zapravo dobra stvar, ali na oba mobitela ces ti moci koristiti samu aplikaciju u isto vrijeme, jedino ces na iPhone-u vidjeti sucelje nesto prije.

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
artfull kaže...

Obzirom mi je to struka i kruh mogu samo primjetiti da je neodgovorno i neozbiljno i inače raditi full flash stranice ili koristiti flash gdje nije potrebno, i svaki studio koji drži do sebe takvo što izbjegava zbog (ne)funkcionalnosti. Izuzetak su prezentacijski i multimedijalni sadržaji. Osobno mi još nije zatrebao flash na iPhoneu.

logic kaže...

Slazem se samo sto je realnost  da je flash zastupljen svugdje i svuda.

Upravo to, ti mozes plakat da je to neodgovorno koliko god ti hoces, ali cinjenica je da je hrpa stranica napravljeno tako i da su necitljive na iPhone OS-u.

Govorim ti da mi još nije zatrebalo. Flash na iPhoneu. Bilo je par stranica koje su mi javile da imaju flash i da ne mogu pristupiti ( full flash ) al su ili imale html verziju ili nisu bile nikakav servis i slično, dakle nešto što mi je nužno za pristupiti. Ako ih i ima vjerujem da se još nisu prilagodile. Flash je jeko precijenjena tehnologija što se weba tiče. I da probao sam otvoriti neke full flash stranice sa androida i to je bilo mučno.

A.
17 godina
artfull kaže...

Govorim ti da mi još nije zatrebalo. Flash na iPhoneu. Bilo je par stranica koje su mi javile da imaju flash i da ne mogu pristupiti ( full flash ) al su ili imale html verziju ili nisu bile nikakav servis i slično, dakle nešto što mi je nužno za pristupiti. Ako ih i ima vjerujem da se još nisu prilagodile. Flash je jeko precijenjena tehnologija što se weba tiče. I da probao sam otvoriti neke full flash stranice sa androida i to je bilo mučno.

Ne razumijem, zasto je to bilo mucno na Androidu?

Meni se stranice otvaraju normalno, nesto malo sporije od ne-flash stranice...

Edit: Na symbianu.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 23:55 (Psiho246).
17 godina
neaktivan

Ponavljamo se. Sramotno je izdati uredjaj koji ga ne podrzava u danasnje vrijeme. Da li treba ili ne drugi par rukava. Ne treba ni centralna brava na auto pa ajd ga prodaj bez toga.

17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
artfull kaže...

Pa zaklalo ga. Neke flash stranice se teško otvaraju i na mom desktopu ... ili igre ... znam gledati na activity monitoru i zna mi uzet glupa flash igra 80% resursa na c2duo 2.8 ... smješno.

A.
17 godina
artfull kaže...
Psiho246 kaže...
artfull kaže...

Pa zaklalo ga. Neke flash stranice se teško otvaraju i na mom desktopu ... ili igre ... znam gledati na activity monitoru i zna mi uzet glupa flash igra 80% resursa na c2duo 2.8 ... smješno.

To ti je kad je Mac sranje, nemres ni surfat kak treba. :P

Zezam se naravno, nemoj misliti da pozivam na flejm. ;)

Ma da, neke flash igre znaju dosta resursa uzeti ali sam stranice u flashu i nisu problem, pogotovo ne na desktopu.

- Psiho246
17 godina
neaktivan

Koje na primjer? jA nisam to primijetio iskreno receno.

17 godina
logic kaže...

A ove gluposti na fejsu, tipa farmville i to...

Ma te bezumne igrice na facebooku opcenito.

- Psiho246
15 godina
protjeran
Psiho246 kaže...
ansha kaže...

Ne bulazni. Flash igre igrati na mobitelu? Dobar dio ih se vuce i na solidno jakim desktopima, a ti bi ih igrao na npr. nokii 5800 kojoj kad stavis neku malo zahtjevniju temu crkava. Inace, iphonovo sucelje se moze izmodati sa bezbroj tema i promijenit ga do neprepoznatljivosti i uvijek leti i to na 3G a ne 3GS.

Nevjerojatno je kako uvijek moras sve sta je bolje na iphonu negirat ili umanjivat al ako to volis meni ne smeta. Mozda nekog naivca i uvjeris da symbian nije sporiji, al ja ti se bar imam pravo smijat dok to radis :))))))))

Smij se ti koliko hoces, meni je drago da sam nekoga nasmijao.

Samo si u krivu. Symbian nije sporiji. Ja sam se u to osobno uvjerio, ta dva mobitela side by side.

To sta si se ti zaljubio u iPhone i sta si stavljas povez na oci, mene uopce ne zanima.

Kao sto sam rekao, iPhone OS je nesto fluidniji, od tud mozda dobivas dojam da je brzi ali to nije isto.

iPhone OS prvo podigne graficko sucelje neke aplikacije a sama aplikacija se obicno loada u pozadini.

To je zapravo dobra stvar, ali na oba mobitela ces ti moci koristiti samu aplikaciju u isto vrijeme, jedino ces na iPhone-u vidjeti sucelje nesto prije.

Ja sam zaljubljen u iphone jer tu i tamo volim ispravit koji tvoj netocni navod kojih hvala bogu ima dovoljno? To je cini se postao popularan nacin diskutiranja na ovom forumu, ako neko slucajno kaze nesto pozitivno o iphoneu ili nedaj boze apple-u, odmah ga se etiketira kao ovcu, zaslijepljenog obozavatelja, oboljelog od stockholmskog sindroma itd.

Stvarno smijesno...

17 godina
neaktivan

Heheheh

Zato i nisam primijetio. Nema me na face ;)

17 godina
neaktivan
logic kaže...

brain buddies :D

A.
17 godina
ansha kaže...

Ja sam zaljubljen u iphone jer tu i tamo volim ispravit koji tvoj netocni navod kojih hvala bogu ima dovoljno? To je cini se postao popularan nacin diskutiranja na ovom forumu, ako neko slucajno kaze nesto pozitivno o iphoneu ili nedaj boze apple-u, odmah ga se etiketira kao ovcu, zaslijepljenog obozavatelja, oboljelog od stockholmskog sindroma itd.

Stvarno smijesno...

Evo vidis kako si slijep.

A ti mene napao jer sam ukazao na neku manu iPhone-a.

Hehe, to ti je dvosjekli mac. ;)

Moras nekad biti objektivan i priznati mane nekog uredaja.

Svaki uredaj ima mane, iPhone pogotovo.

Ja za svoju Nokiu recimo mogu nabrojat mane sada ovdje na pamet i nije me niti strah niti sram.

Samo sto su cinjenice - cinjenice su.

iPhone a i WM7 rade namjerno neke stvari koje nisu dobre za nas krajnje korisnike.

Ne razumijem zasto ih se brani zbog toga...

- Psiho246
17 godina
neaktivan
artfull kaže...
logic kaže...

Na face?

To me tangira malo manje od nimalo ;)

17 godina
logic kaže...
artfull kaže...
logic kaže...

Na face?

To me tangira malo manje od nimalo ;)

Dobro tebe al ima ljudi koji hoce igrati flash igrice na facebooku.

Evo primjer, moja zenska je prva koja bi valda umrla da ne moze igrati te gluposti.

I sad, na Symbianu ce to moci, pa makar to sve stekalo.

Na iPhone-u i WM7 to uopce nece moci.

Edit: Pomjeso nesto pa ispravio... :P

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 0:20 (Psiho246).
17 godina
neaktivan

Pa kad ti visis na forumu i svadjas se sa nama ovdje mora ti zenska visiti na face ;)

Kazem ja tebi pravi djecu pa nece imati vremena za face ;)

Samo pelene i flashice ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 0:22 (logic).
15 godina
protjeran
Psiho246 kaže...
ansha kaže...

Stvarno smijesno...

Evo vidis kako si slijep.

A ti mene napao jer sam ukazao na neku manu iPhone-a.

Hehe, to ti je dvosjekli mac. ;)

Moras nekad biti objektivan i priznati mane nekog uredaja.

Svaki uredaj ima mane, iPhone pogotovo.

Ja za svoju Nokiu recimo mogu nabrojat mane sada ovdje na pamet i nije me niti strah niti sram.

Samo sto su cinjenice - cinjenice su.

iPhone a i WM7 rade namjerno neke stvari koje nisu dobre za nas krajnje korisnike.

Ne razumijem zasto ih se brani zbog toga...

Nije istina da te napadam sta ukazujes na mane iphona kojih hvala bogu ima dosta i nije mi ih nikakav problem nabrojati ako ti to zelis, vec te "napadam" za tvoj pokusaj izjednacavanja iphona i nokie u onim aspektima u kojima je iphone bolji (ili mislis da je nokia bolja u svakom aspektu?).

Isto tako nije istina da branim apple vec sam i sam vise puta napisao da mi se apple-ova politika restrikcija ne svidja kao nekakvom "naprednom" korisniku.

I pripazi kad svoje stavove prikazujes kao misljenje svih/vecine (kazes "...nas krajnje korisnike") jer ono sta mozda pase tebi ili meni ne mora pasati vecini i na to su sigurno mislili u apple-u.

17 godina
ansha kaže...

Nije istina da te napadam sta ukazujes na mane iphona kojih hvala bogu ima dosta i nije mi ih nikakav problem nabrojati ako ti to zelis, vec te "napadam" za tvoj pokusaj izjednacavanja iphona i nokie u onim aspektima u kojima je iphone bolji (ili mislis da je nokia bolja u svakom aspektu?).

Isto tako nije istina da branim apple vec sam i sam vise puta napisao da mi se apple-ova politika restrikcija ne svidja kao nekakvom "naprednom" korisniku.

I pripazi kad svoje stavove prikazujes kao misljenje svih/vecine (kazes "...nas krajnje korisnike") jer ono sta mozda pase tebi ili meni ne mora pasati vecini i na to su sigurno mislili u apple-u.

Nazovi to napad ili kako god ti hoces, to si ti napravio meni pa si mene optuzio da sam ne znam kakav i da to radim tebi. :P

Al dobro, nisam se ja nasao uvrijeden ili nesto...

Pusti sad to, zaboravit cemo da je ista bilo. :P

Uglavnom, kao sto sam ti vec rekao, oba OS-a su podjednako brza i brzina izvodenja je vise povezana sa procesorskom snagom.

iPhone 3G je jednako brz kao moja 5800. Do tog sam zakljucka dosao usporedujuci oba modela side by side. 3GS je brzi zbog 200 mhz jaceg procesora. Ako ti mislis da je ipak u svakom slucaju iPhone OS brzi, neka ti bude. Ja ostajem pri svojem misljenju.

iPhone je fluidniji i to mu je prednost. Vidis da ne kazem da je nokia bolja u svakom aspektu. ;)

Mislim da ipak u vecini je.

Ono sto sam izjavio sa "krajnjim korisnicima" nije osobni stav ili nest slicno...to je cinjenica.

Trebao tebi MMS, multitasking, copy-paste ili ne, ti kao krajnji korisnik si u svakom slucaju zakinut za to i u svakom slucaju je bolje imati te opcije nego ne imati te opcije.

- Psiho246
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice