Ne bulazni. Flash igre igrati na mobitelu? Dobar dio ih se vuce i na solidno jakim desktopima, a ti bi ih igrao na npr. nokii 5800 kojoj kad stavis neku malo zahtjevniju temu crkava. Inace, iphonovo sucelje se moze izmodati sa bezbroj tema i promijenit ga do neprepoznatljivosti i uvijek leti i to na 3G a ne 3GS.
Nevjerojatno je kako uvijek moras sve sta je bolje na iphonu negirat ili umanjivat al ako to volis meni ne smeta. Mozda nekog naivca i uvjeris da symbian nije sporiji, al ja ti se bar imam pravo smijat dok to radis :))))))))
Smij se ti koliko hoces, meni je drago da sam nekoga nasmijao.
Samo si u krivu. Symbian nije sporiji. Ja sam se u to osobno uvjerio, ta dva mobitela side by side.
To sta si se ti zaljubio u iPhone i sta si stavljas povez na oci, mene uopce ne zanima.
Kao sto sam rekao, iPhone OS je nesto fluidniji, od tud mozda dobivas dojam da je brzi ali to nije isto.
iPhone OS prvo podigne graficko sucelje neke aplikacije a sama aplikacija se obicno loada u pozadini.
To je zapravo dobra stvar, ali na oba mobitela ces ti moci koristiti samu aplikaciju u isto vrijeme, jedino ces na iPhone-u vidjeti sucelje nesto prije.