Ja stvarno ne znam u cemu je frka?????????
Prva stvar koju sam ja uradio kada sam cuo da bi mogao biti smak svijeta je bila da sam je prenio mojoj djevojci i ona je odlucila da bi najbolje bilo da ja dodjem kod nje sutra navece za svaki slucaj ako se sta desi tako da bih zamolio Bug redakciju da malo cesce objave pokoju informaciju slicnog sadrzaja.
Unaprijed hvala............
Ja stvarno ne znam u cemu je frka?????????
Prva stvar koju sam ja uradio kada sam cuo da bi mogao biti smak svijeta je bila da sam je prenio mojoj djevojci i ona je odlucila da bi najbolje bilo da ja dodjem kod nje sutra navece za svaki slucaj ako se sta desi tako da bih zamolio Bug redakciju da malo cesce objave pokoju informaciju slicnog sadrzaja.
Unaprijed hvala............
Znate onaj Murphyev zakon da će poći po zlu sve što može poći po zlu!
Čitam sve te vaše postove i stvarno sam se zabrinul,
zato sam odmah išel zvati Kathryn Janeway,
ona je odmah sazvala hitan sastanak, čak je zvala i Q-a,
a on veli da bu sve vredu tak da nemate brige!
hehe kad vidim ove anti-znanstvene seronje stvarno poželim da nas sve pobije crna rupa iz cerna
svi mi papci stariji od dvadesetak godina svejedno dugujemo život znanosti, jer da nema nje teško da bi ove pozne godine doživili :)
science giveth, science taketh away :)
Hoces i ti mene ako ne uspiju? :)
Kunete se u znanost i napredak? To je sve sto vidite?
Zar je to ta ista znanost koja je omogucila covjeku da oduzme pravo na zivot drugom covjeku? Da ga baci u tamnicu i pretvori u roba?
Zar je to ta ista znanost koja je proizvela oruzja kojim se ubijaju ziva bica i sam Planet? Zar je napredak imati sve moguce "gadgete" i tehnologiju, a nemati dusu i postovanje za sav zivot?
Priznali mi to ili ne, primitivni smo i bojimo se svega, a cega se bojimo - to unistavamo. Ponasamo se kao majmuni bez krzna s oruzjem u ruci.
Potpuno si se izgubio i lupas bezveze, a ja cijelo vrijeme samo govorim protiv ljudi (znanstvenika, ako hoces) koji svojim znanjem otkrivaju "cudovista" koja mogu biti pogubna za cijelo covjecanstvo. Zato sam i sudjelovao na ovom topicu. Istina, vecina je prije smrti rekla da "nisu htjeli nauditi covjecanstvu", te da "su znali kuda ce to dovesti, nikada ne bi dovrsili projekt" itd... ugl. sve je to gomila gluposti jer svima je godila paznja i nagrade koju su dobijali za svoja "cudovista" i jako dobro su znali za koga rade i sto ta "cudovista" mogu uciniti.
Kraj price.
"If the radiance of a thousand suns were to burst at once into the sky, that would be like the splendor of the mighty one. Now I am become Death, the destroyer of worlds." - R. Oppenheimer
U tekstu koji ste predložili da pročitamo stoji da je R. O. bio na poziciji glavnog savjetnika za nuklearnu energiju te da se 'glasno' zalagao protiv gomilanja nuklearnog naoružanja, radi čega su mu ukinute navedene povlastice i zabranjen pristup.
Kažu da u svakom zlu ima i dobra. Izum recimo revovera/strojnice - totalno zle stvari koja je dovela do miljunskih žrtava - za sobom je povukao nebrojeno pozitivnih stvari (postoji dobra dokumentarna emisija sa Jeremyjem Clarksonom - 'Izumi koji su promijenili svijet'). Isto vrijedi za svaku tehnologiju i svaki izum. Gotovo svaka stvar na svijetu može potencialno biti ubojita ili čak uništiti čovječanstvo. Bizaran primjer: neki militantni ogranci u nekim islamskim zemljama koriste PlayStatione za navođenje balističkih projektila. PlayStation - stvar stvorena za zabavu i užitak služi za uništenje i ubijanje. Drugi bizaran primjer: mikrovalna pećnica - uređaj za pripremu hrane koji ima gotovo svako kućanstvo, modificirana na pravi način može biti pretvorena u mikrovalno oružje koje može nanjeti veliku štetu onome u koga je upereno. Još bizarniji primjer: mala nedužna kemijska olovka može postati ubojito oružje ako je zabodemo nekome u glavu.
Poanta: nisu "zvjeri" znanstvenici koji su izumili kemijsku olovku, mikrovalnu ili PlayStation ili bilo koju potencialno ubojitu stvar, već oni koji su se odlučili na taj zli način je upotrijebiti i počiniti zlodjelo. Nuklearna bomba je mogla ostati samo instrument zaplašivanja, ali trebalo ju je isprobati na ljudima - no taj pokus nisu "zvjerski" znanstvenici učinili...
Što se tiće LHCa - postoji hrpa matematičkih i fizikalnih dokaza da se ništa krivo neće dogoditi prilikom pokusa, naspram ogromnog broja pozitivnih stvari koje bi mogle donjeti veliki napredak čovječanstva.
decki... imate pm za svadju
Today IS a good day to die...
MA bezveze... ja ne kuzim sta toliko buke oko toga dizu... a sutra nece ni kresnut punom snagom... mozda neku sedminu snage, i cisto kalibracija bez sudaranja, a kasnije ce dignut na 7 TeV i sudarat, a to ce bit tkozna kad, jer ipak precizno kalibrirat takvu opremu nije bas jednostavno :D
Sta se mene tice, svejedno mi... ako bude koja crna rupa, ionako necemo ni skuzit, a ako ne sve po starom :D
ja mislim da oni neće ni objavit kada će točno izvesti to što planiraju, upravo zbog ovakvih idiota koji prijete smrću i sličnih
ja mislim da oni neće ni objavit kada će točno izvesti to što planiraju, upravo zbog ovakvih idiota koji prijete smrću i sličnih
Ljudi pa koji je vama....
Sve što mogu kreirati je jednu mikro crnu rupu koja nemože postojati u gravitacijskom prostoru planeta zemlje i sunca više od mikrosekunde....
(jer nije nastala od masivne zvijezde pa da preuzme njezinu gravitaciju urušavanja materije)
Ono wtf može napraviti takva crna rupa kada neće imati niti pravilni oblik, niti će ikakva materija sa zemlje biti u njezinom horizontu događaja, koliko kratko će trajati :)))
Previše ste gledali Star trekove... :))))
Captain's log:
Today is 10th of september, morning, and we live so far...
Koliko sam pročitao na teletextu jučer, danas se tek počinje kalibrirati aparatura, a tek 21.10. (za preko mjesec dana dakle) počinju s prvim testovima sudara.
Osim toga bilo bi peh da nešto pođe po zlu prije tekme večeras
Koliko sam pročitao na teletextu jučer, danas se tek počinje kalibrirati aparatura, a tek 21.10. (za preko mjesec dana dakle) počinju s prvim testovima sudara.
4:1 ....
4:1 ....
Totalno off-topic:
J**o vas nogomet! I trebala bi doći crna rupa da proguta i nogomet i toliku famu oko njega. Udarna vijest na hrvatskim dnevnicima - nogomet! Hrvatska je slijepa na sve osim nogometa. U pozadini se dešavaju svakakve muljaže i afere na koje bi narod trebao reagirati, ali narod ima svoj nogomet. Zato i smo tu gdje smo - kod nas nogomet nije najvažna sporedna nego najvažnija stvar upoće.
LLAP