Monitor za profi-igrače

poruka: 19
|
čitano: 6.045
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Monitor za profi-igrače".
16 godina
neaktivan
Monitor za profi-igrače

profesionalni monitor za igrace   {#} 

bu na americkom trzistu dolazil sa bojisnicom 3 a korejancima s blizzardovim perjanicama

salu na stranu smjesno napuhavanje brojeva 

koliko bu to dobro/povoljno iz ovog se nemoze iscitati, tradicjski gledano stare Benq spve nisu bile lose za ulozeno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Monitor za profi-igrače

cijena je dobra,jos kad bi tu bila isto tako kod,nas,,a to sa milisekundama najveca prevara,dobar meni ovaj sa 5.6 i 10 milisekundi,to je najveca prevara,,ja metem svoje sponzore u cod-u i bez gejmerskog ekrana,,samo da se zna :)

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Monitor za profi-igrače

Cijena mu je ekstra za te pare i tu dijagonalu. Sad koliko je prodavanje magle ovo jedna milisekunda...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Monitor za profi-igrače

Marketinško sranje.

16 godina
neaktivan
Monitor za profi-igrače

To je samo reklama očito jer profi-gejmerski monitor od njih već postoji a to je:
http://gaming.benq.com/gaming-monitor/xl2420t/specification/#skip

a ovaj se vodi kao profi monitor bez 120hz ? hahahaha da zaurlaš :DD

Life is a journey full of adventures !!

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bolje da su napravili monitor s najmanjim input lagom. CRT je ovde još uvek najbolji.

Nije ko zna kakva razlika, ali je razlika

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 10:29 (Krtislav1).
13 godina
neaktivan
Krtislav1 kaže...

Bolje da su napravili monitor s najmanjim input lagom. CRT je ovde još uvek najbolji.

Nije ko zna kakva razlika, ali je razlika

To je velika razlika, bar za prave igrače.Zbog toga se držim TN matrice do daljnega, sa suzom u oku kad se sjetim da se nečaci sad iživljavaju nad mojim vjernim Samsung 959 NF-om, jer IPS LCD monitori su za sve osim za gaming, posebice FPS multiplayer.

17 godina
To je sve tako profi i ubergengsta da se bojim pomisliti sto bi bilo kad bih takvu masinu imao na svom stolu :)
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
16 godina
Monitor za profi-igrače

Ja sam prije 2god kupio samsunga p2370 sa 2ms za 2k kn..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Monitor za profi-igrače

monitor za gejmere, pa tipkovnica, pa miš, pa podloga za miš od 800 kn, pa gejmerska stolica, pa headset, pa gejmerski kotačić na mišu pa gejmerske tipke na tipkovnici...jbt...koji sam ja gejmer....najbolji sam.......

kao što bi rekao george carlin: IT'S ALL BULLSHIT.....

Keep this frequency clear...

8 1 hvala 0
17 godina
Monitor za profi-igrače

Monitor je sranje, dok god ima taj fiksni stalak koji ne nudi nikakvu ergonomiju u pomicanju!

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tiberius kaže...

monitor za gejmere, pa tipkovnica, pa miš, pa podloga za miš od 800 kn, pa gejmerska stolica, pa headset, pa gejmerski kotačić na mišu pa gejmerske tipke na tipkovnici...jbt...koji sam ja gejmer....najbolji sam.......

kao što bi rekao george carlin: IT'S ALL BULLSHIT.....

bas tako ziva smijurija od gamerskih proizvoda.. cast iznimkama ali vecina tih proizvoda je teski sit da je to strasno..

xfact
14 godina
Monitor za profi-igrače

ko je ono jos prije 2 godine izbacio monitor s odzivom od 1ms

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 14:23 (Indestructible).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Monitor za profi-igrače

Postovanje....

Svim forimasima, a pogotovo redakciji BUG-a i drugih redakcija (da stedim vrijeme i tipke, pisem na jednom mjestu)

Kod PC-a sam vec dosta dugo, pa  ponekad se sjetim kako je to nekad prije bilo...

Samo da skratim. S"""M Vam se na vase GAMER'S Komponente. Pa makar morali i preslikati ono sto proizvodac kaze..

Imam HP LP2045 s IPS panel , i Benq G2420HDB  TN panelom s LED pozadinom...sto reci da je S**T monitori s TN jer nema boju i kut vidljvosti ali ima brzu promjenu stanja piksela pa je pogodno FPS igracima....pa zar je cijeli svijet, igraci  FPS.zanra, tj GAMER.?????

Tesko nalazim uobicajene bijele ili bez boje tastature i mis. Ne trebaju mi. svejedno imam svoj stari Logitech Cordless Desktop Pro.vise od 12 godina.

ali ako mi slucajno rikne. onda se moram pozabaviti potraznjom GAMER's tastaturom ( i komponente), koji su cudom sve na trzistu.CRNI..! Ako mi moje  oci primjetile, a poluslijepa osoba sam, ima tu i nijanse s sivim i kojeceg sa kenjavim tipkama koje svijetle, koje imaju pozadinsko svjetlo vise se ne sjecam tih raznih g***na tehnologija, sve je radi GAMER populacije.

A ona nasa, kao i vasa susjeda, sestra, zena, pa i muski  itd. koji sjede u biroima, sluzbenici isto su GAMER populacija jer imaju crne tastature?....Vi redakcijo kao i korisnici racunala, ne razmisljate koliko vi marketinski priisiljavate taj brand GAMER, da mora biti CRNO, da mora biti nesto ÜBER, ne razmisljate da ima ljudi koji su drugaciji od vas., koji ne vole crnu plocu ispod monitora.. gledati u svjetlo koji imaju toliko i toliko kontrasta i candela po necemu, i onda skrenuti pogled na crno . pa da mi je vremena u igri i programima, ne bih se zalio, ali nemamo vremena da nam se oci akomodiraju, prilagode na tamne povrsine. TO NISTE RAZMISLJALI???????

Ne vjerujem da su ljudi iz redakcije toliko povrsni i da su pod marketingom ovisni,  moraju raditi tako, pa da prezive, ali vi korisnici racunala... zar vam nije zao vaseg zdravlja, komfora, sebe???

Ovo  pisem zato, jer nesvjesno idete stalno na crno. Bilo to Monitor s velikim vrijednostima, bilo to tastatura i ostale periferije, ali da bas mora biti sve GAMER, stvarno ste zgadili PC.!!!!!

Povijest PC nas je ucila da proizvodaci periferija slusaju sto mi zelimo.

Da li je doista tako, ne vidim razloga uopce koristiti racunalo, koji nije ugodan pri zabavi i radu.

Uostalom, koliko para, toliko muzike.

Crno je jeftino... zar ne.!?

Nije mi rodendan danas!!
Moj PC  
3 5 hvala 0
17 godina
Ha?
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
12 godina
neaktivan

Ovajj jee ludddd!!!!

13 godina
protjeran
ehehhe, gamerski monitori, ciste gluposti ak cemo tak onda su crt monitori za gamere:)...
Rasturam na i7-920@3.8ghz + ArticCooling Freezer 13 + ASUS P6T Deluxe Ver.2 + MSI Radeon R6850 Cyclone OC Power Edition 1GB 1010/4880mhz
17 godina
neaktivan
Jebodiah kaže...
Tesko nalazim uobicajene bijele ili bez boje tastature i mis. Ne trebaju mi.

Ako na ebayu tražiš "beige keyboard" ispada oko 200 rezultata, s početnom cijenom 1$. Ne da je to uopće bitno, jer ti ionako ne treba {#}

13 godina
neaktivan

Ako itko ima sposobnost da vidi kroz marketinski bs to su profi gameri... right guys?

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.1.2013 14:36 (Veseli_Debeljko).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice