I ove se godine nastavljaju poskupljenja telekoma

poruka: 65
|
čitano: 12.902
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "I ove se godine nastavljaju poskupljenja telekoma ".
13 godina
Re: I ove se godine nastavljaju poskupljenja telek
Apachy kaže...
Pravac u Slo u poslovnicu SloTelekoma, tarifa na bonove je 10e, roaming u cijeloj RH, mislim da u RH se ne mogu kupit njihove sim kartice, ali možda sam u krivu

Sad vidim zašto je to tako jeftino flat je ali nakon 500GB potrošenih brzina se smanji 2/1(  jedva google otvara) do 500GB ograničenje na 1Gbps brzine znači nije dostupna max brzina koju može dati mreža u datom trenutku. I cijena je 10.99€. Tako da ako već uspoređujete usporediti iste tarife.

13 godina
Jel se moze ta sim ikako kupiti online? Kao esim?
Temu pozivnica: https://temu.to/m/u9kmi7rv2wy Kod za -30% za nove korisnike: aam11835
14 godina

Nije to to, imam flat 150/150 brzinu za 9,95€ + naknada od 2€ za korištenje sim-a izvan slo u vremenu dužem od 4 mj. Nemam nikakva ograničenja na promet. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Apachy kaže...

Nije to to, imam flat 150/150 brzinu za 9,95€ + naknada od 2€ za korištenje sim-a izvan slo u vremenu dužem od 4 mj. Nemam nikakva ograničenja na promet. 

Koji je operater to? Promet ti nije ograničen može ti biti brzina ograničena nakon potrošenih određenih GB. Ima i jeftinije 

18 godina

Koliko vidim radi se o ovome:

https://www.hot.si/hot-paketi/

Super izgleda, sad samo da mi netko donese kartice iz Slo i baš me zanima može li se uredno nadoplaćivati bez bonova nego preko banke jer ako se fizički bonovi moraju kupovati gubi smisao.

Trenutno plaćam 50e za 2 lokacije (ADSL 50 + ADSL 100, u prelazu na optiku na drugoj adresi) ali ovo djeluje odlično i uzet ću to a ne davati našim lihvarima.

Edit, ništa od ovog sad vidim da je 5gb za EU...

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2026 15:12 (Mar).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice