Predstavljena je maketa novog Yuga

poruka: 35
|
čitano: 7.576
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Predstavljena je maketa novog Yuga".
14 godina
Predstavljena je maketa novog Yuga

Nemojmo zaboraviti šrafciger koji drži šrajbu, bez toga Yugo nije bio Yugo, pa i Stojka.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Re: Predstavljena je maketa novog Yuga
vrinho kaže...

Nemojmo zaboraviti šrafciger koji drži šrajbu, bez toga Yugo nije bio Yugo, pa i Stojka.

hahaha, da, al to je bilo pod normalno

meni kolega dan danas ima šarafciger koji drži šajbu u starijoj seat ibizi

jednom nisam niti gledao i počeo vrtiti ručkicu, palo staklo i šarafciger, a kolega skoro u plač, trebalo mu je vremena i vremena da namjesti šarafciger da drži i ne pada 

17 godina
NEW_MAN kaže...

... Kinezi budu od sljedece godine jeftinije proizvodili i prodavali EV modele od ICE. ...

Ne vidim kako je to moguće, osim da se ICE modeli drastično veštački poskupe, što se doduše već dešava (barem je u EU situacija kad sam poslednji put čitao o tome bila da se na električnim vozilima gubi novac, a da se to nadoknađuje podizanjem cena ICE vozila). Ako su Kinezi to preokrenuli, i ako još to uključuje nove, bezbedne baterije kojima su se pohvalili pre par dana, kapa dole i samo napred, ali ne verujem dok ne vidim.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
12 godina
Renault 4 je bio skuplji od Yuga mislim, u rangu Stojadina s cijenom. Ipak se radilo o većem i komfornijem vozilu s 5 vrata.

Što kolega reče kad bi ti prnula žarulja od svjetla samo si morao otvoriti haubu, promijeniti žarulju i bok, danas gledaš youtube videa kako rastaviti pola prednjeg dijela automobila da možeš nekako zavući ruku i opet radiš na opip.

A Fordovi su ipak bili klasa ohoho iznad Zastava, ipak je to njemačka lađa, za razliku od domaćeg "magareta" iz Kragujevca 😁

P. S. Koliko znam u doba Ante Markovića i njegovih "reformi" novi Yugo se mogao kupiti za 4000-5000 dem, neke makcinacije s tečajem dinara, stariji i iskusniji će to znati bolje.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2025 19:37 (struja1911).

0 0 hvala 0
16 godina
Ivan(4) kaže....

Ne vidim kako je to moguće, osim da se ICE modeli drastično veštački poskupe, što se doduše već dešava (barem je u EU situacija kad sam poslednji put čitao o tome bila da se na električnim vozilima gubi novac, a da se to nadoknađuje podizanjem cena ICE vozila). Ako su Kinezi to preokrenuli, i ako još to uključuje nove, bezbedne baterije kojima su se pohvalili pre par dana, kapa dole i samo napred, ali ne verujem dok ne vidim.

Moguće je. Primjer: kineski proizvođač najavi kompaktni električni automobil namjenjen za prodaju u USA. Dobije sve pohvale što se tiče izvedbe, ali negativnu ocjenu po pitanju cijene: $26.000 (Kinez, to nitko ne kupuje po toj cijeni). Kineski proizvođač odgovori spuštanjem cijene na $16.000. Kako? Tako da izvadi bateriju koju moraš rentati i izmjenjivati na njihovim stanicama (baterija se izmjenjuje u podnožju vozila).

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2025 12:59 (zzib).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice