Policija u Macau privela – humanoidnog robota

poruka: 5
|
čitano: 1.913
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Policija u Macau privela – humanoidnog robota".
11 godina

Ili je cijeli svijet poludio ili sam ja zreo da me dvoja kola hitne pomoći voze u određenu ustanovu...  

4 0 hvala 0
16 godina
Re: Policija u Macau privela – humanoidnog robota
Thinker kaže...

Ili je cijeli svijet poludio ili sam ja zreo da me dvoja kola hitne pomoći voze u određenu ustanovu...  

Neznam jesi li procitao clanak ali naslov i dogadaj veze jedno sa drugim nemaju, tj. naslov je kompletno lazan sto je na zalost postalo uobicajeno... 

11 godina
konjRR kaže...
Thinker kaže...

Neznam jesi li procitao clanak ali naslov i dogadaj veze jedno sa drugim nemaju, tj. naslov je kompletno lazan sto je na zalost postalo uobicajeno... 

Nije meni problem u naslovu, nego u tome što se žena svađa s robotom kao s pravim čovjekom.

9 godina

Ne postoji losa reklama.

1 0 hvala 0
16 godina
Thinker kaže...
konjRR kaže...
Thinker kaže...

Nije meni problem u naslovu, nego u tome što se žena svađa s robotom kao s pravim čovjekom.

U clanku to nije navedeno eksplicitno nego insinuirano. Vjerojatno takoder lazno kao i sam naslov. 

p.s. sa druge strane ljudi cesto antropomorfiziraju pa neznam sto bi u ovom slucaju bilo posebno?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice