Ili je cijeli svijet poludio ili sam ja zreo da me dvoja kola hitne pomoći voze u određenu ustanovu... 
Policija u Macau privela – humanoidnog robota
- poruka: 5
- |
- čitano: 1.913
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ili je cijeli svijet poludio ili sam ja zreo da me dvoja kola hitne pomoći voze u određenu ustanovu... 
Neznam jesi li procitao clanak ali naslov i dogadaj veze jedno sa drugim nemaju, tj. naslov je kompletno lazan sto je na zalost postalo uobicajeno... 
Neznam jesi li procitao clanak ali naslov i dogadaj veze jedno sa drugim nemaju, tj. naslov je kompletno lazan sto je na zalost postalo uobicajeno... 
Nije meni problem u naslovu, nego u tome što se žena svađa s robotom kao s pravim čovjekom.
Ne postoji losa reklama.
Nije meni problem u naslovu, nego u tome što se žena svađa s robotom kao s pravim čovjekom.
U clanku to nije navedeno eksplicitno nego insinuirano. Vjerojatno takoder lazno kao i sam naslov. 
p.s. sa druge strane ljudi cesto antropomorfiziraju pa neznam sto bi u ovom slucaju bilo posebno?