NASA na Mjesecu snimila mjesto nedavnog pada ruske zaključana tema

poruka: 300
|
čitano: 48.115
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "NASA na Mjesecu snimila mjesto nedavnog pada ruske".
16 godina
Re: NASA na Mjesecu snimila mjesto nedavnog pada r
PzKpfw kaže...
Old Iggy kaže...

Ustav SRH? ......

Naravno da su Srbi izbačeni iz Ustava jer je to nacionalna država Hrvata. Srbi i ostali su manjine, nemaju što raditi u istom, kao što na tako .....

A pozivanje na WWII je iznimno smiješno,.....

Nije naravno. To je bila država hrvatskog i srpskog narod u Hrvatskoj. Preko noći, jednostranom odlukom postaješ nacionalna manjina,a do tog trenutka si bio konstutivni narod. Tuđmanovci su to radili bez pristanka Srba. Kao što je i Sabor SRH jednostrao izišao iz YU.

A, to tako ne ide. Mora se poštivati procedurs. Ne možeš samo tako izići.....

Pitanje je po čijoj definiciji gledaš RH. To je država Hrvata i ostalih građana. U Ustavu iz 1974 uopće nije spominjana nacionalna država već odluka Hrvata, Srba i drugih narodnosti.

Da, takve stvari se donose odlukom, interesom većine. Naravno da su radili bez pristanka srba jer da su njih još pitali ne bi do danas bili "vani".

Naravno da tako ide, točno tim putem. To se s druge strane moglo prihvatiti mirno i pokušati politički utjecati na status drugih naroda ili završava ovako kako je završilo.

17 mjeseci
protjeran
PzKpfw kaže...

@Old Iggy

E, sada ulaziš u nepotrebne stvari. Zakaj im onda i ekipa iz Vinkovaca nije priskočila u pomoć???

Znalo se da su ti ljudi žrtvovani, da se raja diže na oružje.

Hm, pa sigurno ne bi jednostrano bez Srba dogovorao život u budućoj tzv. neovisnoj Hrvatskoj.

Nasilno su izbačeni iz Ustava SRH. A, zajedno smo stvarali SRH u WWII.

Srbi su proglašeni nacionalnom manjinom što i jesu, pogotovo nakon traktorijade. Što bi ti, da budu konstitutivni narod? Vidim da si poput notornih Dežulovića, Ivančića, Tomića koji nikada nisu ni sanjali Hrvatsku pa rigaju mržnju na sve hrvatsko. Ti na sami spomen slova "h" padaš u nesvijest pa me i ne čude ove tvoje antihrvatske bljuvotine. Čudi me da se kitiš Dinamovim amblemom, a isti taj Dinamo je pedesetih partijskim dekretom ostao bez najboljih igrača; Bobeka, Zebeca, Čajkovskog, Glasera u korist Partizana. Nikako ti ne bi trebala odgovarati i činjenica da je jedini Dinamo imao šahovnicu na prsima na koju toliko bljuvaš. Ima nas ovdje koji su stariji nego ti misliš, koji su prošli svoj put i u Domovinskom ratu pa soli pamet svojim "drugovima". Europa, ne Evropa dečače, nije za tebe.

16 godina
protjeran
NASA na Mjesecu snimila mjesto nedavnog pada ruske

Opa sad smo došli do Srba i Hrvata. Ajde još malo, pa ćemo doći i do srži svih problema ovoga svijeta AKA Ustaša i Partizana.

Ajmo, možete vi to.

Usput tema je pad svemirske sonde, ali nema veze jedanaesta strana teče.

AJMOOOO!!!

You are like Michael Jordan of being a son of a bitch!
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 23:41 (memulica).
Moj PC  
6 1 hvala 1
15 godina

Moli se evincar za objašnjenje mišljenje zašto se anglosaksonci toliko angažiraju oko njih. Evo mala mozgalica za evincara i njegove istomišljenike: Ukrajina novcima koje dobije od rusije za plinovod financira svoju obranu, stoga proizlazi kako rusi financiraju ukrajinu da se brani od njih dok evropa plača taj plin rusiji tj financira ih za invaziju na Ukrajinu.Evropa i USA također financiraju invaziju kupnjom ruske nafte.Molim rješite mozgalicu zašto cijeli svijet čak i ukrajina financira ruse za invaziju.

Beyond Limits kaže... Ja i Dery smo na provjerenim r5 5600 modelima, braca po oruzju, nemoj prenositi zen4 PMS na nas.
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
Evo dery: Ukrajina, Velika Britanija, Rusija i Sjedinjene Države potpisale su 5. prosinca 1994. godine. U dokumentu su utvrđena sigurnosna jamstva u vezi s pristupanjem Ukrajine Ugovoru o neširenju nuklearnog oružja. 1996. godine došlo je do tog pristupa.

Budimpeštanskim memorandumom 1994. predviđena je obveza Ukrajine da na vrijeme ukloni svo nuklearno oružje. Zauzvrat, Ruska Federacija, Sjedinjene Države i Velika Britanija obavezale su se....
15 godina

Referendum memorandum dokument 

nasmija me brate hvala ti uhhh

Beyond Limits kaže... Ja i Dery smo na provjerenim r5 5600 modelima, braca po oruzju, nemoj prenositi zen4 PMS na nas.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 23:49 (dery).
16 godina
dery kaže...

Molim rješite mozgalicu zašto cijeli svijet čak i ukrajina financira ruse za invaziju.

Zato jer im je veći interes vlastita potreba nego potpuna blokada ruske nafte i plina.

Situacija je daleko od jednostavne i jednosmjerne.

15 godina
Nek si ti meni sretan ko mali praščić u blatu.
🤣
10 godina
neaktivan

Evo jedan, vrlo dobar text vezano za tematiku o kojoj se ovdje raspravlja.

To je text: Zamor od rata, napisan sa strane našega Profesora.

dzg
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 23:53 (PzKpfw).
Moj PC  
4 9 hvala 0
15 godina
Old Iggy kaže...
dery kaže...

Molim rješite mozgalicu zašto cijeli svijet čak i ukrajina financira ruse za invaziju.

Zato jer im je veći interes vlastita potreba nego potpuna blokada ruske nafte i plina.

Situacija je daleko od jednostavne i jednosmjerne.

Bravo sve bliže smo rješenju ratno političke mozgalice:interes. Nastavimo ajmo.

16 godina
Old Iggy kaže...
segregator kaže...

Ono, moraš stvarno biti slijepac ili budala, bez obzira na sve medijsko ispiranje mozga i popušiti priču za djecu iz vrtića o zlom Putinu

i Rusima koji je eto iz čista mira napao Ukrajinu (iako ju je mogao napast i svaki dan prethodnih 20 godina u situaciji povoljnijoj za njega)

Pa i napada je već devet godina.

Istina, ali Amerika na isti način trenutno "napada" 37 država u svijetu, a i ostale drži na oku pomoću ovakvih "projekata", raznih NGO-a, "školovanja" i "stipendiranja" ekipe

koja kasnije "slučajno" pobjeđuje na izborima itd:

https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Gladio

Znači te sukobe niskog intenziteta i ne računamo, a ako računamo, Rusija trenutno 6, Amerika 37

9 godina
memulica kaže...

Opa sad smo došli do Srba i Hrvata. Ajde još malo, pa ćemo doći i do srži svih problema ovoga svijeta AKA Ustaša i Partizana.

Ajmo, možete vi to.

Usput tema je pad svemirske sonde, ali nema veze jedanaesta strana teče.

AJMOOOO!!!

Memulica nemoj ici offtopic sa nekim sondama.

9 godina
segregator kaže...
Old Iggy kaže...
segregator kaže...

Ono, moraš stvarno biti slijepac ili budala, bez obzira na sve medijsko ispiranje mozga i popušiti priču za djecu iz vrtića o zlom Putinu

i Rusima koji je eto iz čista mira napao Ukrajinu (iako ju je mogao napast i svaki dan prethodnih 20 godina u situaciji povoljnijoj za njega)

Istina, ali Amerika na isti način trenutno "napada" 37 država u svijetu, a i ostale drži na oku pomoću ovakvih "projekata", raznih NGO-a, "školovanja" i "stipendiranja" ekipe

Znači te sukobe niskog intenziteta i ne računamo, a ako računamo, Rusija trenutno 6, Amerika 37

Zasto svi rusofili automatski misle da protivljenje Rusiji znaci lizanje guzice Amerima? Mozda im je neshvatljivo da netko ne lize guzice. 

16 godina
segregator kaže...
Old Iggy kaže...

Rusija tu ide ruku pod ruku s amerima, nisu nimalo različiti. Čak je i broj ratova u zadnjih stotinjak godina tu negdje, mislim čak malo rusi vode. Samo im je geopolitički te posebno vojni doseg bitno manji.

Zato im je sad Afrika tako interesantna, kao nekad Azija.

17 mjeseci
protjeran

E moj Vrbanus, pišeš off topic teme.

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina

Ovo što "pravi čovjek" piše...  Ajde još jednom pročitajte: "Rusi nisu iz cistog mira napali Ukrajinu, ocito su planirali to neko vrijeme. Ne znam kakve veze ima USA ovdje." Pročitajate, molim, još jedanput, riječ po riječ. Amerikanci već skoro 100 % financiraju i još tehnički potpomažu Ukrajinu u ovom ratu - a nemaju ništa s time!!! Bio sam u SAD. Vjerujte mi, Amerikanac nikome neće dati ni dime (10 centi) da od toga nema koristi. Čak i kada daje socijalnu pomoć vidi svoj ekonomski interes. (Evo primjera: robu koju ne mogu prodati, koja bi završila na smetištu, trgovine doniraju sirotinji, a onda svoju donaciju iskazuju u iznosu pune cijene robe i za taj iznos bivaju oslobođene od poreza. Ta se roba onda ne dijeli besplatno, nego ide u trgovine za sirotinju u kojima se prodaje za male novce. Tako i te trgovine zarade.) 

5 3 hvala 1
3 godine
segregator kaže...
Nije se živilo pod ruskom nego pod sovjetskom čizmom...vidiš da ti je zapadna propaganda isprala mozak

Nije točno.

Rusi su bili dominantni u SSSR-u kao što su Srbijanci bili dominantni u cijeloj Jugoslaviji.

Nije njemu nitko ništa isprao, nego ti ne povezuješ logično stvari, ili je tebi ispran mozak, a možda to pišeš iz "posebnih" nacionalno političkih razloga.

合氣道 Još dok je tu bio Ademi i Orša, protivnicima se stezala knedla u grlu, a koljena klecala kao da plešu brejk dens...@PzKpfw
16 godina

Evo zašto ove naše Rvatne turbodomoljubi podržavaju Ukrajinu

Moj PC  
6 6 hvala 2
15 godina

Ljudi sa rukom na srcu dok svira himna su pravi patrioti, ne oni što šute i rade 40 godina za crkavicu, jer im ovi prvi uzmu i gaće na štapu kao profesionalni rodoljubi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.9.2023 9:32 (forumaš).
Moj PC  
4 3 hvala 0
11 godina

Nema mjesta u hrvatskom internetskom prostoru, a da nije zagađen parizerašima susjednih nam zemalja, Niškim botovima, te lokalnim psihijatrijskim slučajevima. Na nekim mjestima su totalno preuzeli diskurs, a negdje to rade malo blaže, i to je činjenica. A većina su kompletni neljudi oduzeti od svake empatije, strašno kakve osobe hodaju među nama (i vama) i troše kisik.

TD ako ste se prepoznali

Nadglednik dina
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.9.2023 9:41 (Entry Point).
Moj PC  
7 3 hvala 1
15 godina

Slažem se, npr. klečavci.

Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Stvar je vrlo jednostavna. Jedni ljudi mrze druge narode/nacije...te svoje strahove projeciraju kroz svoje pisanje.

Na rat gledaju kao nešto romatnično ili su željni osvete.

Bolje milijardu godina najgoreg mira, nego jedna milisekunda "najboljeg" rata.

Svaka majak isto plače. Nikome rat nije brat.

Neka slavenska braća, napokon sjednu za zeleni stol, bez zapadnih demokrata i rješe svoje probleme međusobno.

dzg
Moj PC  
4 4 hvala 2
16 godina
Entry Point kaže...

Nema mjesta u hrvatskom internetskom prostoru, a da nije zagađen parizerašima susjednih nam zemalja, Niškim botovima, te lokalnim psihijatrijskim slučajevima. Na nekim mjestima su totalno preuzeli diskurs, a negdje to rade malo blaže, i to je činjenica. A većina su kompletni neljudi oduzeti od svake empatije, strašno kakve osobe hodaju među nama (i vama) i troše kisik.

TD ako ste se prepoznali

A tek da vidiš drugu stranu...rat proveli uglavnom u Minhenu, Facebook služi kao kič izlog krunica, grbovlja, slika gospe i Skeje,

stalno se osvrću dok hodaju u strahu od UDB-e, odvaljuju na Cecu (ne bi oni, al noge same krenu...), u strahu čak i od

80 godina nepostojeće Orjune.

Jedino ne znam kako pomire u glavi činjenicu da je Zelenski soroševac, a Putin antisoroševac, to mora da stvara gadnu zbrku

E da, TD ako ste se prepoznali  

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.9.2023 10:41 (segregator).
15 godina

Kako ameri nisu još putina smakli,bogamu našli su bin ladena u onome kaosu od pakistana a ovoga ne mogu. Jadan ukrajinski narod ispašta radi interesa anglosansonaca i zelenskog naravno.U zemlji im se vode prljave ratno profiterske igre dok mladaci ginu. Svi ti ratni profiteri će proči nekažnjeno kao u svakom ratu jer vlada kaos.

Moj PC  
2 2 hvala 1
15 godina

Minken bojna je bila puna naglasnijih, pa poslije otimačina 

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
dery kaže...

Kako ameri nisu još putina smakli,bogamu našli su bin ladena u onome kaosu od pakistana a ovoga ne mogu. Jadan ukrajinski narod ispašta radi interesa anglosansonaca i zelenskog naravno.U zemlji im se vode prljave ratno profiterske igre dok mladaci ginu. Svi ti ratni profiteri će proči nekažnjeno kao u svakom ratu jer vlada kaos.

Idi ti fino na Pink, Informer i ostale pa tamo melji ovakve gluposti. Ne zagađuj bug.hr.

Nadglednik dina
17 mjeseci
protjeran

Slavenska braća?! Na koje to Slavene misliš? Oni tamo istočno od Drine sigurno nam nisu braća.

3 godine
Master Mariner kaže...

Slavenska braća?! Na koje to Slavene misliš? Oni tamo istočno od Drine sigurno nam nisu braća.

Ajde se ti malo stabiliziraj ako može i govori u svoje ime, meni su svi ok ljudi braća i "brat je mio koje vere bio", ova tvoja isključivost je već bezobrazna i u najmanju ruku šovinistička.

15 godina
Entry Point kaže...
dery kaže...

Idi ti fino na Pink, Informer i ostale pa tamo melji ovakve gluposti. Ne zagađuj bug.hr.

hvala nasmija me do kosti, tebi bi prodali pijesak u pustinji

16 godina
moderator

...
Moj PC  
9 1 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice