Google Play Games sada omogućuje isprobavanje pune

poruka: 3
|
čitano: 1.210
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google Play Games sada omogućuje isprobavanje pune".
4 godine
Google Play Games sada omogućuje isprobavanje pune

Chromecast/Airplay, mobitel u čašu vode za bolje hlađenje , kontroler u ruke i vozi miško..

Šalu na stranu, misim da je ovo početak kraja za PC gaming ( i Linus je rekao nedavno nešto slično u svom podcastu)

Google kaže; "In 2026, the global mobile games market is expected to capture roughly 56% to 60% of total gaming industry revenue"

Not good

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2026 4:22 (Svakakav).

2 0 hvala 0
11 godina
Re: Google Play Games sada omogućuje isprobavanje

plus pretvaranje moba u pc, plus emulatori za igranje pc igara i igara za konzole...
7 godina
Re: Google Play Games sada omogućuje isprobavanje
digitall kaže...

plus pretvaranje moba u pc, plus emulatori za igranje pc igara i igara za konzole...

to sam ja htio napisati...zato je samsungova s serija odlična jerbo ima samsung dex...uzmeš hdmi hub...na njega mobitel...vanjski ekran...bežična tipkovnica...miš...gamepad...čudi me da recimo microsoft ne krene u tom smjeru da sve svoje igre pribaci na mobitele...stave postavke kao kod pc-a...vjerojatno ovi sadašnji flagshipovi su sposobni vrtiti sve na high uz rezoluciju od 1280x720

i još da je microsoft pametan...izbace gpu ai dock station na kojeg se spaja mobitel i onda taj dok tih 720p...ai upscaled na 1920x1080...ili 4K...kako tko hoće

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice