Znači dobro da ignoriram najnoviji update već par tjedana...
Dolaze oglasi i kada je slika na LG-ovom televizor
- poruka: 14
- |
- čitano: 3.784
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neka se to može isključiti, degutantno je da je to po defaultu uključeno. Podsjeća me na jeftinije Xiaomi mobitele, samo oni u tim slučajevima barem imaju izliku da su im i cijene low-end, za razliku od LG-a.
Pretpostavljam da je onda TV uređaj besplatan.
Možda nam EU pomogne...
Isključivanje opcije
Korisnici mogu otići u 'Dodatne postavke' u izborniku postavki svog televizora i isključiti opciju 'Promocija čuvara zaslona'.
Dok ne dođe update u kojem se ne može isključiti.
aaa zato su maknuli screensaver sa novim updateom...iako bi bolje da mi se vrte reklame dok pauziram tv nego da mi stoji staticna slika na OLED-u. ali nema ni reklama ni screensaver..
Odvratno! Dakle, LG brišem sa popisa opcija za kupnju bilo kakve tehnike.
0 | reklame su za d*bile |
---|---|
0 | izbjegavam kupiti reklamirano |
0 | preskačem r. bez gledanja |
3 | biblija i quran promiču zlo |
0 | onomatopeja je zakon |
0 | marihuana je dosadna |
1 | Keruma za kralja! |
6 | Tabletiće na televizore!!! |
1 | ommmmmm |
1 | LG je go*no od marke |
Kao što rekoh na nekoj temi o LG (oled C3), definitivno ga više ne bih kupio već neki googleTV i to vjerojatno Sonyjev.
Kao što rekoh na nekoj temi o LG (oled C3), definitivno ga više ne bih kupio već neki googleTV i to vjerojatno Sonyjev.
Da a google tv je nevinašce bez reklama i bez ikakvog uber trackinga svega živoga što radite.
Haha, jesu dobri sa formulacijama. Prikazivanje oglasa zovu u opcijama "Screen Saver Promotion", kao da je to sad samo za dobrobit vašeg ekrana. A kad te naguze, to će zvati "Prevencija bolesti prostate".
Još bolje da ih ignoriraš kao marku pa neka im tzv "screen saver" prisjedne kada se bude gledala godišnja dobit.
Da a google tv je nevinašce bez reklama i bez ikakvog uber trackinga svega živoga što radite.
nije nevinašce već se lakše modificira i ima bolju zajednicu