Bug se vratio na YouTube. Pogledajte nove recenzij

poruka: 15
|
čitano: 3.159
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bug se vratio na YouTube. Pogledajte nove recenzij".
16 godina
Bug Talk Show

Daj napravite nekad one epizode kad pricate o svacemu jedno sat dva :D mislim da je to islo pred kraj godine( Bug talk show )

...potpis nije potreban...
Moj PC  
9 0 hvala 0
12 godina

Molim vas nemojte raditi thumbnailove ko u zadnjem video-u. Dokazano iritiraju gledatelje (bilo je neko glasanje). Čuđenja, kreveljnja i ostale gluposti. 

Nadglednik dina
Moj PC  
22 0 hvala 2
7 godina
Re: Bug se vratio na YouTube. Pogledajte nove rece
Entry Point kaže...

Molim vas nemojte raditi thumbnailove ko u zadnjem video-u. Dokazano iritiraju gledatelje (bilo je neko glasanje). Čuđenja, kreveljnja i ostale gluposti. 

To je zbog retencije,
kad prosječni Džo vidi taku facu, odma mu skrene pažnja. Nije bitno što Džo naknadno misli da ga takva faca iritira.

9 godina

Napokon, jedva čekam sljedeći video!

Die and be free of pain or live and fight your sorrow! - Auron
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina

dobro da sam pogledao video, mislim da te uživo ne bi prepoznal :) super za video, samo nastavite tak i nastavi trenkat ;)

3 0 hvala 1
18 godina

Samo naprijed Davore. 

Bilo bi super kad bi se opet svi okupili i napravili jedan od onih zajednickih videa u kojima razgovarate o svemu.

Puno pozdrava!

P.S. Upravo sprimjetih da sam clan 18 godina na forumu, al vas pratim jos od 90tih. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2026 20:40 (Adin).
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
Entry Point kaže...

Iritiraju gledatelje sa foruma ali uglobalu veći viewership je kada napraviš takve grimase.

https://www.kapwing.com/resources/the-youtube-thumbnail-faces-that-attract-the-most-views/

https://thumbnailtest.com/guides/face-in-youtube-thumbnail/

https://www.yt-thumbnail-downloader.org/blog/analyzed-10000-youtube-thumbnails

15 mjeseci
Entry Point kaže...

Prvi pokušaj Buga na YT nije dobro prošao kod gledatelja, iako je bilo kvalitetno. Sada nek rade šta god, samo da se pokrene, ako je kvaliteta sadržaja tu, thumbnails moze bit štagod.

13 godina

Dobar review slusalica. Bas nesto u zadnje vrijeme gledam uzet planarne magnetske slusalice. Vidio sam vec Kitharu prije, zanimljive su no meni ne treba headset, koristio bi i za gaming, ali primarno glazba. A ni u gamingu mi mic ne treba, ne igram MP.

Hifiman je definitivno medju najpopularnijima, ali najcjenjenijima je vec debatabilno, siteovi ih podosta preporucuju, i sam gledam Edition XS ili Ananda Stealth, ali nesto sam se ohladio jer iskustva korisnika bas i nisu najbolja. Kvaliteta zvuka odlicna i u rangu s renomiranijim brandovima. Dok rade - puno ih se po redditu i raznim forumima zali da im je krepala jedna od slusalica u par mjeseci ili godinu-dvijei. S druge strane su po par puta jeftiniji od slusalica slicnih zvucnih mogucnosti, ali bit ce da ima razloga za nisku cijenu. Ako "dobijes na lutriji", odlicna kupnja, ali build quality im definitivno bas nije na glasu. Nadam se da je situacija s Asusom bolja

0 0 hvala 0
3 mjeseca
Re: Bug Talk Show
DaNiTo kaže...

Daj napravite nekad one epizode kad pricate o svacemu jedno sat dva :D mislim da je to islo pred kraj godine( Bug talk show )

Ovo je najbolji prijedlog :D

Bug talk show :D

Sjećam se urnebesnih situacija kad je Drago došao i zezali ga da je smršao a i da je vjerojatno pijan ... i svađanja jel bolji AMD ili Intel :D

Evo slike sa Božićnog Talk Show:

typing... scrolling...
16 godina
dejvid2 kaže...
DaNiTo kaže...

Ovo je najbolji prijedlog :D

Bug talk show :D

Sjećam se urnebesnih situacija kad je Drago došao i zezali ga da je smršao a i da je vjerojatno pijan ... i svađanja jel bolji AMD ili Intel :D

Evo slike sa Božićnog Talk Show:

da da,ne mogu vjerovat da je toliko godina proslo :( 

16 godina

da skratim potragu.

live and let live
16 godina

pogledao

nazalost ovaj saric je tako iritantan ( a i u komentarima videa vidim da nisam jedini)...mozda su radi njega i stali sa snimanjem 

Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
KTM kaže...
Entry Point kaže...

Prvi pokušaj Buga na YT nije dobro prošao kod gledatelja, iako je bilo kvalitetno. Sada nek rade šta god, samo da se pokrene, ako je kvaliteta sadržaja tu, thumbnails moze bit štagod.

Pa nije bilo kvalitetno kad nisu mogli ni zvuk, ni osvjeteljnje ni studio da naprave da lici na nesto. Nego kao neka stara birtija. Klinci sa youtuba bolje sloze stvari. Pregazilo ih vrijeme i vecina znanja je teorijsko. 

5 godina
suspendiran
Moze neka recenzija Panther lake laptopa vs ostali, ak necete vi ja vec ozbiljno razmisljam o pokretanju svog hw kanala😆

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice