Hoće li pederi izbrisati ono "jamstvo vrijedi ako se koristi originalni punjač"?
Da su se ovoga sjetili prije "Burning Note gatea" slučaja ne bi ni bilo. Uvijek mogu svaliti krivicu na drugoga.
A ekološki aspekt? Tržište će preplaviti jeftini punjači s rokom trajanja ko voćni jogurt i eto ti ekologije.
Ekologija se postiže edukacijom a ne cigančenjem.
Gdje to pise? Ja kao trzisni inspketor tako nesto ne bih dozvolio niti zakon to dozvoljava. Na proizvodjacu je da dokaze da si koristio uredja na neadekvatan nacin a ne na kupcu da nije.... Znaci apple ili samsung trebaju da dokazu da je neoriginallni punjac uzrok kvara. Naravno tako je u Bih ne znam kakav je zakon u RH....
Ja licno sam prije mjesec dana kupio kosacicu koja je dosla bez ulja u motoru niti je bilo ulja u pakovanju niti igdje na kosacici ili kutiji pise da nema ulja. Ostala je kap ulja na mjeracu valjda od testiranja motora. Naravno zaribala poslije 5 minuta.... Poceli mi pricu kako sam ja kriv i poslije 10 minut prestali pricati i popravili je bez ikakvih daljnih pitanja. Naravno kada sam im predocio koje su posljedice ako odbiju garanciju.....
Ne znam da li bi se smijao ili plakao, ako je ovo istina za kosilicu. Pa koja kosilica dolazi sa uljem u mašini???????? Pa jel si dolio gorivo ili je bilo goriva u kosilici?????? Šta je pisalo za gorivo na kutiji????
Sad ispada da sprdam, ali mi je zaista nevjerojatno da nisi prije košnje provjerio razinu ulja u kosilici pogotovo prije prve upotrebe, apsolutno van svake pameti. Sorry, ali istina boli.
EDIT: Isprika ako se radi o četverotaktnoj samovoznoj kosilici.
Naravno da se radi o cetverotaktnoj kosilici a ne kosilici koja koristi mjesavinu....Provjerio 3 puta i pokazivalo da je na minimumu. Otisao sam u veliki trgovacki centar i poslikao sta pokazuje mjerac ulja u izlozenim kosilicama i sve su pokazivale minimu a niti jedna nije imala ulja ;)
Jbg ja sam master masisntva i sam bi se ranio da nisam provjerio nivo ulja prije paljenja ;)
Svaka mora doci sa uljem u motoru ili u krajnjem slucaju ako to nije prikladno radi transporta sa uljem u kutiji.... Niti jedno nije bio slucaj kod mene i samim tim sam dobio nekompletan i neispravan prozvod.....
Slike u prilogu pa procijeni sam ima li ulja ili ne u ovom motoru ;)