Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 448.628
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Iphone 6

O

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2015 22:22 (Bexxxx).
15 godina
Omomomom... Imam 5s i nikad nisam imao takvih problema. Tu sve dosadno stabilno radi na najnovijoj verziji iOSa.
12 godina
Iphone 6

Pa i meni je to jedina greska al velum desilo se dva put u godinu i nekaj kaj imam 5s tak da se ne brinem. Cak mislim da mi iebovaj battery doctor widget uzrok tome.

0 0 hvala 0
15 godina
Sto se tice widgeta u centru za obavijesti, jedino sto koristim je Mooncast. Jednostavno probaj obrisati tu aplikaciju, pa vidi kroz neko vrijeme.
10 godina
ATJLučko kaže...

Apropos notifikacijskog centra!!!! 

19 km dnevno? Sportaš neki ili rekreativno hodaš toliko?

10 godina

I imam pitanje jos jedno.

Vec tjedan dana svako jutro na ipadu razmjestam ikonice svaki dan iznova. Svako jutro kad se probudim na iphoneu mi dode poruka da se moj broj koristi za face time na ipadu. I nakon te poruke se mi sve ikonice na ipad Airu ispremijesaju! Lud sam vise, a ne znam u cem je problem: iskljucio sam dijeljenje obitelji, iskljucio imessage i face time na ipadu i na iphoneu i svejedno mi se to desava. Da li jr bug neki ili nesto, jel zna netko mozda?

hvala

14 godina
Matthew26 kaže...
ATJLučko kaže...

Apropos notifikacijskog centra!!!! 

19 km dnevno? Sportaš neki ili rekreativno hodaš toliko?

Uvijek u pokretu! 

Bilo je dana kada sam "ubio" skorom i 40 kilometara! 

Ali da, živim koliko mogu sportivo i apsolutno svaki dan kada nisam umoran, bolestan ili na neki drugi način spriječen, učinim minimalno 12000 koraka, ne računajući vožnju biciklom, jer ju iz nekog razloga aplikacija neće "shvatiti" kao recimo trčanje! 

ATJ Lučko
14 godina
Iphone 6

Znaci kupio sam badland igricu i skinula mi se normalno i presao sam je cijelu, kada sam isao pokusat updatedat ostale aplikacije ili skinut novu aplikaciju sa app storea pise mi billing error confirmation required, isao sam potvrditi karticu opet i izade mi poruka da ne mogu mi prihvatiti tu karticu, i isao sam vidjeti u purchase history i pise mi da dugujem 5 dolara?? kako? ako sam kupio igricu i skinula se, e sad dali to znaci da nemam dovoljno sredstava na kartici da bi podmirio taj dug?

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2015 10:57 (ProTeinZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6

Gdje bih mogao kupiti ovakvo nešto za moj iPhone 6 Plus?!?!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
ATJLučko kaže...

Na eBayu.

16 godina
ATJLučko kaže...

http://www.ebay.com/itm/Apple-iPhone-6-Plus-Sports-Running-Jogging-Gym-Armband-Case-Cover-Holder-/321629954902?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item4ae2a3a356

OVaj se cini okej i brzo je kod tebe doma...ja imam Belkinov, kosta 25$ al je zbilja zvijer...samo sto cete shipping u hrv vjv izac vise nego sam armband

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
12 godina
neaktivan
Iphone 6

ja sam sebi uzeo u intersportu pro touch za 130 kn . za ip6. nisam gledo jel ima za 6+

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kupiti Iphone 6 ili ostati na iPhone 4s

Imam jedno pitanje za sve vlasnike iPhonea 6. Ja imam 4S od dana kad je izasao i u principu nisam heavy user. Imam iPad mini i MacBook Air i sve ima svoje mjesto i vrijeme za koristenje. Vidim da je puno ljudi preslo na iPhone 6 i moram priznat da je dizajnom sestica dosta atraktivna, al da li se stvarno isplati? Ja nemam apsolutno nikakvih problema sa iPhonom 4S i prakticki jedini razlog zasto bi presao je dizajn i kamera koja je sigurno bolja od one na 4S. Pa me sad zanima da li je mozda netko skocio sa 4S na 6 ili s nekog drugog na 6, pa ima neki komentar.

Stvarno mi se neda povecavat i obnavljat pretplata, a neda mi se ni potrosit "prosjecnu hrvatsku placu"
Dakle da li kupiti Iphone 6 ili ostati na iPhone 4s?

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2015 14:39 (Duskic).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iphone 6

Ako si takav korisnik uzmi 5S za 2000-2200kn i to je to. I 5S ce ti bit vrh vrhova vjeruj mi. 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Iphone 6

elem vako, s obzirom da večeras na WWDCu se predstavlja iOS 9, ja nigdje ne mogu naći info kada ćemo ga dobiti kao update, tj. da li će ga oni danas samo predstaviti pa onda ga šiknut na tržište kad i iPhone 6S/7 (ovisno kako ga prekrste), ili je to gotov proizvod koji odmah kreće kao update, a to mi je malo čudno jer još nismo barem koliko znam dobili niti iOS 8.4 kao update službeno 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Duskic kaže...

Imam jedno pitanje za sve vlasnike iPhonea 6. Ja imam 4S od dana kad je izasao i u principu nisam heavy user. Imam iPad mini i MacBook Air i sve ima svoje mjesto i vrijeme za koristenje. Vidim da je puno ljudi preslo na iPhone 6 i moram priznat da je dizajnom sestica dosta atraktivna, al da li se stvarno isplati? Ja nemam apsolutno nikakvih problema sa iPhonom 4S i prakticki jedini razlog zasto bi presao je dizajn i kamera koja je sigurno bolja od one na 4S. Pa me sad zanima da li je mozda netko skocio sa 4S na 6 ili s nekog drugog na 6, pa ima neki komentar.

Stvarno mi se neda povecavat i obnavljat pretplata, a neda mi se ni potrosit "prosjecnu hrvatsku placu"

AKO, ponavljam AKO ti nije hića, pod mus sačekaj 6S verziju, uz sve sa "obične" 6, imati će i onaj gimmick prepoznavanje snage pritiska po display-u! 

Jedino što bih SVAKAKO sugerirao, čim veću internu memoriju, barem 64GB!!!!

kale_fotograf kaže...,  

elem vako, s obzirom da večeras na WWDCu se predstavlja iOS 9, ja nigdje ne mogu naći info kada ćemo ga dobiti kao update, tj. da li će ga oni danas samo predstaviti pa onda ga šiknut na tržište kad i iPhone 6S/7 (ovisno kako ga prekrste), ili je to gotov proizvod koji odmah kreće kao update, a to mi je malo čudno jer još nismo barem koliko znam dobili niti iOS 8.4 kao update službeno 

koliko se ja kužim u geometriju, i sam sam nešto načuo o 8.4 verziji, ali hajdmo kazati da nju očekujem od sutra, a iOS 9 očekujem od negdje rujna mjeseca, prije ili poslije predstavljanja iPhone-a 6S i iPhone-a 6S Plus, ako sam ja dobro pohvatao končiće o insajderskim i formacijama u svezi glede malog mede i dolaska skorih novih update-a iOS-a!!!!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan

kale_fotograf kaže...,  

koliko se ja kužim u geometriju, i sam sam nešto načuo o 8.4 verziji, ali hajdmo kazati da nju očekujem od sutra, a iOS 9 očekujem od negdje rujna mjeseca, prije ili poslije predstavljanja iPhone-a 6S i iPhone-a 6S Plus, ako sam ja dobro pohvatao končiće o insajderskim i formacijama u svezi glede malog mede i dolaska skorih novih update-a iOS-a!!!!

U biti 8.4 može se već imati beta ako si u onom nekom otvorenom developerskom điru ilitiga predbilježen na beta program, ali opet ne kužim spiku sad predstavljati iOS 9 pa ga svekolikom pučanstvu plasirati na jesen, mislim da kad je iOS 8 predstavljen ako me sjećanje služi da su ga podržavani uređaji odmah dobili, tu je apple malo nejasan po tom pitanju ali valja pričekati 19 sati pa ćemo biti pametniji

14 godina
Iphone 6

Opet ja kažem, iOS 9 je više baziran na onom novom senzoru, koji razlikuje razinu pritiskanja po zaslonu, takoooo da ga ne očekujem prije pojavljivanja iPhone-a 6S i iPhone-a 6S Plus!!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6

Evo malo potvrde i sa GSM Arene, o onomu o čemu sam divanio!!!! 

LINK; http://www.gsmarena.com/what_to_expect_at_apple_wwdc_ios_watch_mac_os_x-news-12569.php

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
kale_fotograf kaže...

U biti 8.4 može se već imati beta ako si u onom nekom otvorenom developerskom điru ilitiga predbilježen na beta program, ali opet ne kužim spiku sad predstavljati iOS 9 pa ga svekolikom pučanstvu plasirati na jesen, mislim da kad je iOS 8 predstavljen ako me sjećanje služi da su ga podržavani uređaji odmah dobili, tu je apple malo nejasan po tom pitanju ali valja pričekati 19 sati pa ćemo biti pametniji

Varas se. Uvijek se nova verzija predstavi na developerskoj konferenciji, a odmah nakon nje mozes istu i skinuti + instalirati na svoj uredjaj. Naravno, ako si developer, tj. ako je tvoj mob asociran na developerski account. I naravno da ce to raditi, jer sad ide dosta beta i glancanja kako bi ostatak puka dobio stabilnu verziju na jesen.

ATJLučko kaže...

Opet ja kažem, iOS 9 je više baziran na onom novom senzoru, koji razlikuje razinu pritiskanja po zaslonu, takoooo da ga ne očekujem prije pojavljivanja iPhone-a 6S i iPhone-a 6S Plus!!!!

Force touch nije senzor, i nema nikakvih indikacija da ce isti doci na iPhone 6s. Mozda i hoce, mozda i nece. 99% da nece, vec da ce doci na neki od sljedecih iPhonea. A iOS9 beta ce vec veceras biti dostupna, kakav iP6s? Beta za sve podrzane uredjaje ide vec veceras.

16 godina
odjavljen
Iphone 6

Tonci, jesi isprobao betu? Upravo istu gledam i koristim na 4s, i stvarno radi osjetno brze nego na iOS8. No i dalje nije u rangu iOS-a 6, no valjda ce to ispolirati do kraja, ovo je ipak prva beta.

0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6

Nit jedan nece radit kao ios6 pogotovo na 4s. Ios nije bio tolko tezak kao sad ios8. Ima kakvih promjena u dizajnu na tom ios9 il sve isto izgleda al su jos popravili performanse ioako neznam kako bi mi moj 5s mogo vrze radit.

0 0 hvala 0
16 godina
Vjerojatno su olaksali malo elemente sustava....looking forward to it

iOS8 radi mrak, kad bi ga mrvu otvorili za 9ku bio bi super....ali izgleda da cemo na liberalniji file managment cekati do smrti
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
12 godina
Iphone 6

Meni to osobno ne smeta. Sve radi kak treba i to mi je vazno.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Mitch kaže...
Vjerojatno su olaksali malo elemente sustava....looking forward to it

iOS8 radi mrak, kad bi ga mrvu otvorili za 9ku bio bi super....ali izgleda da cemo na liberalniji file managment cekati do smrti

Pa i ne bas. Liberalan kao na Androidu neces nikad docekati, i postoji odlican razlog za to. Niti treba biti. Dovoljno je jedan dio pod vlastitim sandboxom da radi kao pravi file management, a evo tu su vec uveli sa iCloud drive aplikacijom na iOS9. 

16 godina
Meni je mana da imam 64GB flash memorije, na koju ne mogu staviti ništa i koristiti kao stick. Kao ni skinuti išta s nje.
17 godina
neaktivan
Iphone 6

Koristim od jucer iOS9 na 6+. vratili su spotlight prilikom swipe udesno, promjenili su i multitasking, tako da izgledaju karte, i konacno su stavili lowercase na tipkovnicu :D ostale promjene bas i ne vidim, u setingsu jedino ima search funkcija sto mi je totalno bzvz :D

A sto se tice file managera mislim da tako nesto mozemo zaboraviti na iPhoneu, iako ja i dalje smatram da kad das 800E za uredjaj ocekujes da ce imati takve banalne stvari da mogu skinuti pdf file koji mi treba ili neku drugu datoteku. ali iPhone je napravljen da radi out of the box perfektno, nije za power usere kojima je bitno da mogu otvoriti sve i svasta. vec je bitno da imas konstantnu internet vezu i ako zelis nesto skinuti imas hotspot pa da skines to na drugom uredjaju tako da ne vjerujem da ce ikada biti file manager u iOS-u.

HTC Desire-iPhone 4s-HTC OneX-NII-iPhone 5-S4-HTC One-Phone 5s-Note 3-N5- M8- 5S - G3- 6
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Mitch kaže...
Meni je mana da imam 64GB flash memorije, na koju ne mogu staviti ništa i koristiti kao stick. Kao ni skinuti išta s nje.

I meni je. Jbg. To mogu vrlo lako rijesiti, na nacin da daju pristup iCloud driveu na nacin da se ponasao kao zasebni disk i automatski mounta na mac/win/linux kad ga spojis preko USB-a. Na taj nacin je sve i dalje sandboxano, ali mozes iPhone koristiti kao USB disk. Problem je samo u tome sto se onda sve sinkronizira sa drugim uredjajima, ali i to se da na jednostavan nacin rijesiti.

No nekako sumnjam da cemo to vidjeti.

17 godina
neaktivan
Iphone 6

I tko je pogledao cijeli WWDC? Komentari?
Ja sam jutros stigao samo do polovice. Tako da ne znam jesu na kraju pustili iOS9 ili nisu, a neda mi se citat one silne ogromne reporte...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Duskic kaže...

I tko je pogledao cijeli WWDC? Komentari?
Ja sam jutros stigao samo do polovice. Tako da ne znam jesu na kraju pustili iOS9 ili nisu, a neda mi se citat one silne ogromne reporte...

predstavili su iOS 9, sada je vani developerska verzija, negdje idući mjesec ako sam dobro upamtio dolazi javna beta i negdje kasnije dolazi službena verzija vani za široko pučanstvo

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice