Zarada preko Interneta sa BUG Foruma zaključana tema

poruka: 23
|
čitano: 9.682
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Zarada preko Interneta sa BUG Foruma

Malo listam forum i na doljnjem dijelu foruma nabasam na nekakvu Internet Zaradu.Sad se pitam dali se to isplati ili ne,lik trabunja da je u 3g zaradio milijune $.Čitam to i zapitam se dal je to jos jedan trik da od ljudi se izmami novac u ova teska vremena jel sama knjiga i neki Software kostaju 69$.Što vi misliste o tome?

(neka mod premjesti ak nije dobar forum,Napomena:da nebi dobio nekakvu opomenu jel jedan od moda mi dao opomenu zbog tutorijala za WoW privatni server a oni su dopusteni za igrace u LAN mreži koji neostvaruju zaradu na njima,  link za ovu Internet zaradu naso sam na doljnjem djelu BUG FORUMA!)

// obrisan link

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2009 18:54 (mbaksa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sumnjam, takvih iluzionista imaš na svakom ćošku. Kako se izvući iz krize je nešta osobno i treba se orijentirati prema svojim potrebama i mogućnostima, a ne prema nečijim uputama.

Uđe Bruce Willis u HGSpot i kaže: Daj Hard...od 500MB
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
protjeran

I mene to isto zanima jer neznam da li je to još jedan pokušaj krađe ili stvarni ima nešto u tome.Znam da ima par stranica gdje klikćete na bannere i zaradite 0.01 američkih novaca.

90% Of teens would cry if they saw the jonas brothers on the empire statebuilding about to jump. if your the 10% who would grab a chair with some popcorn shouting jump "jump
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Zarada preko Interneta sa BUG Foruma
mene jos brine to sta na BUG-u je zabranjeno piramidalno zarađivanje i bilo kakvo zarađivanje s tim referalima s Net-a a oni objave takav link koji nemoze bit nista drugo nego samo neki mamac da se navučete i kupite knjigu i sfoftware za 300kn.
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan

Zamka za ovce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nemoj bacat pare na to (250kn), jel ja jesam.

Kad sam dobio taj software na cd-u i vidio o čemu se radi bacio sam ga, to ti je vodič.

Način na koji zarađuješ nije moralan.

Moraš izmišljat razne stvari kako bi ljudi posječivali starnice koje bi ti napravio, na kojima su reklame.

Pa otvaraš tisuće profila svojih s drugim imenom ,nalaziš što više prijatelja i odgovaraš im automatski

sa već pripremljenim rečenicama ili pitanjima (How are you?) itd. ((bolesno)

Nudiš proizvode koji ne postoje.

Uglavnom moraš puno lagat i biti govno.

Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

I da to je taj HR-program.

A ovi komentari koje možeš pročitati na njihovoj stranici, su stari dve godine i ne mijenjaju se,

niti se mogu dodati novi.

Loši komentari su izbrisani.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 14:19 (tunder).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Jednom je Ivan Pavao II. rekao nešto u stilu - "Nevjerujte ovima koji nude laka rješenja!" :]

Every hole is a goal!
16 godina

hoces se izvuci iz krize,recesije ili cega vec...prerezi sve kreditne kartice koje imas i na konju si...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne uzimaj to...možeš stvarno zaradit i to dosta,ali zarada se stiče prijevarom...

Varaš firme koja daju oglase...praviš profile na stranicama pa botove koji klikaju oglase...

Mjenjaš i maskiraš IP-ove...ma svašta...

http://www.njuskalo.hr/oglas380962
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Jednom je Ivan Pavao II. rekao nešto u stilu - "Nevjerujte ovima koji nude laka rješenja!" :]

Amen

oko za oko,pasta za zube
17 godina
neaktivan
kaj ej najžalosnije zanima me zašto BUG reklamira to smeče koje je i pravilom foruma zabranjeno takve igrice sa tim zaradama!?
16 godina
neaktivan

Internet zarada se može shavatit kao zezancija u slobodno vrjeme eto tako skupiš za par mjeseci  za jedan rapid share accaunt i to je to ali da netko se obogati od toga nema šanse.

1 0 hvala 0
17 godina

Ne reklamira to Bug nego su to random oglasi koji stižu preko Google AdSense-a .(bar ja tako mislim)

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako želite zarađivat tu je fibets....pogledajte...stvarno zna uljepšati dan...ako imate pitanje pucajte....koristim ga neko vrijeme i stvarno sam zadovoljan, a i đep mi je puniji...Smijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depru...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
UBIZEC cORPORATION kaže...
kaj ej najžalosnije zanima me zašto BUG reklamira to smeče koje je i pravilom foruma zabranjeno takve igrice sa tim zaradama!?

zato sto im oglase stavlja http pool....

ne stavljaju bugovci svaki oglas sami... i vjerojatno ne provjerevaju sve oglase i linkove...

16 godina
Zippo kaže...

Ne uzimaj to...možeš stvarno zaradit i to dosta,ali zarada se stiče prijevarom...

Varaš firme koja daju oglase...praviš profile na stranicama pa botove koji klikaju oglase...

Mjenjaš i maskiraš IP-ove...ma svašta...

Stvarno jako smiješno, trebao si onda dati neki prijedlog za knjigu koja se plaća a sa kojom ne možeš ništa zaradit jer po tebi nema logike kupit neki materijal sa kojim se može doći do zarade i to dosta zarade.

Ja sam kupio knjigu (CD) prije nekih godinu i pol (tada je još koštala 200 kn, vidim da su sad povisili cijenu), nije me zanimalo dal se zarada stiče prevarom i jel moralno ili što već, zanimala me samo zarada jer sam nezaposlen, ne znam jel potrebno napomenut da nisam zaradio ni lipe.

E sad je imam prijedlog za tebe i sve genijalce koji znaju da se pomoću pomenute knjige može zaraditi i to dosta, neka mi se jave i objasne cijeli postupak stjecanja zarade a ja uzvraćam sa 20% mojih ukupnih prihoda. Znači ja ako zaradim 3000 $ mjesečno dajem tebi (ili bilo kome drugom tko ponudi obješnjenje) 600$, tako nećeš bit uvučen u prijevaru koju si spomenuo a pritom ćeš mjesečno zarađivati sasvim pristojne svote novca bez ijedne sekunde posla. 

Ajde da vas sad vidim!

17 godina
neaktivan

Nemoralne li ponude.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Champollion kaže...

Stvarno jako smiješno, trebao si onda dati neki prijedlog za knjigu koja se plaća a sa kojom ne možeš ništa zaradit jer po tebi nema logike kupit neki materijal sa kojim se može doći do zarade i to dosta zarade.

Ja sam kupio knjigu (CD) prije nekih godinu i pol (tada je još koštala 200 kn, vidim da su sad povisili cijenu), nije me zanimalo dal se zarada stiče prevarom i jel moralno ili što već, zanimala me samo zarada jer sam nezaposlen, ne znam jel potrebno napomenut da nisam zaradio ni lipe.

E sad je imam prijedlog za tebe i sve genijalce koji znaju da se pomoću pomenute knjige može zaraditi i to dosta, neka mi se jave i objasne cijeli postupak stjecanja zarade a ja uzvraćam sa 20% mojih ukupnih prihoda. Znači ja ako zaradim 3000 $ mjesečno dajem tebi (ili bilo kome drugom tko ponudi obješnjenje) 600$, tako nećeš bit uvučen u prijevaru koju si spomenuo a pritom ćeš mjesečno zarađivati sasvim pristojne svote novca bez ijedne sekunde posla. 

Ajde da vas sad vidim!

ako potražiš na netu stranice koje ti pišu o zaradi na netu 99.99999999% (ako ne i više) če napisati samo jedan način tj. ptc ako želiš pokušati probaj ali nemoj se nadati velikoj lovi

16 godina
protjeran

Hmmm da to nije neki virus.Neodlučan

90% Of teens would cry if they saw the jonas brothers on the empire statebuilding about to jump. if your the 10% who would grab a chair with some popcorn shouting jump "j
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Perkan777 kaže...

Hmmm da to nije neki virus.Neodlučan

Nije virus. Kada sve to procitas i budes sretan od zarade koju ces imati klikni na onaj dolje link, kada te odvede na sajt izbrisi ono Chomi nesto sve do .com, pukni po enteru i to je to! Izlanuo se

Podravina Gaming Community http://www.xfire.com/clans/podrafci/
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2009 11:23 (ukay1000).
17 godina
protjeran

Želite brzu zaradu, evo vam video tutorijala za učenje:

Wall Street

Boiler Room

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...I'm not your friend, buddy! I'm not your buddy, guy! He's not your guy, friend! I'm not your friend, buddy! We're not your buddies guy

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Meni sve ovo smrdi, referrali i reklame nisu nesto sto zelimo na forumu, a ovakva Chomijeva tajnovitost i cinjenica da se registrirao samo da stavlja "upute" i link na njima za zaradjivanje upucuje da nije siguran smije li to napraviti ili ne.

Idite radije okopavati kuruzu ili si nadjite neki pametniji posao nego da se tu bavite glupostima. Namigiva

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice