Youtube premium izdvojena tema

poruka: 1.358
|
čitano: 525.153
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
Re: Youtube premium
TKScump kaže...

Kako da napravin ovo priko Indijskog Applea, ja san očito skroz retardiran jer niti mogu nac kako napravit novi A id nit mi mobitel dade da se log outan, non stop me stavlja na neki timer od 60 minuta. Vjv san ja zakinut al ima li ko da utanko objasni idiotu kako šta i kud. Hvala

Imaš par stranica nazad detaljno objašnjeno, sa linkom na indijski amazon gdje kupiš apple gift card i onda kako ubacit na iPhone (ne treba se logoutat nego samo se napravi logout u jednoj apliakciji). Koristim ovako več pola godine i radi ko suza (dobiješ i Apple tv+ za 1 eur na mjesec)

7 godina

Evo naša sam na 38 stranici :)

Ne treba VPN uopće.
Uglavnom postupak je sljedeći:
1. napravite Apple account s državom Indija (telefonski broj naš stavite, prolazi normalno) - https://account.apple.com/account
2. logirajte se na iphone/ipad s tim accountom (čitaj ispod)
3. kupite indijski gift card za apple store. Gift card se može kupit na indijskom amazonu i to s već vašim postojećim accountom za amazon ili kupite negdje drugdje ako znate - ovo je direktni link na njihov store na gift cardove - https://www.amazon.in/hfc/bill/apple_store_codes
4. gift card aktivirajte na app storeu
5. otvorite youtube aplikaciju - account - settings - purchases and membership - i kliknite Renew (ako imate još aktivan premium) ili odaberite plan koji želite. Plaćanje će ić preko app storea direktno. 
6. kod plaćanja će vam se otvorit app store pa će vas tražit da upišete adresu i ostalo, generirajte neku fake indijsku adresu, broj moba sam stavio naš
7. nakon unosa podataka samo se vratite u youtube i potvrdite kupnju
8. stiže mail da je kupnja napravljena i vi i vaš family uživa dalje u premiumu
9. ovaj apple account ne trebate aktivno koristit, koristite ga samo kad će trebat redeemat gift cardove 

Jedan kolega je našao i način kako izbijeći 2. točku da se ne moras skroz odjaviti sa iphonea... 

• Otvorite Postavke na iPhoneu.
  • Odaberite svoj Apple ID na vrhu i otvorite opciju Media & Purchases.
  • Odjavite se (opcija Sign Out) i prijavite s drugim Apple ID-om za medijske usluge.
  • i tu se samo ulogirate sa tim novim indijskim acc i mogu se kupiti pretplate...
13 godina

Isprobano i radi , uzeo odmah i appletv+ , hvala kolega!
Jedno pitanje samo, jel se npr svaka 3 mjeseca kad se dopunjuju gift cardovi mora ispočetka prolaziti procedura sa kupnjom članstva ili se automatski skida sa app storea kad se claima gift card?

P.s jel se ista šema može primjenit na tipa spotify?

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2025 10:35 (mazy651).
7 godina
Neee, samo ti skida sa app stora dok je para tamo, zato sam ja napunio za pola godine tako da imam mir.

Za Spotify Iskreno nisam ni pokušao pošto imam ovo, ali znam da Netflix ne prolazi.
13 godina
nikonja kaže...
Neee, samo ti skida sa app stora dok je para tamo, zato sam ja napunio za pola godine tako da imam mir.

Za Spotify Iskreno nisam ni pokušao pošto imam ovo, ali znam da Netflix ne prolazi.

Za netflix prolazi i dalje vpn za nigeriju, premium plaćam 3,86e mjesečno. 

12 godina

Za netflix moras imat VPN nemoze ovako priko ajfona?

13 godina

Dovoljno je imati urban vpn kao free ekstenziju za google chrome.

10 godina

Kad probam tom metodom, jednostavno mi ne želi verificirati naš broj, dođem do koraka da upišem kod za verifikaciju sa maila i to prođe, nakon toga traži broj telefona, upišem kod za verifikaciju koji dođe sms-om, i tu mi javi došlo je do greške i ne želi mi dalje proći. Probao sam već sa 3 maila i uvijek ista stvar.

ps. Zna neko da li prolazi preko te metode i apple arcade po indijskoj cijeni?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice