Www.freesms.com.ba

poruka: 18
|
čitano: 3.007
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Www.freesms.com.ba

Pozdrav. Dobio sam jedan link i kad pokušavam otvoriti stranicu blokira mi ju antivirus. Radi se o ovoj stranici: ***LINK UKLONJEN***

Jel tko zna što je to???

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.10.2010 8:36 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Www.freesms.com.ba
mojeracunalo.webs.com kaže...

Pozdrav. Dobio sam jedan link i kad pokušavam otvoriti stranicu blokira mi ju antivirus. Radi se o ovoj stranici: ***LINK UKLONJEN***

Jel tko zna što je to???

Jel ti to ozbiljno il nas... ka ovi na tom filmu?  Zbog ovog te mogu banirati!

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.10.2010 8:36 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
Www.freesms.com.ba

Poruka koju mi izbacuja AV: http://img193.imageshack.us/i/trojanla.jpg/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Www.freesms.com.ba

Zašto? Ne razumijem zašto bi bio banan? Link je netko stavio na moj forum, a radi se o pipljivoj temi i brinem se da nebi netko nešto pokušavao! Ne izmišljam ništa!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Www.freesms.com.ba

Nikadas nisam niti nebi ovaj forum koristio za gluposti. Uvijek sam ga koristio kad mi je trebala pomoć. Ne kužim u ćemu sam pogriješio i zašto bi mogao biti banan???

0 0 hvala 0
16 godina

Nikadas nisam niti nebi ovaj forum koristio za gluposti. Uvijek sam ga koristio kad mi je trebala pomoć. Ne kužim u ćemu sam pogriješio i zašto bi mogao biti banan???

Link sadrži neprimjeren a valjda i maliciozan sadržaj! Ajde isključi AV pa udri link, ali bi ti preporučio na virtualnoj mašini ili u sandboxu!!!

Ma kažem ti to zato šta se može posumnjati da namjerno širiš potencijalno maliciozan sadržaj!

Mogao bi stavit upozorenje u svom prvom postu i to boldanim slovima! Ja sam srećom otvorio u sandboxanom browseru!

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.10.2010 3:20 (brixy).
17 godina
neaktivan
Www.freesms.com.ba

Nikad niti pod razno nebih za takvo nešto koristio ovaj ili ikoji drugi forum. Ne kužim se u viruse, ali otprilike znam što su trojanci i nisam ih baš ljubitelj. Ne usudim se otvoriti link, ali vjerujem da ovdje ima iskusnih koji bi mi mogli objasniti o čemu je rijeć ili imali hrabrosti ili načina saznati što je zapravo ovo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Www.freesms.com.ba

www.freesms.com.ba mi normalno otvara, ali sa ovim send i index html izbacuje blokadu radi trojana pa mi ama baš ništa nije jasno!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Www.freesms.com.ba

evo to ti je stranica

◂◂  ►  ▐ ▌  ◼  ▸▸
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

www.freesms.com.ba mi normalno otvara, ali sa ovim send i index html izbacuje blokadu radi trojana pa mi ama baš ništa nije jasno!

joj scam neka stranica koja ti zeli trojana uvalit...ignoriraj i gotovo

isprike za dupli

◂◂  ►  ▐ ▌  ◼  ▸▸
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.10.2010 3:25 (hrvatskafarkasevec).
16 godina

Možda je običan prank jer URLvoid i VT nisu ništa našli(zasad), uglavnom radi se o gadljivom homo-gerijatrijskom sexualnom sadržaju koji ti iritantno skače po monitoru!

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.10.2010 3:26 (brixy).
16 godina
protjeran
brixy kaže...

Možda je običan prank jer URLvoid i VT nisu ništa našli(zasad), uglavnom radi se o gadljivom homo-gerijatrijskom sexualnom sadržaju koji ti iritantno skače po monitoru!

meni to nije doslo sam ono sta sam sliko i neka travian reklama

◂◂  ►  ▐ ▌  ◼  ▸▸
16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
brixy kaže...

A jesi dodao ono          ... /send/index.html  

preporučam oprez!

16 godina
protjeran
brixy kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...
brixy kaže...

A jesi dodao ono          ... /send/index.html  

preporučam oprez!

aha da.....ma vec je bilo tu takvih trollova koji su to isto slali 

ali dobro chrome ima zastitu protiv toga

◂◂  ►  ▐ ▌  ◼  ▸▸
17 godina
neaktivan
Www.freesms.com.ba

Ja i koristim Chrome, ali jel mi netko može onako na seljački naćin objasniti šta je zapravo to? Nadam se da se neću opet susresti s time, ali ak se susretnam da znam o čemu je zapravo rijeć.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Www.freesms.com.ba

Mislim neki pojmovi mi nisu baš poznati.    scam prank URLvoid i VT gadljivi homo-gerijatrijski sexualni sadržaj trollovi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Www.freesms.com.ba

Vjerovati ću ti da nisi namjerno postao ovakav link, iako su u prošlosti ljudi dobijali suspenzije zbog istih.

Taj link vodio je na "prank" stranicu koja je onemogućila zatvaranje firefox prozora a sadržavala je neprimjerenu animaciju. Eto da ti bude malo jasnije.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo link na forum na kojem je stavljen taj link. Nisam namjerno stavio, nego mi chrome nije uspio otvoriti, a avast mi javljao da je u igri trojanac. Nisam znao da stranice same mogu slati trojance. Mislio sam da akter o kojem je rijeć na tom forumu nije nekom platio da nekak ubaci kakvu glupost da sazna tko tamo o njemu šta piše. Najmanje jasno mi je kako tamo netko može pisati postove pod tuđim nickom... Sorry ali malo me to sve zabrinulo, a ako itko pogleda moje prijašnje postove skužit će da mi ovaj forum isključivo služi u svrku informiranja. Još jednom hvala na objašnjenju (koje mi istina nije pretjerano jasno jer sam idiot za te stvari, ali nema veze)! Uglavno AV se nije upalio za bezveze! :-D 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice