Evo bas gledam promet od jutra.
Jel' to samo kod mene ili je upload gotovo ravan nuli na ovoj verziji ?!?!
Resetirao komp, gasio utorrent - palio torrent opet... Na kraju sve isto - nemam upload nikakav ili dodje nekako jadno do 1 kB/s.
Resetirao komp, gasio utorrent - palio torrent opet... Na kraju sve isto - nemam upload nikakav ili dodje nekako jadno do 1 kB/s.
vjerojatno je do torrenta ili si limitirao brzinu.
vjerojatno je do torrenta ili si limitirao brzinu.
Ma upalio sam 5 torrenta i nista.
Brzina nije limitirana. Nista nije mijenjano od verzije 2.0. Kao da se leecheri ne mogu zakaciti, imam ih jednoga ili nijednoga, docim vidim da ih ima preko 500...
Stovise i download je jadan. Prije nego sam presao na 2.0.1 vukao mi je 400 kila isti torrent, a sada ako dodje do 50 super.
P.S. Sada sam malo proguglao. Izgleda da ova verzija ima problema sa DL i pogotovo UL-om. Vratio na 2.0 i sve savrseno radi...
Stoga, sto dalje od nje. Moze lock.
di mogu vratit na 2.0.0 ova je u banani
dl mi je isao max brzinom a nakon upgrade-a jedva 30
di mogu vratit na 2.0.0 ova je u banani
dl mi je isao max brzinom a nakon upgrade-a jedva 30
http://www.filehippo.com/download_utorrent/
Sa desne strane imaš od 1.84 do najnovije.
takodjer imam problema sa ovom najnovijom verzijom. mucio sam se sa tim dva dana,deinstalirao 10 puta, nece download preko 1 kb nema sanse, a upload ide do 40 kb bez problema...
vratio se na staru verziju 2.0 i download ide preko 400 kb.. ocito je da imaju nekakvih problema sa ovom novom verzijom!
ja na 2.0.1 neki dan skinuo PS pri ~400kbps
meni ista verzija ide max brzinom vjerojatno loši torrenti
možda ekipa nije otvorila portove...
Ne znam. Meni je ovo najbrža verzija do sada. Nikada nisam imao nikakvih problema.
Meni isto ide normalnom brzinom,što god skidao.
Možda antivirus malo serka, tako meni ESET malo uspori vezu pa odem na Protection Status i dozvolim vezu na uTorrent i tera ko blesav
EDIT:
evo i slike sa postavkama u ESET-u
Isti problem sa brzinom i kod mene. S privatnog trackera išlo je od 20 do 150 kb/s, užas, tako svi torrenti. Obrisao sam uTorrent i stavio 1.8.5 verziju i isti torrent ide konstantno full speed. Čitao sam negdje na netu (ne mogu naći link) da su lika bannali sa svih privatnih trackeri, navodno su nešto prčkali što ovima ne paše i preporučaju da se ostane na 2.0.0 verziji.
Kako se otvori port?
Kako se otvori port?
Koja ti je brzina paketa koji si uzeo od svog operatera?
Pretpostavljam 5 Mb/s.
imam utorrent 2.0.1 ali brzina nikad ne prelazi 490kb/s a ima 14 seed-era i 0 peers dali se nekako moze postici veca brzina??
Ne jel je to max za t-konja :)
imam utorrent 2.0.1 ali brzina nikad ne prelazi 490kb/s a ima 14 seed-era i 0 peers dali se nekako moze postici veca brzina??
Nisi rekao kolika ti je brzina veze.
Ako imaš 4 MB vezu onda ti je 490kb/s super naspram ljudi koje poznajem.
Primjerice,znam ljude koji imaju T-Com i DL speed im ne prelazi 450 kb/s.
Sve ovisi o provideru i kvaliteti veze.
Osobno nemam problema sa najnovijom verzijom
(naravno ovisi i o torrent-ima koje vućeš..)