T-COM problemi s računima

poruka: 4
|
čitano: 3.407
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

Evo po običaju nikad kraja problemima sa t-comom, ali polako počeli su prelazit svaku mjeru. Znači inače studiram u Varaždinu pa me nema kod kuće i  danas se baš vratim i primjetim kako je internet nevjerojatno spor, toliko spor da nisam mogao skinuti skriptu. Provjerim brzinu i imam što za vidjeti, 0,5 mbit download ( plaćam 40 ). Pokušavam resetirati router, 192.168.1.1 gasim palim wifi, resetovi i ne pomaže. Nazovem momentalo t-com, jave mi se i prijavim problem i sve i nije prošlo 5 sekundi kako sam sve ispričao, kaže mi da probam opet uslugu i odjednom, izmjeri mi 40 mbit download. I to nije prvi put da se to desi, al znam, nisam jedini koji ima problema s tim.

Ono što me zapravo interesira, kakva su vam iskustva sa plaćanjem njhovih računa. Ja sam na ugovoru MaxADSL S paket sa internetom i telefonom, turbo opcija 40 koju plaćam 10 kn više, no to sve je trebalo biti 205 kn kao što je i po ugovoru. Već nekoliko mjeseci taj račun varira, od 212 kn pa sve do 275 kn pa mi baš i nije bilo jasno, zar ne plaćam ja fiksno po ugovoru? Tako bi trebalo biti, dok na računu vidim da mi obračunavaju vannacionalne pozive, a u kući doslovno niko ne diže slušalice jer ko više koristi fiksni telefon, uopće nebitno što su to iznosi od 10, 15, 20 kn, no svaki mjesec je to na računu. Nadalje, za 7 mjesec je bio račun 265 kn, a 8 mjesec sam dobio 212 kn i idem uspoređivat račune. Na računu za 7 mjesec vidim da je MAXADSL opcija količinski obračunata kao 1, dok je na računu za 8 mjesec količina za MAXADSL paket 0,633. Kakva je to sad promjena i samo da napomenem, razlika je 50 kn između te dvije stavke. 

Zanima me da li je još netko od Vas imao takve probleme i da mi date pokoji savjet, jer koliko ih god zovem, uvijek se sve vrati na staro.

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Provjeri na računu koja je stavka veća od prethodne i jeli neka stavka dodana. Kad vidiš u čenu je problem, pisani prigovor na račun u vezi iznosa i u vezi stvake na koju prigovaraš. Ako ti ne odobre u prvom stuonju, žali se u drugi stupanj, na mail "prigovori@t.ht.hr"

uključite logiku, prije postavljanja pitanja
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: T-COM problemi s računima
Intel Core i7 kaže...

Pozdrav svima,

1. Evo po običaju nikad kraja problemima sa t-comom, ali polako počeli su prelazit svaku mjeru. Ono što me zapravo interesira, kakva su vam iskustva sa plaćanjem njhovih računa.

2. Ja sam na ugovoru MaxADSL S paket sa internetom i telefonom, turbo opcija 40 koju plaćam 10 kn više, no to sve je trebalo biti 205 kn kao što je i po ugovoru. Već nekoliko mjeseci taj račun varira, od 212 kn pa sve do 275 kn pa mi baš i nije bilo jasno, zar ne plaćam ja fiksno po ugovoru?

3. Tako bi trebalo biti, dok na računu vidim da mi obračunavaju vannacionalne pozive, a u kući doslovno niko ne diže slušalice jer ko više koristi fiksni telefon, uopće nebitno što su to iznosi od 10, 15, 20 kn, no svaki mjesec je to na računu. Nadalje, za 7 mjesec je bio račun 265 kn, a 8 mjesec sam dobio 212 kn i idem uspoređivat račune.

4. Na računu za 7 mjesec vidim da je MAXADSL opcija količinski obračunata kao 1, dok je na računu za 8 mjesec količina za MAXADSL paket 0,633. Kakva je to sad promjena i samo da napomenem, razlika je 50 kn između te dvije stavke. 

5. Zanima me da li je još netko od Vas imao takve probleme i da mi date pokoji savjet, jer koliko ih god zovem, uvijek se sve vrati na staro.

1. Na T-HT-u samo cijela familija, znaci mobiteli, kucni internet, MaxTV i tko zna šta sve ne i nikad problema. Ako se jedanput ili dvaput dogodilo da smo ili mi preplatili ili su ono krivo zaračunali, to je sve ispravljeno idući mjesec.

2. Ti si na ugovoru, a to znači da ti imaš neke obveze prema T-HT-u i oni prema tebi. Oni tebi pružaju internet, neke pozive i bla bla, odnosno ono što si ugovorio.

3. Vannacionalni pozivi sigurno nisu uključeni u ugovor i to su uvijek plaća posebno, kao i 060 i donatorske linije, netko to od doma zove, T-HT sigurno nema zaposlenika koji neslutećim korisnicima dodaje fiktivne stavke na račun. Traži ispis poziva i provjeri koga se zvalo.

4. Vjerojatno si u 7. mjesecu mijenjao paket ili sklapao ugovor pa je došlo do promjene stavki i onda se naravno obraćunavala usluga za onoliko dana koliko si je koristio.

5. Kao sto sam već rekao, probleme s T-HT-om imam rijetko i kad ih imam pošaljem mail na prigovori@t.ht.hr i tamo se sve riješi. Služba za prigovore ima veće ovlasti od operatera na liniji.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.11.2017 16:28 (JozoBozo121).
16 godina
neaktivan
Re: T-COM problemi s računima

Razumijem sve i hvala na savjetu. No ovo za 7. mjesec, nije sklapan nikakav ugovor niti ništa mijenjano, što je najbolje, cijeli 7 mjesec sam bio u Njemačkoj i tek se vratio početkom 8 mjeseca.

U redu, hvala svima, tražiti ću ispis poziva da provjerim i na kraju svega poslati prigovor pa da vidim što će mi reći.

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice