Spor internet

poruka: 8
|
čitano: 5.467
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Spor internet

Imam problems internetom , evo vec pokusa sam na dva windowsa i isti problem , nije do virusa  jel je nanovo installiran OS... Cak je toliko sporo da nemogu neke stranice otvarat ili im treba 10 minuta , brzina downloada je od 10 kb/sec do 20 kb/sec...OS je Win XP.Konekcija je LAN. Evo par slika ,svaki savjet je dobrodosao:

http://i53.tinypic.com/28gy0lh.jpg

slika slika
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 19:39 (Sin CIty).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Spor internet

Pozdrav!
Evo, da ne otvaram novu temu, imam problem sa brzinom interneta. Imam Win7 32-bitni (pred mjesec dana sam ga instalirao) i trebao bih imati brzinu 4 Mb/s, a u zadnje vrijeme (cca 2-3 tjedna) imam oko 0,10 - 0,15 Mb/s. Veza je preko wirelessa (adapter je Gigaset USB stick 54). U routeru nije problem jer kad sam digao Linux Mint s live CD-a i išao na internet preko njega brzina je bila normalna, kako i treba biti (oko 4 Mb/s). Probao sam s više browsera, reinstalirat WLAN drivere i updateat ih ali nije pomoglo. I kad upalim komp, čim se Windowsi podignu brzina je normalna oko minutu, dvije i tek onda se uspori. Skenirao sam komp s avastom i Mbam-om i nema nikakvih infekcija. Molio bih vas za pomoć.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 12:21 (ciko).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Spor internet

Evo sada sam na kompu kod ujaka i primjetio sam da je internet spor , otisao sam na speed test idownload brzina je oko 1.98 megabit to je prije bila oko 4 .

Preskenirao sam komp hitmanom i mbamom i nema virusa. da li netko zna zbog cega se je internet dako usporio?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Spor internet
Jack the Ripper kaže...

Evo sada sam na kompu kod ujaka i primjetio sam da je internet spor , otisao sam na speed test idownload brzina je oko 1.98 megabit to je prije bila oko 4 .

Preskenirao sam komp hitmanom i mbamom i nema virusa. da li netko zna zbog cega se je internet dako usporio?

Nazovi sluzbu za korisnike, zali se.

16 godina
Spor internet

-prije žalbe,

- provjeriti kao što je to napravio i post iznad, LiveCDom.

To pokazuje da nema veze s linijom ili kvarom. Ostaje jedini krivac software i podešavanje sistema, obično malware ali mogu biti i normalni programi, updateovi itd..

Suprotno, znači da je problem u liniji ili hardwareu.. poziv-reklamacija ima smisla samo ako je kvar routera ili linije.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Spor internet

Evo, reinstalirao sam Windowse ali problem je ostao, znaci dok sam na Linuxu sve radi kako treba dok je na Windowsima i dalje internet jako spor kako i pise u mojem prijasnjem postu. Ako netko ima prijedlog kako rijesiti problem neka napise.

0 0 hvala 0
16 godina
ciko kaže...

..Ako netko ima prijedlog kako rijesiti problem neka napise.

očigledan uzrok je software koji koristiš, uključujući i windowse. Promijeni nešto, provjeri postavke, provjeri smeće koje nepotrebno visi u sistemu.

.. i (možda) koristi odgovarajuće drivere i WZC (utilsi znaju biti bugoviti).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan

Zaključio sam i ja da je u tome problem, postavke mi se čine u redu, smeće sam počistio sa CCleanerom, neznam što bi mogao biti problem. I kao što sam gore napisao, kad upalim računalo internet radi kako treba, tek nakon 1-2 minute se uspori i kad izvadim i ponovno priključim wlan adapter u računalo internet opet 1-2 minute radi normalno i onda se uspori...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice