Rapidshare download traffic

poruka: 6
|
čitano: 1.502
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Rapidshare download traffic pitanje??

Evo sad sam kupio rapidshare premium account..

Moze li mi netko objasnit što znači ono u zagradi pokraj onoga koliko mi je ostalo MB/GB za skinuti, ovako izgleda (+? GB), meni piše 0 umjesto upitnika, a na prošlom accountu kojeg sam imao pisalo mi je (+54 GB) i saki dan mi se limit downloada stavio na 10 gb, a sad samo mi doda 2.66 GB

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis ----------------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Rapidshare download traffic pitanje??

Pa odgovor ti je pod linkom News na rapidu Namigiva i to odmah prvome

16 godina

Ma ni rapidshre nije sto je nekad bio.. to su mijenjali sa DL traffic-om pa kao rade neka poboljsanja i daju nove pogodnosti, a ustvari nas svaki put sje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Molim da mi neki znalac objasni sljedeće. Kupio sam prije par tjedana Premium Account. U korisničkim podacima kada se logiram piše mi pod stavkom TrafficShare left: 5.00 GB (to mi piše svaki dan isto), a pod stavkom Traffic left prvi dan je pisalo 25000 MB i ta se stavka polako smanjuje. Sada je oko 14000 MB. U zagradi uz tu stavku svaki dan piše (+0 GB). Da li to znači da ja u jednom mjesecu mogu skinuti isključivo 25 GB. Jednostavno ne razumijem kako se skida taj promet, a na njihovim stranicama ne mogu pronaći nikakva objašnjenja.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja imam premium već tri godine i   iako mi uvijek pišu takve poruke ja uredno skidam 100GB mjesečno.

C2D 3,3/ 8GB/ 4870/ 2*500GB+raptor64/vista 64
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Rapidshare download traffic

Vodite li ikakvu evidenciju o učinjenom prometu. Primjetio sam još jednu stvar. Malo prije sam skinuo datoteku od oko 180 MB i ništa više 100%, ali kada odem pogledati svoj RS promet piše mi da sam skinuo 640 MB?

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 19:52 (vilon).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice