Proxy serveri

poruka: 11
|
čitano: 10.543
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Proxy serveri

Imam jedan problem, u ucenickom domu sam i jako puno stranica mi je zabranjeno... Cuo sam da se mogu rocno unijeti proxy serveri te tako bih mogao pristupati stranicama... Pa ako je to istina, mozete mi dati neki server ako znate? Ultra surf mi nije previse od koristi jer su tu dosli admini i onemogucili nekako koristenje US.... :((((

POMOC!!!!!!!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Proxy serveri
probaj manualno
control panel-internet options-connections-LAN setings

i onda ručno upises port i IP
Izrada CLan WEB-ova (www.ubizec-hosting.tk),Ubizec Clan(www.ubizec-clan.tk),Ubizec Forum(www.ubizec-forum.tk),Ubizec Radio(www.ubizec-radio.tk)
17 godina
UBIZEC cORPORATION kaže...
probaj manualno
control panel-internet options-connections-LAN setings

i onda ručno upises port i IP

probaj tu skinut kvačicu LAN settings da vidiš ho će li ti proradit.... Imaš četiri moguće kvačice u tom prozoru.. Mislim da ti je to treća po redu. Prva je automatic settings ili nešto tako...

I kad dođeš na zabranjenu stranicu da li ti se pokaže neka obavjest da je zabranjeno.... AKo je pročitaj ili pošalji screenshot tko ti se javi... Možda IPCOP?????

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2009 9:37 (daseparo).
17 godina
neaktivan
Proxy serveri
- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Proxy serveri
Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

1 0 hvala 1
17 godina
Proxy serveri

Ako je on u LAN-u i pokušava izići vani prvo što vidi je proxy server od doma koji ga sprda... Ako je postavljen dobro proxy u domu, mislim da običnim upisivanjima drugih proxija neće ništa pomoć. Dapače oni znaju zablokirat mjenjanje proxy postavki.

Jedino Hide My Ass! Pro VPN Service bi mu mogao pomoći, a on se plaća. Zato što otvori VPN konekciju...

Zato mu je potrebno nekako isključiti proxy.

Ovo su moja iskustva sa IPCOP proxyem:

To možda može u Internet Options- Connections- LAN settings da makne kvačicu sa proxy settings, a može i na neke druge načine.

Jedan od načina za odblokirat firefox je da u file all.js koji se nalazi u C/Program Files/Mozilla Firefox/greprefs komentira zadnju liniju : //pref("geo.enabled", true); i onda ručno u postavkama firefoxa makne proxy server.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
daseparo kaže...

Ako je on u LAN-u i pokušava izići vani prvo što vidi je proxy server od doma koji ga sprda... Ako je postavljen dobro proxy u domu, mislim da običnim upisivanjima drugih proxija neće ništa pomoć. Dapače oni znaju zablokirat mjenjanje proxy postavki.

Jedino Hide My Ass! Pro VPN Service bi mu mogao pomoći, a on se plaća. Zato što otvori VPN konekciju...

Zato mu je potrebno nekako isključiti proxy.

Ovo su moja iskustva sa IPCOP proxyem:

To možda može u Internet Options- Connections- LAN settings da makne kvačicu sa proxy settings, a može i na neke druge načine.

Jedan od načina za odblokirat firefox je da u file all.js koji se nalazi u C/Program Files/Mozilla Firefox/greprefs komentira zadnju liniju : //pref("geo.enabled", true); i onda ručno u postavkama firefoxa makne proxy server.

Opa, kolega s IpCop-om. Živio!

Koje dodatke imaš na njemu?!

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
17 godina
Proxy serveri

imamo samo vremensku restrikciju za neka računala u mreži. Koristim advance proxy dodatak, a blokani su u nekim vremenskim intervalima (squid restrict). To je zbog fiks ideje direktora, pa ove savjete podjelim sa kolegama, ali da direktor ne zna ;-)

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2009 11:49 (daseparo).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Proxy serveri

Slab si mi.Cool Zezam se. Vidi kod mene.

-Advanced Proxy

-Url Filter

-DHCP

-DynDNS

-P2P block

-Block outgoing traffic

-Banish

-Open VPN

Također direktorove fix ideje.

0 0 hvala 0
17 godina
Smooth Operator kaže...

Slab si mi.Cool Zezam se. Vidi kod mene.

-Advanced Proxy

-Url Filter

-DHCP

-DynDNS

-P2P block

-Block outgoing traffic

-Banish

-Open VPN

Također direktorove fix ideje.

pardon koristim i dhcp i dynDNS i sad bi moga p2pblock...

Nisam prije o tome razmislja ali neki dan sam wiresharkom trazio torentase i onda sam uletjao u urede ko ŠerifBelji se da ih gasu... Zabezeknutih faca jer nikome nije jasno kako znam da cuclaju sa torrenta. Ne znaju outgoing traffic smanjit i potrosu cijeli bandwith...

17 godina
neaktivan
Proxy serveri

Nekad taj p2p ne radi najbolje, ali je solidan. Ako ne blocka nešto, imaš block outgoing traffic, pa pozatvaraj portove. Također čuda radi s web- radiom. Cool ČEP!

Pogledaj i CopFilter. Filtrira HTTP promet, skenira ga s više anti-virusa, imaš i dodatni anti-spam filtar i slično. Ja ga koristio 2 dana i pao IPCop. Previše prometa, najbolje do 30 računala, tu šljaka.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice