Problem s internetom

poruka: 3
|
čitano: 1.450
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
offline
Problem s internetom

Pozdrav, ISP je Optima i problem traje već 2 tjedna. Doma imam 1 laptop i 1 deskop komjutor. Laptop je u prizemlju u dnevnom boravku, a kompjutor je na katu u mojoj sobi. Laptop je od modema udaljen oko 15m, a kompjutor oko 10m. Sa internetom na laptopu je sve u redu dok je na kompjutoru u mojoj sobi jako spor zadnjih 2 tjedna. Ugovorena brzina je 4mbps. Na speedtestu sam mjerio brzinu i sve je u redu, torrent stalno skida po full brzini, ali kad koristim preglednik užasno je spor. Zna na minutu, dvije brzo učitavati stranice, ali poslije opet sve po starom. Koristim Google Chrome, probao sam i Mozzilu, ali isti problem. Danas sam promijenio i windowse, ali bez rezultata.(Win8)

Axtross_Hr - Origin
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 20:25 (Tinča14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
Problem s internetom

BUMP

Axtross_Hr - Origin
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
offline
Problem s internetom

Pozdrav ekipa,
postati ću ovdje da ne otvaram novu temu. Je li netko slučajno imao problem sa netom da mu nije htjelo do kraja učitavati video (youtube i dr.), učitavati livestream i sl.

Problem nije samo u učitavanju videa neko učitavanju stranica općenito. Frustrirajuće je iz razloga što je svima oko mene (u domu) sve uredu.

LAN kabel sam promjenio mislio sam da je u njemu stvar, ali problem se nastavio. Ugasio sam i Kaspersky i Anti-Malware ali nema efekta.

 

Je li netko imao sličan problem i što mogu napraviti.
Slika:

 

http://i.imgur.com/1qVsfoq.png

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2013 22:38 (hrca5).
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice