Problem sa domenom

poruka: 4
|
čitano: 1.490
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa domenom

Imam jedan problem sa domenom --- neće da se otvara sa različitih racunala odnosno svim korisnicima nije dostupna.
Kada idem na hosting ip adresama hostin radi i stranica je oki, ali kad idem preko domene preglednik mi javlja kao da ne postoji i tako kod više korisnika, a kod nekih korisnika radi bez problema. Da li je problem u domeni ili hostingu ili.....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa domenom
njofra09 kaže...

Imam jedan problem sa domenom --- neće da se otvara sa različitih racunala odnosno svim korisnicima nije dostupna.
Kada idem na hosting ip adresama hostin radi i stranica je oki, ali kad idem preko domene preglednik mi javlja kao da ne postoji i tako kod više korisnika, a kod nekih korisnika radi bez problema. Da li je problem u domeni ili hostingu ili.....

Coolproblem riješen ... http://www.home-network-help.com/opendns.html
16 godina
neaktivan
Problem sa domenom

imam server u americi ali HT mostar korisnici ne mogu pristupiti tim stranicama koje su hostane na njega, dok ne ukucam open DNS, kao i jos neki manji davatelji internet usluga.

Borim se sa tim problemom vec duze vrijeme, jedno vrijeme mi je bio problem i hrvatska ali sada je sve oki sa HR.

Zanima me postoji li neko rjesenje za ovaj problem.
Trazio sam po forumima ali obicno sve opis problema ali kako ga rijesiti.....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem sa domenom

Poštovani webmasteri, imam problem sa domenom, i tražim nekoga ko bi mi rado pomogao

da ga zajednički riješimo moj problem .

Novi sam u ovome pa ne bih volio da postavljam glupa pitanja, iako nema glupih pitanja

samo glupi odgovori postoje.

Zapravo stvari stoje ovako;

Poštovani, evo već neko vrijeme pokušavam da nađem neko rješenje za svoj sajt tj. domenu.

Naime, jedan prijatelj mi je uplatio domenu com. (npr.početnik.com),i

imam pristup u wordpressu toj domeni ( WP -admin) ali niti mogu ubaciti novu temu niti bilo koji dodatak jer nemam pristupa MySQL, PHP-u

odnosno hostingu ili kako se to već zove.

Ja sam početnik, učim.
Znači imam pristup wp-admin, i to je sve.

Zanima me da li se iz wordpresa mogu direktno povezati sa svojom MYSQL bazom, hostingom ili kako se već zove.
Prije sam koristio besplatni wordpress.com domain, i imao sam mnogo više mogućnosti nego sada.
Šta da radim?

Može odgovor u putem PP (privatnih poruka)

Hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice