Imam jedan problem sa domenom --- neće da se otvara sa različitih racunala odnosno svim korisnicima nije dostupna.
Kada idem na hosting ip adresama hostin radi i stranica je oki, ali kad idem preko domene preglednik mi javlja kao da ne postoji i tako kod više korisnika, a kod nekih korisnika radi bez problema. Da li je problem u domeni ili hostingu ili.....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam jedan problem sa domenom --- neće da se otvara sa različitih racunala odnosno svim korisnicima nije dostupna.
Kada idem na hosting ip adresama hostin radi i stranica je oki, ali kad idem preko domene preglednik mi javlja kao da ne postoji i tako kod više korisnika, a kod nekih korisnika radi bez problema. Da li je problem u domeni ili hostingu ili.....
problem riješen ... http://www.home-network-help.com/opendns.htmlimam server u americi ali HT mostar korisnici ne mogu pristupiti tim stranicama koje su hostane na njega, dok ne ukucam open DNS, kao i jos neki manji davatelji internet usluga.
Borim se sa tim problemom vec duze vrijeme, jedno vrijeme mi je bio problem i hrvatska ali sada je sve oki sa HR.
Zanima me postoji li neko rjesenje za ovaj problem.
Trazio sam po forumima ali obicno sve opis problema ali kako ga rijesiti.....
Poštovani webmasteri, imam problem sa domenom, i tražim nekoga ko bi mi rado pomogao
da ga zajednički riješimo moj problem .
Novi sam u ovome pa ne bih volio da postavljam glupa pitanja, iako nema glupih pitanja
samo glupi odgovori postoje.
Zapravo stvari stoje ovako;
Poštovani, evo već neko vrijeme pokušavam da nađem neko rješenje za svoj sajt tj. domenu.
Naime, jedan prijatelj mi je uplatio domenu com. (npr.početnik.com),i
imam pristup u wordpressu toj domeni ( WP -admin) ali niti mogu ubaciti novu temu niti bilo koji dodatak jer nemam pristupa MySQL, PHP-u
odnosno hostingu ili kako se to već zove.
Ja sam početnik, učim.
Znači imam pristup wp-admin, i to je sve.
Zanima me da li se iz wordpresa mogu direktno povezati sa svojom MYSQL bazom, hostingom ili kako se već zove.
Prije sam koristio besplatni wordpress.com domain, i imao sam mnogo više mogućnosti nego sada.
Šta da radim?
Može odgovor u putem PP (privatnih poruka)
Hvala