Povezivanje u mrežu(poskrivečki)

poruka: 3
|
čitano: 1.960
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Povezivanje u mrežu(poskrivečki)
pitanje

Kako bi se mogao povezat na osiguranu mrežu(password),poskrivečki na Os-u windows vista ultimate,mreža je obiteljska,tako da se nemorate brinuti zbog ilegalnosti...

Največi je problem,kako da na nekom kompu koji je već priklljučen na tu mrežu da pročitam/promijenim password???

phhh,k'o da me briga,potpis...'ko to još piše...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Povezivanje u mrežu(poskrivečki)

Daj malo više informacija, koja vrsta zaštite WEP, WPA,WPA2

Skini program WiFi Hopper  trial verzija je potpuno funkcionalna 15 dana,

zatim ga instaliraj i skeniraj dostupne  WiFi mreže.

Očitati će ti vrstu zaštite( WPA,....), naziv AP-a(SSID) i MAC adrese.

Javi se kad to napraviš, možda se nešto može napraviti...

a možda i ne....

Imaš li pristup ostalim obiteljskim komp.....ako imaš postoji jedan program koji čita WEP,

ključe iz RegEdita ... wzcook.exe.(Pouzdano znam da radi na XP, za Vistu neznam)

Znaš li  koristiti LINUX OS, kakav mrežni adpter imaš, koji čipset

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2008 21:05 (Verbatim).
17 godina
neaktivan
RE: Povezivanje u mrežu(poskrivečki)
darkswordwarrior kaže...
Največi je problem,kako da na nekom kompu koji je već priklljučen na tu mrežu da pročitam/promijenim password???
 Ako postoji WiFi router/Access Point u kući većinom se preko njega možeš spojiti preko browser-a. Upišeš u adresu 192.168.1.1 (to nije uvijek tako, ovisi o proizvođaću i modelu, mislim da je ovo najčešće) i u opcijama pogledaš/promijeniš WiFi security.

Ako nemaš iskustva s time rađe koristi uputstva od uređaja, google, ili pitaj osobu koja ti je namjestila prvi put da ti pomogne.

"poskrivečki" se nikad nećeš moći spojiti jer se na router-u uvijek može vidjeti ko je spojen, ali sumnjam da će itko tamo gledati. Možeš u potpunosti ugasiti File Sharing i Network Discovery u Visti pod Network & Sharing i u tom slučaju na ostalim računalima nitko neće vidjeti tvoje računalo na mreži.

music is my first love and will always be my last
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice