Pomoć u vezi neta

poruka: 5
|
čitano: 1.320
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Pomoć u vezi neta
Naime,upalim komp,pokrecem net,javlja mi google chrome has stoped working,probam sa mozillom isto! Restartam komp opet probam ,nece Uninstaliram chrome i mozillu Pokrecem ineternet explorer i opet has stoped working! Restartao par puta komp sve isto!nemogu na net!uvijek javlja tu poruku. Sorry ovo je pisano sa moba pa nije uredno. Molim pomoć!! Imam win 7x64

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pomoć u vezi neta

jesi radio što na kompu prije toga, mjenjao kakve postavke , a da je imalo veze s net konekcijom ???

Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Pomoć u vezi neta

to ti nema veze s internetom

probaj s operom

i makni flash da nije mozda do njega

12 godina
neaktivan
Pomoć u vezi neta

evo nakon nekoliko pokušavanja šta nije htjelo i restartanja kompa,nađem instalaciju mozille pokrenem je i radi iz prve,

ugasim je opet se javlja has stopped working.

opet pokrenem radi!

sad me i strah gasit :/

pa u cemu je problem?

još mi i zadnja dva dana u google chrome-u nije htjelo pisat postove na bug forumu??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pomoć u vezi neta

obriši cookies i cache , počisti sve CCleanerom (i Fix registry) , skeniraj antivirusom i Malewarebytesom ,

možda ti je nešt uletilo {#}

Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice