zanima me kako da podesim mozilu odnosno google kad pocnem da utipkavam pretrazivanje kad pocinjem da pisem da mi odmah google nudi neke slicne rijeci koje ja upisujem hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da tako upravo tako
i kako to da sad podesim da mi mozila tako radi
zanima me kako da podesim mozilu odnosno google kad pocnem da utipkavam pretrazivanje kad pocinjem da pisem da mi odmah google nudi neke slicne rijeci koje ja upisujem hvala
to je bar lako,opcije pretraživanja i čekiraš koristitie google instant ,pa spremi postavke i ok
mene zanima kako to isključiti trajno,da se kod restarta browsera ne uključi automatski,s tim da mi je firefox podešen da briše history,cache i cookije kod zatvaranja
U opcijama odaberi never remember history.
misliš remember history ?
jedino tako to možeš isključiti trajno,to znam,stvar je vjerovatno do cookija
misliš remember history ?
jedino tako to možeš isključiti trajno,to znam,stvar je vjerovatno do cookija
Ako oćeš da se google NE predlaže pretraživanje odabereš never remember history.
EDIT: Ako je ova opcija odabrana ne pamti ništa, ni cookie, ni cache, ni history, ni lozinke, ništa. Ne da ih izbriše kad zatvoriš preglednik, nego ih uopće ne prima i onda google ne luduje ovako.
to je bar lako,opcije pretraživanja i čekiraš koristitie google instant ,pa spremi postavke i ok
mene zanima kako to isključiti trajno,da se kod restarta browsera ne uključi automatski,s tim da mi je firefox podešen da briše history,cache i cookije kod zatvaranja
zanima me kako da ukljucim tu opciju pokusao sam i nemam te opcije za ukljucit
zanima me kako da ukljucim tu opciju pokusao sam i nemam te opcije za ukljucit
to se podešava u google-u,a ne u firefoxu,otvoriš google i gore desno imaš opcije pretaživanja,kliknuvši na to otvaraju ti se postavke i tu je google instant,tu ga moraš uključiti
ne znam da li sam te dobro shvatio,ali to je to