Podešavanje FlashGeta za download

poruka: 4
|
čitano: 2.343
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Od neki dan sam premium user na Rapidshareu. Obzirom da imam Windowse xp koji nisu kompatibilni sa Rapidovim alatom za download, instalirao sam FlashGet, ali mi skidanje u ovom slučaju rar datoteka jednostavno ne ide. Skida mi se samo ikonica i to je to. Skidanje na klasičan način (ne preko FlashGeta) preko samih Windowsa ide bez problema, ali molio bih nekoga tko koristi FlashGet da mi pokuša pomoći. Što moram posebno podesiti u programu da skida rar datoteke?  Usto kako napraviti da cijelu listu linkova stavim u taj program pa da on sam skida jedan fajl za drugim, bez da ja svaki put radim copy - paste. Inače za torrente namjeravam koristiti drugi program.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2009 14:34 (vilon).

0 0 hvala 0
17 godina

koristim flashget 1.96 ako se ne varam i koristim ga za RS takodjer premium user :)

ovako:

stisni gore u kutu NEW (ili File->New download) -> advance -> stavi kvacicu u kucicu pokraj Login to sever-> tu upisi RS UN/PASS -> sad stisni Save as default i to bi trebalo biti to.od sad pa nadalje samo kopiras SVE rs linkove i flashget bi ti se trebal sam otvoriti ako je default dl manager i sam ce ti krenuti skidati stvari.

kada ti skine samo 5kb fajlove to znaci da su ti linkovi krepani pa trazis dalje :)

nadam se da sam pomoga

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2009 15:31 (smajlee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Podešavanje FlashGeta za download

Stisnuo NEW, a gumb Advance mi se je zatamnio tek kad sam ubacio jedan link u traku za skidanje. Potom sam uradio sve kako si napisao, ali on skida samo praznu ikonicu od cca 20-ak kb. Treba li još štogod srediti? Da li je moguće da kada nađem npr. 10 RS linkova koji recimo čine jedan film sve odjednom kopiram i prebacim u FG ili se svaki link mora kopirati posebno?

16 godina
neaktivan
RE: Podešavanje FlashGeta za download

Mislim da je sada FlashGet dobro konfiguriran, ali čini mi se da se moraju podestiti neke stvari u samom Rapidu na korisničkim stranicama za takav način skidanja sadržaja. Kada se logiram na RS korisničke stranice, pod linkom setings ima neka stavka za direktan download, pa ne znam da li tamo moram dati kvačicu, a još niže na toj stranici su tri identična bloka sa popisom raznih servera. Ne znam da li tu moram nešto određeno selektirati?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2009 8:13 (vilon).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice