Pingtest.net zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.577
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Pingtest.net

Speedtest.net je uz uslugu testiranja brzine download/upload uveo i uslugu za testiranje latencije tj. pinga na pingtest.net. Evo mog (napokon dobrog) rezultata.

Slika.

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pingtest.net

ista tema - u početku je bio samo speedtest, ali je kasnije uveden i pingtest

Atomska bubamara. | http://tinyurl.com/erepNA
17 godina
jurluk kaže...

Stricek pametnjakovic, ukucao sam u trazilicu da pretrazi teme sa naslovom pingtest. Doticne nije bilo pa sam otvorio ovu, za sve. Da isprobaju i lakse nadju ako potraze. Glumljenje serifa ti ne ide. Nisi moderator, niti ces ikada biti, zato prestani wannabesherif spiku da nemoram vec po neznamkojiput prijavljivati makar znam da nema efekta.

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
16 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
jurluk kaže...

Stricek pametnjakovic, ukucao sam u trazilicu da pretrazi teme sa naslovom pingtest. Doticne nije bilo pa sam otvorio ovu, za sve. Da isprobaju i lakse nadju ako potraze. Glumljenje serifa ti ne ide. Nisi moderator, niti ces ikada biti, zato prestani wannabesherif spiku da nemoram vec po neznamkojiput prijavljivati makar znam da nema efekta.

Dobro,nisi uspio pronac   temu te si otvorio novu sad nekuzim sta se uopce svadas ako ti covjek kaze da takva tema vec postoji

17 godina
Bili kaže...
ukay1000 kaže...
jurluk kaže...

Dobro,nisi uspio pronac   temu te si otvorio novu sad nekuzim sta se uopce svadas ako ti covjek kaze da takva tema vec postoji

Ajde molim te nadji mi Pingtest temu osim ove.

17 godina
moderator
Pingtest.net

Besmisleno svađanja i sto prijava jednih protiv drugih?

Fakat vam je dosadno?

LOCK

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice