Opera 10.50 i youtube

poruka: 13
|
čitano: 2.742
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Opera 10.50 i youtube

Danas kad sam htio pogledati neki video na youtubeu, nije moglo nikako.Pojavi se samo nesto bijelo i pise "UPGRADE".Uprem na to i ugradim najnoviji flash player, ali opet nista.Imam svih pet glavnih browsera i na njih 4 radi kao i uvijek.Samo mi opera steka.Ne znam u cemu je problem.Moze pomoc?

0 0 hvala 0
17 godina
Opera 10.50 i youtube

Pa odi na site od adobea, downloadaj najnoviji flash (odaberes za operu) i instaliras ga i to bi trebalo radit. vjerovatno ne sljaka automatski upgrade flasha za operu.

I'm going woo woo

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Opera 10.50 i youtube
Zadnjih par dana nije radilo ni kad bi skinuo flash, ali jucer je cini mi se proradilo.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
Opera 10.50 i youtube

Meni YouTube radi bez problema na Operi. (Windows 7 x64, Opera 10.51 RC1, Adobe Flash Player 10 Plugin 10.0.45.2)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Probao sam i to.ne moze opet.I jos sad sam vidio, na facebooku mogu gledati youtube video, ako hocu pogledati taj video na youtube.com , ne moze.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 15:19 (Danny21).
16 godina
neaktivan
Danny21 kaže...

Probao sam i to.ne moze opet.

da, nešto zeza po tom pitanju. meni je pomogla reinstalacija opere.

17 godina
Opera 10.50 i youtube

Moze pitanje u vezi Opere i Tportala

Da li se ikome stranica tportal gledana s operom vidi u redu?

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...

evo sad sam probao, čini mi se da mrvicu sporije otvara stranice, ali inače je ok.

17 godina
djigibao kaže...

Kod mene je T-portal na Operi sada ok. U prijašnjim verzijama Opere (9.10) mi se nije prikazivao kako treba.

15 godina
neaktivan
Opera 10.50 i youtube

Sve je u redu sada.Instalirao sam ponovo operu i sve je OK sada.

0 0 hvala 0
17 godina
klimama kaže...
djigibao kaže...

Kod mene je T-portal na Operi sada ok. U prijašnjim verzijama Opere (9.10) mi se nije prikazivao kako treba.

E pa to se i meni prije dogadjalo, da mi opera ne ucita normalno stranicu (Tportal) al saad je sve ok s ovom novom verzijom.

Mogao bi je sad puno vise koristit Osmijeh

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
15 godina
protjeran
Opera 10.50 i youtube

koga zajeb*va opera s youtube-om deinstall i onda install opere te na kraju instalcija novog flasha

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
djigibao kaže...
klimama kaže...
djigibao kaže...

E pa to se i meni prije dogadjalo, da mi opera ne ucita normalno stranicu (Tportal) al saad je sve ok s ovom novom verzijom.

Mogao bi je sad puno vise koristit Osmijeh

I ja sam tportal zaobilazio jer mi se stranica nije dobro ucitavala. Novom perom klizi!  Izlanuo se

TrustNo1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice