Danas kad sam htio pogledati neki video na youtubeu, nije moglo nikako.Pojavi se samo nesto bijelo i pise "UPGRADE".Uprem na to i ugradim najnoviji flash player, ali opet nista.Imam svih pet glavnih browsera i na njih 4 radi kao i uvijek.Samo mi opera steka.Ne znam u cemu je problem.Moze pomoc?
Opera 10.50 i youtube
- poruka: 13
- |
- čitano: 2.742
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa odi na site od adobea, downloadaj najnoviji flash (odaberes za operu) i instaliras ga i to bi trebalo radit. vjerovatno ne sljaka automatski upgrade flasha za operu.
Meni YouTube radi bez problema na Operi. (Windows 7 x64, Opera 10.51 RC1, Adobe Flash Player 10 Plugin 10.0.45.2)
Probao sam i to.ne moze opet.I jos sad sam vidio, na facebooku mogu gledati youtube video, ako hocu pogledati taj video na youtube.com , ne moze.
Probao sam i to.ne moze opet.
da, nešto zeza po tom pitanju. meni je pomogla reinstalacija opere.
Moze pitanje u vezi Opere i Tportala
Da li se ikome stranica tportal gledana s operom vidi u redu?
evo sad sam probao, čini mi se da mrvicu sporije otvara stranice, ali inače je ok.
Sve je u redu sada.Instalirao sam ponovo operu i sve je OK sada.
Kod mene je T-portal na Operi sada ok. U prijašnjim verzijama Opere (9.10) mi se nije prikazivao kako treba.
E pa to se i meni prije dogadjalo, da mi opera ne ucita normalno stranicu (Tportal) al saad je sve ok s ovom novom verzijom.
Mogao bi je sad puno vise koristit
koga zajeb*va opera s youtube-om deinstall i onda install opere te na kraju instalcija novog flasha
Kod mene je T-portal na Operi sada ok. U prijašnjim verzijama Opere (9.10) mi se nije prikazivao kako treba.
E pa to se i meni prije dogadjalo, da mi opera ne ucita normalno stranicu (Tportal) al saad je sve ok s ovom novom verzijom.
Mogao bi je sad puno vise koristit
I ja sam tportal zaobilazio jer mi se stranica nije dobro ucitavala. Novom perom klizi!