Kako uploadati torrent?

poruka: 10
|
čitano: 7.114
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Kako uploadati torrent?

Imam account na jednoj stranici sa torrentima i kad skinem npr.700 mb moram i uploadati 700 mb ili cu dobiti bann radi toga.stoga me zanima kako putem utorrenta kojeg koristim uploadati?

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Kako uploadati torrent?

Koliko ja znam moraš seedati samo, to kad skidaš torent onda ga ostaviš aktivnog i drugom ga šalješ

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako uploadati torrent?
luckyluke kaže...

Imam account na jednoj stranici sa torrentima i kad skinem npr.700 mb moram i uploadati 700 mb ili cu dobiti bann radi toga.stoga me zanima kako putem utorrenta kojeg koristim uploadati?

Kada nešto s torrenta skineš, ostavi uključen torrent client  i nemoj brisati torrent, tako se taj torrent seeda tj uploada.

Music is my life :)
16 godina
Kako uploadati torrent?

OK.a za kolko bi ja oprilike mogao uploadati 700 mb tj.seedati?Imam brzinu od amisa 4mbps/768kbps

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
luckyluke kaže...

OK.a za kolko bi ja oprilike mogao uploadati 700 mb tj.seedati?Imam brzinu od amisa 4mbps/768kbps

to ti je odlična brzina, nebi trebao puno seedati(otprilike 2 sata) ali moraš gledat da torrenti ima leechera jer inače nemaš kome seedat.

ima jos jedna zgodna stvar za održavanje ratia, zove se reseed a to se radi tako da kad recimo skines neki film s mininove, pronađeš isti taj film(isti rip) na nekom privatnom trackeru, skines taj file, pronađeš folder od tog filma on ga checkira i seedas a da nisi nista skinuo sa tog sajta.

ako te jos nesto zanima slobodno pitaj.

C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 12:48 (leo_819).
17 godina
neaktivan
Kako uploadati torrent?

Pa nije li ovo piratska tema?

Takve teme su strogo zabranjene na ovom forumu!!!

Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 22 giga de-de-er-a 400...
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
IRebic kaže...

kad cete konačno shvatiti da torrenti samo po sebi nisu piratski, samo je neki sadržaj na njima piratluk Namigiva

C'est la vie
17 godina
IRebic kaže...

Po čemu bi to bila "piratska" tema?

Autor lijepo pita kako "uploadati" (ali misli seedati) torrent i kaj je tu protuzakonito?

Strogo su zabranjene razmjene pozivnica na ovom forumu i to zbog bahatosti nekih članova koji očito ne shvaćaju tj. namjerno krše određena pravila...

Kaj se tiče naslova teme i obrazloženja, tj. pitanja, to bi prije i ispravnije bilo "Kako seedati torrent"!

Zbog toga jer uploadati i seedati nije jednom te isto.

Uploaderi prvi stavljaju torrente na trackere, a seederi su oni koji to skinu i "dijele" dalje...

Oko samog uploada nemam pojma jer nikad nisam probal nekaj slično.

Znam samo da je dosta komplicirano uploadati neki fajl kao torrent.

Piše detaljno na svakom privatnom trackeru kak uploadati torrent...pa ak te zanima čitaj i uči :)

Ali važna napomena: uploaderi su zapravo (u većini slučaja) oni koji krše zakon

Kaj se tiče tvog problema oko seedanja, dali su ti gore odgovor - ono kaj skineš ostavi takvo i tamo gdje skineš, znači ni u kojem slučaju nemoj taj file premještati iz tog foldera - smiješ ga kopirati negdje drugdje ali ovaj orginalni mora ostati na mjestu kamo je skinut. Inače ti ne bude htjelo seedati. Nije preporučljivo čak ni pokretati te torrente (pjesme, filmove itd.) iz orginalnog foldera.

Najbolje ti je ak si u mogućnosti skinuti nekaj vrlo popularno i što manje i jednostavno ostaviti nek se seeda, ili pak skinuti nekaj freeleech - torrent kojem se broji samo upload.

Eto tolko

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
Kako uploadati torrent?

ajde da ja odgovorim na pitanje o uploadu torrenta (iako na to nije mislio autor teme)

otvorite uTorrent ispod menu bara imate sličice, kliknite na četvrtu (Čarobni štapić), u select source odaberete file ili directory koji želite uploadati, u Trackers paste-ate link koji je načešće  "http://www.ime-trackera.com/announce.php", web seeds i comment ostavite prazno, piece size (auto detected), označite start seeding i private torrent(ako uploadate na privatni torrent naravno), torrent ce se kreirati i pojaviti u uTorrentu... otvorite stranicu, kliknite na Upload odaberite taj .torrent file koji ste kreirali, odaberite kategoriju, napišite opširan opis o tome što uploadate, ako je film bilo bi poželjan i screenshot i vaš torrent je uploadan, sada skinite taj .torrent file sa te stranice program ce ga checkirati i torrent je spreman za download. nadam se da sam nekome pomogao

C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 13:47 (leo_819).

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kako uploadati torrent?

pišeti pod Uploaded kolko si več poslao

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice