evo jel mi neko moze u kratkim crtama rec kako radi internet??, profesor nas jebe za konkretan odgovor vec 3 tjedna
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
to je jako širok pojam, ni sami znasntvenici ne mogu u potpunosti objasniti sam internet kako treba. Naravno da bi internet radio treba imati mrežu, treba imat vezu između korisnika interneta i poslužitelja itd, itd. To ti jako velik pojam - možeš nabrajati do sutra. Jedna greškica i ode sve, tako da stvarno treba biti guru da netko to u potpunosti objasni.
Meni super radi, ne znam kako kod vas :D
Care :)
meni malo steka al sam na poslu a ima puno usera online....al dobro je...
evo jel mi neko moze u kratkim crtama rec kako radi internet??, profesor nas jebe za konkretan odgovor vec 3 tjedna
- u tri tjedna si mogao naći tiisuće odgovora.
- jedan od njih je na ARPA netu, korištenjem TCP/IP protokola za web (x.25 itd..) i DNSa za resolving imena.
Problem je u pitanju koje je jako široko, svaki odgovor koji daš prof. će postaviti pitanje a što je ''to...'' -zato odmah nauči barem ostale kratice koje ponudiš u odgovoru.
- Ili to je (the) mreža, radi korištenjem (različitih-odgovarajućih) mrežnih protokola ovisno o namjeni.. bez centralnog središta što joj daje robustnost.
E ovo je moderator :)