Kako ograniciti pc brzinu

poruka: 3
|
čitano: 1.509
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kako ograniciti pc brzinu

Bok ekipa..

Evo ovako,igram HEroes of NEwerth i imam 2 pc-a ..koja su istodobno ustekana na jedan ruter (thomson),posto ja ocu igrat u bozjem miru tu igru jednom u zivotu,bez nekog laga i pinga preko 200 ,kako ja mogu ogrannicit upload i download na jednom od ta 2 pc-a ..ili da jednostavno iselim curu :;O u 3p.m.

PARdon radi se on pc-u koji je spojen kabelom i laptop wireless:!

Help pls ili prestajem igrat ili pak da pocnem igrat   u nocnim satima npr.2-6 ujutro ,sto nije bas lijepo za moj mozak!

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Kako ograniciti pc brzinu

Nemoj ništa downloadat na drugom kompu dok igraš. Igre ne zahtjevaju veliki bandwidth i drugi komp nebi trebao smetati

14 godina
neaktivan
Re: Kako ograniciti pc brzinu

A neznam ,desavaju se cudne stvari,mozda je do b.neta,cura mi je na pc-u ja na laptopu..ona katkad zaboravi pogasit torrent ili jednostvano bude na youtube.-u ,doduse u kasnim satima u 99 posto slucajeva mogu igrat i bit na youtub-u ..ne kuzim..

A nadalje igra mi je na low sve ,fps se spusti do 20 ,neznan vsie jel mi do laptopa ili do neta ili oboje pomalo..tako da sam frustriran masu jer oept laptop mi je hp-ov pavilion dv 7 phenom II 4 procseroa 1.6 4 gb rama i graficka integrirana   i amd ova 4xxx serija .DA mi nije mozda do windowsa?Ocu backup windowse ,bi li to pomoglo?'Jos nesto koristim razoor booster jel to pomaze?

Puno toga san napisa i zakomplicira ,skuzajte na tome ,al pomoc mi super dobrodosla.Hvala.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice