Kako blokirati glazbu sa web stranice s Firefoxom?

poruka: 4
|
čitano: 1.806
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kako blokirati pozadinsku glazbu sa web stranice?

Sviđa mi se web stranica, http://www.ezgeta.com/lermontov.html, ali pozadinska glazba je grozna. Kako je mogu blokirati, da u miru i tišini mogu biti na toj stranici?

Sjećam se da je pozadinska glazba prije bila u modi, srećom sada ipak postoji opcija da je isključiš ako ti se ne sviđa, međutim ovdje toga nema.

Znači, ne želim isključiti media player plug-in u Firefoxu, ili ugasiti fizički zvučnike na računalu, već samo blokirati pozadinsku glazbu na pojedinoj stranici, a ne na svim web stranicama, kao što npr. mogu u dodatku za Firefox "AdBlock" blokirati samo Flash koji sam odredim, a ne da mi se pri tom blokira čitava stranica. Također, ako netko zna za neki link gdje već postoji rješenje za ovaj moj problem molim, da mi ga proslijedi. Unaprijed hvala na svakoj konstruktivnoj pomoći.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 11:10 (Nochobdija 00).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Kako blokirati pozadinsku glazbu sa web strani

Upotrijebi AdBlock - kada ti se stranica učita, stisni Ctrl+Shift+V ili odaberi Open blockable items iz Adblockovog menija, potraži glazbu (.mid, .mp3) i blokiraj učitavanje tih datoteka (npr. Custom pravilo koje blokira http://www.ezgeta.com/*.mid onemogućit će sviranje svih midi zapisa s takvim URL-om).

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
14 godina
neaktivan

Riješio sam problem. U dodatku za Firefox "AdBlock" otvorio sam opciju "otvori blokirane stavke". Tamo sam pronašao midi datoteku (ekstenzija: .mid), koju sam blokirao. Onda sam osvježio stranicu, pa sada ta "pjesma" više ne svira i u tišini mogu surfati po toj stranici. :))

Eto, ako netko također ima ovaj problem, sad zna kako ga riješiti.

Pazi što želiš, moglo bi ti se ostvariti!
14 godina
neaktivan

Uh, sorry hrx. Nisam primjetio tvoj odgovor, jer dok sam pisao svoj 2. post tvog posta tada još nije bilo. Svejedno, upravo do tog rješenja sam i sam došao, ali svejedno puno ti hvala na trudu i pomoći. Svako dobro.

Pazi što želiš, moglo bi ti se ostvariti!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice