Iskon router

poruka: 5
|
čitano: 3.933
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Ne mogu sačuvati promjene na Iskon routeru

Kad pokušam snimiti promjene na Iskon routeru, on se restarta i tada se vrati stara postavka koju sam pokušao promijeniti. I koliko god okušavao isto se dešava. Pokušao sam i prije promjene restartati router, pa promjeniti postavku. Ali i tada se router restarta. Kada sam ga dobio jedine promjene koje sam bio radio je da sam otvorio portove (http, ssh, FTP, cups) i postavio sam Dynamic DNS. Preko godine dana nakon toga nisam ništa radio na njemu od tada i sve je radio OK.

Iskon Trio (Tel/TV/Int)

Router: THOMSON ST780

SW Ver: 6.2.35.0

http://www.Hedonist385.in
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iskon router

Pozdrav Ekipa

Odnedavno sam iskonovac i dobio sam od njih enkom a1521i router i zakljucak je da je to smece nad smecem ali vidim da vi to rjesavate postavljanjem jos jednog routera u bridge mode pa bi i ja to htio napravit, imam trio m paket dakle tv, internet i phone, za njihov router trebam njih za bridge mode , pa me zanima kako to odradit da li trebam jos na tom njihovom roteru stogod podesavat, da li moram iskljucit na tom njihovom wi fi, jer im upload ne valja ceka se nekad i po par minuta a nekad bez restarta nece nikako

drugi router bi mi bio tp link td-w8951nb ostatak od optime koji je radio dobro pa neznam kako da to postavim

dakle edimax u bridge mode - sto i kako???

tp link spojiti na enkom zicno ili bezicno??? , podesavanja kako???

ovu vrstu spajanja radim prvi put pa vas lijepo molim za pomoc

Srdacan pozdrav i hvala vam unaprijed

olio wwe
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 13:17 (olio wwe).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Iskon router
olio wwe kaže...

.., za njihov router trebam njih za bridge mode...

-to je odgovor. Naravno prvo telefon u ruke, nazoveš i pitaš za ostale usluge (internet, tel, tv..) i tad zatražiš bridge ili ostaviš ovako.

-nešto sasvim drugo je razlog, cilj.. jer ni jedan uređaj nije smeće, radi. Ako ne radi reklamiraj. Preporuka ne diraj i koristi kako je predviđeno (nema navedene konkrtne potrebe).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

nije bas tako, meni ne radi , svakih par minuta nece upload , jedva stane idr , zvao sam ih i rekli su da ce pratit par dana router, sto mi to vrijedi kad cim se spoji vise od 2 korisnika sve padne, retart routera , sve radi par min poslije jovo nanovo, mene to nervira i treba mi vise od 10 korisnika pa makar puzevom brzinom ali da se mogu spojit, to sam do sada mogao sa svim routerima, od t coma , optime  i h1 samo ne mogu sad sa iskonom

citao sam ovdje na forumu da to ljudi naprave pa da radi , ja pitam jer neznam a njih zovem vec 5 puta u 10 dana i stalno je isto

zato ako mogu ovako rijesit problem onda je to bolje ako ne onda imam big problem ovo ljeto

lp

olio wwe
16 godina
neaktivan

ekipa evo slika dsl line statusa nakon zamjene routera dobio istog ali novog, problemi isti i jos gore jer sad ne radi ni tv, pa bacite oko na ove noise margine je li to normalno

ili imam jako veliko zagusenje parice???

od iskonove sluzbe nisam dobio neki smisleni odgovor u vezi ovih margina, ali negdje sam procitao da je sve sto je vise od 30 db ok, trenutno je 128 db, ali napravio sam klasiku, ugasio wirless na enkomu, ukucao  u lan port 1 dlink - di 524 router na wan port, stavi sve na automatic, prebacio sve zicne (lan) uredjaje na dlink, napravio mrezu wirless istu kao original i sve radi od prve, koliko dugo vidjet cu, ali treba mi za 10 i vise klijenata, a ovaj ne enkom ne ide ni sjednim kako treba , stalno nesto vrti a stranice se ne ucitavaju, sad cu vidit sto radi d link

lp

olio wwe
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2014 15:32 (olio wwe).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice