Ip adresa

poruka: 4
|
čitano: 1.814
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ip

sta se moze uraditi sa tuđom ip adresom?

recimo da neko ima moj ip i sta mi moze uraditi?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ip
mislim da ako je pravi haker, da ti može provalit u tvoj komp. zato nikom ne daj
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
mislim da ako je pravi haker, da ti može provalit u tvoj komp. zato nikom ne daj
 Svaki put kad se spojis dobijes novi ip (osim Carnet (svaki dan ili 12 sati drugi ip) i ako placas za static ip! Tako da od ovog tvoga tesko ista!

Ip ti je kao identifikacisjki broj kojim se netko moze zaliti provideru tvom da radis sr*** ili recimo prijave te za ilegalni download (kod nas nemas brige sa tim bas) itd.

Zasto mislis da netko zna tvoj ip?
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2009 1:29 (Luka).
17 godina
protjeran
Luka kaže...
jurluk kaže...
 Svaki put kad se spojis dobijes novi ip (osim Carnet (svaki dan ili 12 sati drugi ip) i ako placas za static ip! Tako da od ovog tvoga tesko ista!

Ip ti je kao identifikacisjki broj kojim se netko moze zaliti provideru tvom da radis sr*** ili recimo prijave te za ilegalni download (kod nas nemas brige sa tim bas) itd.

Zasto mislis da netko zna tvoj ip?

Prijave za ilegalan download nisu odredene IP-jem nego informaciom dobivenom od Internet Providera prema tvom account-u. Mozes mjenjat IP-je svako minut, ako je rutana na tvoj provider, dzaba ti sve. 
Zlo i Naopako
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice