IP adresa

poruka: 9
|
čitano: 2.370
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
IP adresa

Zanima me jeli moguce da dva racunala imaju istu IP adresu u istom trenutku?

Naime otisao sam na jedan site i pokusao sam nesto skinuti s njega i kaze mi da moja ip adresa nesto skida i da sacekam dok se taj proces zavrsi!

Napominjem da nemam fiksnu ip adresu(bar nisam platio za istu) mada mi se ne mjenja nikako.

Moze li mi netko objasnit?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: IP adresa
Ovo sto ti pricas je nesto drugo. Ocito imate ti i neko istu izlaznu IP adresu ka internetu.

Ti si sigurno na nekoj Wireless mrezi, kablovskoj ili si iz nekog ureda pokusao pristupiti recimo rapidshare-u.

16 godina
neaktivan

Pazi koristim Wi-Max mrezu. i da rapidshare je u pitanju

17 godina
Nisam iz Hr-a, tako da ne znam koji je sistem kod te mreze. Medjutim, to sigurno postoji jedna izlazna ip adresa prema internetu preko koje se svi kacite.

Tako kad neki lik skida, ti ne mozes skidati osim ako imas premium account.

Nazalost, tako je.
17 godina
neaktivan
IP adresa

Da, kod Rapidshare-a treba imati Premium account ako se želi komotno koristiti usluga Neodlučan

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
IP adresa

Možda ti ovo može pomoći. Link

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Možda ti ovo može pomoći. Link

Hvala tebi ali to meni nemoze pomoci jer mi ip ostaje  isti nakon reseta.(mada u ugovoru nije fixna)
Ali nije ni bitno jer ne skidam ja toliko sa rapidsharea vec me samo zanimalo kako je moguce da jos netko ima isti ip kao ja a slucajno sam to primjetio na rapidshareu.
17 godina
neaktivan

ako je tvoj wireless vidljiv nekom drugom i ako nemaš lozinku, vjerojatno se netko drugi spaja na tvoj router i skida

tako je vjerojatno bio u isto vrijeme na rapidshare-u kad i ti, a pošto nemaš premium, onda moraš čekat (mislim, 14 minuta) da prođe i onda si opet možeš nešto skidat...

16 godina
neaktivan

Na router se spajam zicom al mi je provider WI-Max znaci antena na balkonu i gas tako da se na moj router nemoze nitko nakaciti

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice